Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@janikema90 píše:
Tam je myslim u nich cislovani S, M, atd… Vemte si eSka, urcite vam padnou. A jsou fakt skvely. Hned je taky objednam, kdyz je maji ve sleve 😀
Díky taky se na to chystám. Tak koukám ze S jsou vyprodané, tak to mám asi smůlu no. Třeba ještě budou
Dostala jsem Lelosi k Vánocům, jsou super, ten materiál mě totálně dostal a včera jsem si objednávala další dvoje
Jenom postavu nezpevni, pokud má někdo např. povolene bříško, tak prostě nestahnou jako např. legíny z Calzedonie, kde jsem doteď nakupovala a určitě budu pokračovat. Já jsem prostě leginova
![]()
A někdo se ptal na Lelosi v těhotenství, jsem pátý měsíc, ale myslím, že vydrží až do konce a pokud ne do konce, tak určitě hodně dlouho.
@Kacise Taky mám zkušenost zatím jen do 23.tt, ale za mě dobrý ![]()
Mne teda snáď žiadne legíny poriadne dlho nevydržali. Na behanie do obchodu a tak mám športové legíny a keď potrebujem niečo legínové na normálne nosenie, tak si beriem skorej tregíny. Minulý rok som si zo začiatku jari kupovala tieto klasické čierne na cellbese a nosím ich teraz skoro celú zimu, často periem a držia mi skvele. Sú dosť úzke, takže ich mám ako také nohavicové legíny a ten pás mi pekne stiahne brucho, čo je po tom karanténnom období dosť žiaduce ![]()