Praha 4 - MŠ Sedlčanská, Fillova, Přímětická

Anonymní
6.3.13 11:31

Pha 4 - MŠ Sedlčanská, Fillova, Přímětická

Ahoj holky,

nemáte někdo zkušenost s některou z MŠ v okolí Budějovické - Sedlčanská, Fillova, Přímětická? Hlavně mě zajímá přístup učitelek.. nejlíp kdybyste někdo mohl napsat přímo jméno nějaké osvědčené učitelky, že bych se snažila abychom se dostali k ní.

díky moc za jakékoliv info..

Elča

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3112
7.3.13 08:08

.

Příspěvek upraven 26.02.14 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.13 21:46

Pate díky moc! Moc jsi mi pomohla.
Nám se nejvíc hodí ta Sedlčanská, tak teda budeme chtít asi tam. Tak to jsem ráda, že si učitelku nelze vybrat, aspoň to nemusím řešit :lol:
V té Sedlčanské byla u vydávání přihlášek taková hrozně milá slečna, ptala jsem se jí, jestli tam učí a říkala že ne, že je z Plamínkové a pomáhá jen na zápis. To je škoda, tý bych děti svěřila hned.
Ta Fillova se mi zdála hodně takový stísněný prostor :think:

Elča

• Citovat
  • Upravit
3112
8.3.13 08:18

.

Příspěvek upraven 26.02.14 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.13 13:11
@pate81 píše:
Hehe, tak ta slečna sem byla já :mrgreen:

No tak to nemá chybu :lol: :lol: :palec:
Tak to mě těší, že mám info od takové kompetentní osoby :hug: a sorry za „slečnu“ :lol:
Ještě jednou dík.

Elča

• Citovat
  • Upravit
raadule
3.12.13 13:09

Najde se víc maminek se zkušenostmi? Mám syna ve Fillovce a já jsem z toho nešťastná..velice chladný přístup, syna si 3 měsíce nemohli zapamatovat, natož mě, když jsem pro něj denně chodila ještě s mladším synem..celkově mi to tam příjde šedé, neakční..

• Citovat
  • Upravit
33
16.3.15 21:49

Ahoj holky, ráda bych obnovila tuto diskuzi. Právě řeším školku pro dceru a v hledáčku mám právě tyhle tři zde zmiňované. Najde se někdo, kdo by měl zkušenosti s některou z nich? Uvítám jakékoliv informace.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.15 13:19

Ahoj, já mám zkušenosti s Přímětickou :lol: a to jen pozitivní. Měla jsem tam dceru a teď tam je syn. Skvělý přístup učitelek, slušná nabídka kroužků (letos byla novinka - jezdili týden v lednu lyžovat Chotouň). Ve třídách probíhají různé inovace, taktéž i na zahrádce přibude každý rok nějaká nová prolejzačka. Předškoláci mají skvělou přípravu na školu vč. návštěvy psycholožky, která ověří školní zralost před zápisem. Jsme tam moc spokojený. :mrgreen:
Na Fillovu jsem chodila jako malá :lol:, což ti asi moc nepomůže. Mají tam krásnou zahradu, ale moc pozitivních zkušeností jsem neslyšela.

• Citovat
  • Upravit
33
17.3.15 13:43
@Anonymní píše:
Ahoj, já mám zkušenosti s Přímětickou :lol: a to jen pozitivní. Měla jsem tam dceru a teď tam je syn. Skvělý přístup učitelek, slušná nabídka kroužků (letos byla novinka - jezdili týden v lednu lyžovat Chotouň). Ve třídách probíhají různé inovace, taktéž i na zahrádce přibude každý rok nějaká nová prolejzačka. Předškoláci mají skvělou přípravu na školu vč. návštěvy psycholožky, která ověří školní zralost před zápisem. Jsme tam moc spokojený. :mrgreen:
Na Fillovu jsem chodila jako malá :lol:, což ti asi moc nepomůže. Mají tam krásnou zahradu, ale moc pozitivních zkušeností jsem neslyšela.

Díky moc za odpověď :-) Můžu se ještě zeptat, jak to tam mají se spaním? Malá po obědě nespí, zajímalo by mě, jestli tam třeba je možnost si potichu kreslit nebo tak něco, nebo jestli se musí povinně ležet. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.3.15 22:08

Ahoj holky, máte nějaké zkušenosti s MŠ Ohradní v Michli? Předem děkuji za jakoukoli zpětnou vazbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.15 22:44

Ahoj, dlouho jsem tu nebyla… Nespí akorát předškoláci - ostatní ano. Já to docela chápu, neb kdyby jednomu dítěti povolili malování nebo prostě neležení, tak by to pak chtěly všechny děti. :mrgreen:. To by asi to nespavé dítě muselo chodit k předškolákům a tam zase dělají předškolu, takže v tomhle vyjímky nedělají.

• Citovat
  • Upravit
19
5.5.16 14:23

ms matechova

Mam zkusenost s MS Matechova. Vyhody: velka zahrada, modernizovane prostredi, ciste satny.
Ucitelky prumer. Jedna ucitelka v zabickach ale dle meho ditka neprijemna a ani na me nedela dobry dojem. Ucitelka mlada potetovana :).Ucitelka v motylkach prijemna.
Plati se skolkovne, stravne a nosi hyg. veci a psaci potreby.Dale platba SRPS. Celkove podle me prumerna skolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.4.18 22:30

Ahoj, máte někdo aktuální zkušenost se školkou Přímětická? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.4.18 09:33

Ano, dcera tam teď právě končí. Se školkou jsme maximálně spokojeni, za sebe mohu rozhodně doporučit. Příjemná atmosféra, malá má báječné učitelky, dětem se hodně věnují…pořád něco tvoří, zpívají, probírají různá témata…docela určitě se nám po prázdníchách bude stýskat :-) Pokud Tě zajímá něco konkrétního, klidně se ptej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
10.4.18 18:52

@77titty fajn děkuji, máme ji nejblíž, tak asi podáme přihlášku, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin