Philips Lumea - IPL, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
16.5.20 00:26

Hezký večer, mohla bych se zeptat, jak to děláte mezi jednotlivými použitími lumei? Mohu se normálně holit žiletkou, nebo mám čekat 14 dní a oholit se až před svícením?
Předem děkuji za odpověď :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
16.5.20 08:49
@Cudli píše:
Hezký večer, mohla bych se zeptat, jak to děláte mezi jednotlivými použitími lumei? Mohu se normálně holit žiletkou, nebo mám čekat 14 dní a oholit se až před svícením?
Předem děkuji za odpověď :D :srdce:

Můžeš se normálně holit dal jak jsi zvyklá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
16.5.20 09:02

@Martha03 Je tak to jsem ráda :D A děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.6.20 14:28

První použití a skvrna na lýtku

Zrovna včera jsem použila poprvé Philips Lumeu Advanced a rovnou jsem to blikala na 5. Jenže na dvou místech na lýtku se mi objevila nejspíš pigmentová skvrna nebo aspoň trošku tmavší místo. 8o Nevíte, čím to může být? Mám si raději snížit intenzitu na 4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
17.6.20 14:31
@Amálka28 píše:
Zrovna včera jsem použila poprvé Philips Lumeu Advanced a rovnou jsem to blikala na 5. Jenže na dvou místech na lýtku se mi objevila nejspíš pigmentová skvrna nebo aspoň trošku tmavší místo. 8o Nevíte, čím to může být? Mám si raději snížit intenzitu na 4?

A ty tam nemáš tu funkci co ti sama navrhne intenzitu? Já mám snědou pokožku a všude na těle mi to ukazuje 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.6.20 14:39

@berusa.m
Normálně mám pocit, že to tam není. Manuál jsem četla. Jedině, že bych si toho nevšimla. Ty máš jakou Lumeu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
17.6.20 14:43
@Amálka28 píše:
@berusa.m
Normálně mám pocit, že to tam není. Manuál jsem četla. Jedině, že bych si toho nevšimla. Ty máš jakou Lumeu?

Ano, je tam takový symbol lupy a ten ti chvilku „skenuje“ pokožku a pak se ti rozbliká intenzita vhodná pro tebe. Ale nevím přesně jaký mám typ. Možná to nemá každý typ Philips Lumea. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.6.20 15:21

@berusa.m
Teď jsem si to hledala a vypadá to, že tu lupu tam má jen Lumea Prestige a já mám Advanced, takže bohužel nic. Zkusím to teda snížit na 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
18.6.20 20:39
@Kacatko1986 píše:
Ja jsem zatim skepticka.. Mam ji nejakou dobu, uz jsem ji pouzila 5× a stale zadny vysledek.. Misto toho mi zacly ty chloupky na obliceji rust silnejsi, jak je musim holit ziletkou pred pouzitim IPL…
Fakt jsem nas..na, mam teda ten nizsi model, ale lisil se jen cenou a poctem nastavcu.. :zed:

Dobrý den, uvazuju o tom jestli si to koupit… Ale moc se mi nelíbí holit si obličej… To se musí? Nebo si to můžu i trhat? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21643
18.6.20 21:12

@pajuskawolfu najdi si návod na netu. ve zkratce: Je potřeba chloupky před ošetřením odstranit a současně by se přístroj neměl používat na podrážděnou pokožku. Ale ten návod je fakt hodně dobře napsaný, určitě půjde vygooglit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.20 20:14

@Amálka28 Prosím tě bylo by dobrý si přečíst návod. Pětka je minimální intenzita, jednička maximální. Je to teda nelogicky ale je to tak a čím světlejší kůže tím vyšší číslo použij

• Citovat
  • Upravit
9
24.6.20 20:23

Návod jsem četla dvakrát, nikde jsem nenašla, že by 5 byla nejnižší intenzita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.20 07:14

@Amálka28 Je tam tabulka na jakou kůži se má jaké číslo používat. Od 5, která je na bílou pokožku, která se na slunci hned spálí. Až po jedničku, která je na tmavou pokožku která se nikdy nespálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.20 13:08

@Amálka28 i ta levnější Lumea by měla mít tuto funkci, ale stačí zapnout a přiložit k pokožce, a mělo by to samo určit ten stupeň, jen přiložit a nenastavovat ten stupeň, viděla jsem to v jednom videu, tak to třeba půjde

• Citovat
  • Upravit
9
12.7.20 22:10

Zkoušela jsem přiložit, ale vůbec nic to neudělalo, tak ta řada Advanced asi tuto funkci bohužel nemá.
Jinak ještě informace pro anonymní uživatelku - 5 je nejsilnější záblesk, 1 nejslabší. Ptala jsem se pro jistotu přímo na stránkách Philips.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí