Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@jitkaJil pozdě, ale díky
dneska přišla ta Prestige
Ale můžu ji vrátit, že? Díky nastuduju to.
@Petra Z píše:
@terinka4444 až ji budeš mít…napiš mi jak jsi spokojená
no mám jí
dneska přišla ta nejdražší verze, ale byl jen za 12000, byla na ni 20% sleva Dny Marianne, tak jsem oblikala plnovous
na víc nemám čas vůbec
@Petra Z píše: dnů
@terinka4444 a fakt to funguje???
hele nevím, ono se to pozná až za pár týdnů. Já to pod nosem a bradu oholila, poprvé, normálně depiluju, ale nebyl čas čekat
no a poblikala, bylo to hned, trošku to hřálo. Červený to nemám, blikala jsem dopoledne, a další blikání za dnů, píší tam, že nemá smysl častěji, že se tím nezvyšuje účinek. Takže můžu průběžně referovat, co se jako děje
Blíží se zima, nohy jsou jedno, přemýšlím, že prubnu test, budu blikat je jednu nohu a uvidím. Naštěstí jsem to kupovala přímo u Philipsu, a tam je 90 dnů na vrácení, tak můžu testovat, prtože drahý je to jak mrcha.
@terinka4444 testuj,jsem zvědavá
Já bych právě taky potřebovala na obličej
Jak prohiha testovani? Zatim spokojenost? ![]()
@terinka4444 píše:
hele nevím, ono se to pozná až za pár týdnů. Já to pod nosem a bradu oholila, poprvé, normálně depiluju, ale nebyl čas čekatno a poblikala, bylo to hned, trošku to hřálo. Červený to nemám, blikala jsem dopoledne, a další blikání za dnů, píší tam, že nemá smysl častěji, že se tím nezvyšuje účinek. Takže můžu průběžně referovat, co se jako děje
Blíží se zima, nohy jsou jedno, přemýšlím, že prubnu test, budu blikat je jednu nohu a uvidím. Naštěstí jsem to kupovala přímo u Philipsu, a tam je 90 dnů na vrácení, tak můžu testovat, prtože drahý je to jak mrcha.
Holky, chci se zeptat, zda má někdo podobnou zkušenost jako já
Koupila jsem si lumea, jsem hooodně nadšená, funguje to!
Mám jiný problém, po druhé aplikaci se na „zářivce“ objevil drobný kaz přímo uprostřed ( viz foto),poslala jsem přístroj do philips servisu a řekli mi, že je to v pořádku, že to nemá vliv na používání přístroje
No, jako 8000,– a za 14 dnů viditelná vada a podle nic se nic neděje?
Na druhé fotce si nevšímejte červeného p obdélníku, asi nějaký odraz
@histep píše:
Používám na nohy, třísla (+část pubického) i podpaží. Hrubý a tmavý mám v podstatě všechny - resp. měla jsemV podpaží už mám jen pár jemných chloupků.
Bolestivost - každá máme jiný práh, na nohách to vůbec necítím, v těch citlivějších místech, zejm. třeba tam, kde je kůže trochu tmavší nebo jemnější, tak to trochu štípne, ale hned je to pryč. Chce to mít ty chloupky před „vypalováním“ opravdu důkladně oholené.
Dobrý den a kde kde ste prosím zakoupila a jaký druh? Používáte i nějaký gel před vypalováním.. Já chodila do salonu tam sem tedy tři dny před aplikací nemělo holit max zastrihnout nůžkama ale když za jednu aplikaci dám 2100,– přijde mi levnější ten přístroj zakoupit a aplikovat s pohodlí domova a nedávat ještě za benzín????.. Děkuji
![]()
Dobrý den děvčata jen dotaz jak blikáte s lumeou podle návodu celou dobu tj. například na obličeji celou 1,5 minuty a bliká to celou dobu na jednom místě a pak se posune a znovu nebo jen jedno bliknutí a pak posunout?
Chtěla bych si udělat ruce a úplně nevím jak do toho děkuju za rady
@zuzameduza
Bliká se jen jednou na jedno místo a pak posun…Takže blik posun ![]()
@Katka1995 nepoužívám nic před aplikací, pouze oholím a blikám, pozor na místa, kde jste trochu spocená, hlavně třísla a podpaží, jinak to štípe ![]()
@Katka1995 píše:
Dobrý den a kde kde ste prosím zakoupila a jaký druh? Používáte i nějaký gel před vypalováním.. Já chodila do salonu tam sem tedy tři dny před aplikací nemělo holit max zastrihnout nůžkama ale když za jednu aplikaci dám 2100,– přijde mi levnější ten přístroj zakoupit a aplikovat s pohodlí domova a nedávat ještě za benzín????.. Děkuji![]()
Neváhejte a kupte, bomba to je, funguje to, před aplikací nic nepoužívám, jen oholim ![]()
Děkuju moc holky a je možné abych potom měla modřinky?
Třeba dělám něco špatně. Kolikátý si nastavujete stupeň? Automatický podle testu? Děkuju snad se s tím naučím
Ahoj, prosím o radu. Je tento přístroj možný používat i na malé slečny? Dcera má bohužel tmavé chloupky nad horním rtem a už dlouho se tím trápí a holky ve škole ji na to upozorňují. Kamarádka přístroj má a malé by to udělala a kdyby to fungovalo, koupím jí ho taky. Jde mi o to, abych ji nějak nepoškodila pokožku a nebo ji nezačaly růst chloupky ještě víc. A jak přesně když tak postupovat, oholit a hned blikat a nebo den počkat? Moc děkuji za odpověď.