Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Hanka1 O.K., děkuji. Zkusím se zeptat. Ale mé zkušenosti s doktory nejsou zrovna růžové. Vždycky, když jsem chtěla nějakou radu tzv. „mimo mísu“, tak mi řekla, ať to nedělám. Máme takovou kožní, která preferuje mytí jen vodou bez mýdla… a to si prostě neumím představit. Musela bych se denně máchat minimálně půl hodiny ve vaně, aby se ten pot a špína odmočily…
Hezký den ![]()
Zdravím ženy ![]()
Pořád jste spokojené s touhle mašinkou?
Děkuji za odpověď ![]()
@PilsnerUr1 píše:
Zdravím ženy
Pořád jste spokojené s touhle mašinkou?
Děkuji za odpověď
Porad
![]()
@PilsnerUr1 píše:
Zkusím navrhnout, narozeniny se blííížííí
děkeji za info
jj, at si odlozi bokem kolem 13 tisic… ![]()
@Hanka1 píše:
jj, at si odlozi bokem kolem 13 tisic…
Našla sem levnější ![]()
@PilsnerUr1 píše:
Našla sem levnější
Ja mela slevu 25% z Marianne dnu z Datartu. V nejake Philipsem neoverene prodejne nebo pres no Name shop na netu bych to teda nekupovala…
Pán to prodává kvůli nevhodnému dárku. Asi podaroval ženu a blbě ![]()
tak nevím no…
@PilsnerUr1 píše:
Pán to prodává kvůli nevhodnému dárku. Asi podaroval ženu a blbě
tak nevím no…
Kdyz ti k tomu da puvodni doklad a zarucak o koupi a bude to v zaruce, tak proc ne…
@Hanka1 píše:
Kdyz ti k tomu da puvodni doklad a zarucak o koupi a bude to v zaruce, tak proc ne…
anooo, se vším co k tomu patří ![]()
@Anonymní píše:
Ach jo, tak na sliznici se nemá používatCo se může stát, spálit? Asi to stejně zkusím, to jsou jediná místa, kde je jiná metoda nepoužitelná, kde bych to fakt využila. Ale koupit se ji naslepo bojím. Čekám, až to někdo kolem pipky nebo konečníku zkusí a řekne
Mam sice beuer 7000, ale ucinky jsou asi podobne.
V nevedomosti jsem pouzivala na citlive partie. Prekvapilo me vzdy krvaceni… Ze by menzes mimo cyklus? Nikoliv, pry by mohlo jit podmineme odlouceni tkane v pochve…
Takze tam dole radeji nepouzivat! ![]()
@Anonymní píše:
Mam sice beuer 7000, ale ucinky jsou asi podobne.
V nevedomosti jsem pouzivala na citlive partie. Prekvapilo me vzdy krvaceni… Ze by menzes mimo cyklus? Nikoliv, pry by mohlo jit podmineme odlouceni tkane v pochve…
Takze tam dole radeji nepouzivat!
Teda nenapadlo by mne to pouzivat na frndu, vzdyt to vsude pisou, staci ze funguje na bikiny partie…