Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
A ještě jedna rada, prosím, zarůstají chloupky po použití Lumey? Při vytrhávání cukrovou pastou i epilátorem mi chloupky zarůstají.
Jo a ne. Problém je tam s tímze začátku, že oholíš chloupky, oblikáš si to a ony nejdřív chloupky začnou znovu dorůstat. Tak za 7-10-12 (jak kdy, jak kde) dní začnou ty dorůstající chloupky vypadávat úplně. Takže ano, nejdřív mohou zarůstat jako při klasickém holení, ale při dorůstání nových chloupků po těch vypadlých už nezarůstají.
Zdravím, holky jaký je rozdíl mezi lumea 2008,2004,1991.Uvažuji, že si ho koupím, ale zajímal by mě rozdíl, jestli to výjde na stejno, tak si koupím raději na zkoušku ten levnější
Díky za odpověd
1991 je do zásuvky, výdrž 100 000 záblesků
2004 je akumulátorový, výdrž 100 000 záblesků
2008 je akumulátorový, má nástavce (obličej, bikiny) a výdrž 140 000 záblesků
Zdravim…take jsem rozhodnuta pro tento, snad konecny pristroj pro zbaveni tech protivnych chloupku…
V Nemecku stoji 499euro. V korunach neco kolem 13.500Kc.Je v CZ levnejsi? Chtela jsem se zeptat, jake je pak osetreni po laseru. A kdyz se nohy oholi, ma se hned zacit? Nebo to nechat den, kdy se chloupek dostava do faze rustu. Predem dekuji za odpoved… ![]()
Taky by mě zajímalo jestli po těch 100 000 zablescích je přístroj nepouzitelný nebo jestli se dokupuje nějaký díl
@Renča88 dekuj
a jestli to dobre chapu tak po tech 100-140 000 zablescich je potreba koupit novy pristroj
@pajinka20 píše:
@Renča88 dekuja jestli to dobre chapu tak po tech 100-140 000 zablescich je potreba koupit novy pristroj
přesně tak
@pajinka20 ale tenhle fakt by mě od koupě nezrazoval. Možná spíš proto, aspoň tedy já, uvažuju o investici do dražšího, co má více těch impulsů. Zatím nemám našetřeno, tak předávám informace, které jsem si zjistila sama, vlastní zkušenost s Lumeou zatím nemám. Vydržet by měl několik let pravidelného používání.
Ted jsem byla v Datartu a akorát tam stala slecna a nabízela ho…zkusila jsem a lehce to štípne vubec nic zasadniho a řikala že kdyz ho bude použivat jeden clovek tak je to tak na 5 let, ale jeste premyslim prave o levnejsi verzi babyliss a nevim jestli si nemam spis koupit ten jelikož je o dost levnejsí…taky ma nastavce na oblicej i bryle jsou v baleni, ale nevim jestli má stejnou vykonost. ani jsem zatim nenašla žádne recenze, ale moc jsem jeste nemela cas to hledat jen tak v rychlosti
Holky, muzu to delat i kdyz si nohy neholim ale depiluju? Zkousel to nekdo po depilaci? Vzdy jsou tam preci nejake chloupky v rustove fazi. Ted ja se depiluju cca co 2 tydny a nekde jsou jen cerne tecky a nekde uz vyrostly chlup.
Myslím, že tím nic nezkazíš, ale asi to bude celý déle trvat asi bych si začala nohy holit a je to.
Jistě, lze si objednat třeba na ebay.co.uk/ nebo aliexpress,.. ![]()
A když po vyblikání zacnou ty chloupky růst, třeba hned druhý nebo třetí den jako to mám po oholeni, tak se jako nesmím oholit? to je jako mám nechat růst a vypadávat?