Philips Lumea - IPL, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
5.10.16 13:21

V mem navodu je pouze: nepouzivat na vnitrni stydke pysky a ritni otvor - to je preci jasny! A co jsou bikiny partie je taky jasny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.10.16 15:32
@Kacudek1 píše:
V mem navodu je pouze: nepouzivat na vnitrni stydke pysky a ritni otvor - to je preci jasny! A co jsou bikiny partie je taky jasny!

V mem navodu to taky pisou, ocividne bud dotycna neumi cist nebo je blba - nechat si pulsni svetlo blikat na sliznice tak, ze ji kusy sliznice az opadavaji… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.16 22:14

Ale prave proto jsem ten prispevek psala. Rozhodne blbka nejsem a chtela jsem varovat, ze i pres dodrzeni navodu na pouziti muze nastat problem.
Pri pouziti na okraji kalhotek paprsek musel projit skrz brisni stenu a tu sliznici poskodit zevnitr…
Poprve jsem to vnimala jako menstruaci, podruhe mi to prislo zvlastni a potreti uz bylo jasny, ze je to nasledek pouziti ipl.
Po informaci, ze jde o poskozeni sliznice uvnitr s blikanim koncim.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
6.10.16 00:13
@Anonymní píše:
Ale prave proto jsem ten prispevek psala. Rozhodne blbka nejsem a chtela jsem varovat, ze i pres dodrzeni navodu na pouziti muze nastat problem.
Pri pouziti na okraji kalhotek paprsek musel projit skrz brisni stenu a tu sliznici poskodit zevnitr…
Poprve jsem to vnimala jako menstruaci, podruhe mi to prislo zvlastni a potreti uz bylo jasny, ze je to nasledek pouziti ipl.
Po informaci, ze jde o poskozeni sliznice uvnitr s blikanim koncim.

A co to mas za kram? Ja pouzivam Lumeu uz dva roky a nikdy zadny problem a na bikiny ho taaky pouzivam. Ja puvodne myslela, ze sis blikala na vnirni stydke pysky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.16 13:45

Je to beurer, v recenzich mel dobre hodnoceni.
 https://www.alza.cz/…d2270700.htm?…

no Lumea to neni…

• Citovat
  • Upravit
2497
1.2.17 13:39

Chci se zeptat jak je to s tím oholením před aplikací. Nohy, podpaží a třisla mi nedělají problém oholit, ale těšila jsem se, že si udělám i horní ret, ale ten se mi teda opravdu holit nechce. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 20:25

Měla bych prosbu. Dostala jsem Lumeu k Vánocům a nevím si rady. Oholit, vyblikat a když budu po dvou dnech chtít nohy zase oholit, tak můžu, ale vyblikat nejdřív po 2 týdnech? Děkuji moc za rady.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.2.17 10:07

Ja si teda uz nepamatuju co je v navodu, ale podle mne muzes vyblikat klidne za dva dny zase nebo v navodu pisou, ze se blikat muze az po dvou tydnech? Ja teda ze zacatku blikala casteji cca jednou tydne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.17 14:23

@Hanka1
Tam prave pisou, ze prvnich 4-5 osetrenich doporucuji pouzivat jednou za dva tydny..

• Citovat
  • Upravit
914
11.2.17 00:34

Ano pisou co dva tydny, ale taky jsem to nedodrzela a blikala jsem uz 4× a vzdy jen s pauzou jeden tyden ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.17 09:57

Výdrž

A jak dlouho vám vydrží nabitá? Kolik si toho stihnete oblikat najednou? Mně se totiž hrozně rychle vybíjí a nevím jestli je to normální nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
17.2.17 10:32

Musí se opravdu vše oholit ?

Chci se zeptat jak je to s tím oholením před aplikací. Nohy, podpaží a třisla mi nedělají problém oholit, ale těšila jsem se, že si udělám i horní ret, ale ten se mi teda opravdu holit nechce. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
20.2.17 14:15
@nick8 píše:

Já to asi dělám špatně, ale na obličeji vytrhávám a pak v mezidobí preblikam Lumeou. Jinde holim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.17 14:25

břicho

Ahoj holky :)
chtěla bych se zeptat zda jste to někdo používal i na břicho a jak jste před tim postupovaly? Nechce se mi ho před tím holit :think: Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
69235
2.8.17 11:33

Ahoj, mám dotaz, kdo to máte, ráda bych koupila tenhle https://www.shop.philips.cz/…/p/BRI950_00?… je problém, když pak nástavcem na tělo budu blikat v podpaží nebo v oblasti bikin? Nechce se mi dávta další 2500 za dva nástavce, nebo raději investovat? Chci to hlavně na obličej, poslední dobou mám na bradě a pod nosem chlupů, že bych je mohla rozdávat :zed: A mohou to používat i děti? Respektive slečny 11 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí