Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, vím, že je to tu samá ženská, ale nepoužívá tu Lumeu třeba Váš chlap? Mám hodně chlupů na hrudníku a musím to zkracovat, ale pokud by to šlo odstraňovat na trvalo, bylo by to super, aspoň z břicha. Díky za info
@Pitaval píše:
Ahoj, vím, že je to tu samá ženská, ale nepoužívá tu Lumeu třeba Váš chlap? Mám hodně chlupů na hrudníku a musím to zkracovat, ale pokud by to šlo odstraňovat na trvalo, bylo by to super, aspoň z břicha. Díky za info
muj chlap ji nastesti nepouziva, to by dostal co proto, hrudnikova holatka naprosto nesnasim ![]()
ale tusim, ze Philips delal i Lumeu primo pro chlapy…tu jsem teda na strankach nenasla, ale nasla jsem tohle:
a v podstate mi to potvrdilo, co jsem si myslela, ze krome vousu muzou… ![]()
Díky za odkaz. A můžu se ještě zeptat, to jakoby zpomalí růst a nebo i úplně zastaví? Upřímně se mi jedná o břicho, které jednou za měsíc sjedu strojkem na 3 mm a pohoda. Ale pokud ti člověk musí holit žiletkou, tak na břichu je to docela nepříjemné, když to pomalu dorůstá. Díky
Staci to pak ziletkou prejet jednou za mesic, ale je to podstatne mene chloupku nez klasicky „porost“…
Holky, dá se to používat i na sliznici? Zarůstají mi chloupky dole až na kraj na sliznici, tam se to nedá oholit, jsem z toho nešťastná, mám jich moc
Někam na kliniku a do salonu se stydím. Uvažuji nad koupí Lumey. Nohy si depiluju strojkem, ale na podpaží a „dolů“ bych IPL chtěla zkusit. Je to dost peněz
Mám světlou kůži a tmavé tvrdé chlupy. Jste spokojené? Díky.
Na sliznice se používat nemá, vysloveně je napsáno, že ne na malé stydké pysky, takže bych to asi neriskovala, tedy hlavně bych to jenom kvůli tomu nekupovala.
Já Lumeu dostala k vánocům, tak se musím odchlupit a začít testovat, jsem na to zvědavá.
Tak Lumeu už mám vyzkoušenou 2-3× a jsem nadšená!!! Nohy, které jsem si musela holit do 2 dne, teď po 4 dnech jsou hladké, pak jen vyrůstají ty, co jsem nevyblikala. Na obličeji taky pokrok, kolem bříška taky (tam snad úplně přestaly růst), jsem prostě spokojená a mohu jen doporočit!!! Bála jsem se toho a že to nebude fungovat, ale funguje!!!
A jen mám hodně tmavé chkoupky
a super výsledek, jsem zvědavá jak to budu používat víckrát
(Jen trvá, než si člověk vybliká celé nohy
) Ale trpělivost přináší růže
(Mám novou Lumeu 2009)
Ach jo, tak na sliznici se nemá používat
Co se může stát, spálit? Asi to stejně zkusím, to jsou jediná místa, kde je jiná metoda nepoužitelná, kde bych to fakt využila. Ale koupit se ji naslepo bojím. Čekám, až to někdo kolem pipky nebo konečníku zkusí a řekne ![]()
@Anonymní píše:
Ach jo, tak na sliznici se nemá používatCo se může stát, spálit? Asi to stejně zkusím, to jsou jediná místa, kde je jiná metoda nepoužitelná, kde bych to fakt využila. Ale koupit se ji naslepo bojím. Čekám, až to někdo kolem pipky nebo konečníku zkusí a řekne
Na konečník se taky používat nemá a já to ani tedy testovat radši nebudu (ikdyž bych se tam chloupků taky ráda zbavila).
@ivunecka91 já jsem si zatím na noze vyblikala takový jedno místečko (než jsem si dárek zabalila pod stromeček
) a mezitím jsem nohy holila a přijde mi, že tohle místečko je takový řidší. Plus jsem zkoušela ještě nad rtem a tam mi to taky přijde lepší, nějaký chloupky narostly - něco po vytažení pinzetou jde volně ven, něco normálně drží, ale tak snad to bude lepší. Ale teprve se do toho pustím ve velkém.
Ahoj všichni, dostala jsem pod stromeček Lumeu a chystám se na vypalování. V návodu se ale píše, že se nemá používat, když jsou křečové žíly. Nemám je moc vystouplé, ale promodralé nohy mám dost. Taky i ty slabé tmavší - metličkové.
Nevíte proč se to nesmí? Zkoušel to někdo? Moc děkuji za názory. ![]()
Ahoj holky, mam dotaz:) Když si koupim lumeu, tak se před prvním pouzitim se mam oholit a pak vyblikat. Dále je to jak? Když třeba za 4dny porostou chloupky tak zase oholit a vyblikat? nebo jen vyblikat? jsem z toho nejaka zmatena
dekuji za pomoc.
@eloxe píše:
Ahoj holky, mam dotaz:) Když si koupim lumeu, tak se před prvním pouzitim se mam oholit a pak vyblikat. Dále je to jak? Když třeba za 4dny porostou chloupky tak zase oholit a vyblikat? nebo jen vyblikat? jsem z toho nejaka zmatenadekuji za pomoc.
Jo jo presne tak, ja ze zacatku pouzivala jednou tydne ziletku a pak jsem blikala, ted uz to staci po roce cca po trech az ctyrech tydnech, protoze chloupky rostou nepravidelne
@zelatina píše:
Ahoj všichni, dostala jsem pod stromeček Lumeu a chystám se na vypalování. V návodu se ale píše, že se nemá používat, když jsou křečové žíly. Nemám je moc vystouplé, ale promodralé nohy mám dost. Taky i ty slabé tmavší - metličkové.
Nevíte proč se to nesmí? Zkoušel to někdo? Moc děkuji za názory.
Zkusila bych to na malem kousku s nejnizsi frekvenci, pokud by to to bylo nebo bude nejsk neprijemne, tak bych to tam nepouzivala a pro jistotu bych si to overila u kozniho.
@Hanka1 ahoj, dekuji za odpověď. Takze před kazdym blikanim oholit, ale casem se pak třeba oholis jen jednou mesicne a pak blikas, rozumim tomu dobře? ![]()