Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Kapriolaw jaký přístroj přímo máte prosím
Děkuju, moc ste mě potěšila konečně tolik neutratim za ty salony a usetrim nějaký ten penízek a ještě budu zase krasna
s těch chloupků sem fakt už strašně nestasna
v salonu už 4 nastevy a utrácení 8800 a nevidím žádný pokrok mě trápí hlavně obličej
Tak snad tohle zabere a budu konečně jako dřív..
Děkuju ![]()
@Katka1995 píše:
@Kapriolaw jaký přístroj přímo máte prosímDěkuju, moc ste mě potěšila konečně tolik neutratim za ty salony a usetrim nějaký ten penízek a ještě budu zase krasna
s těch chloupků sem fakt už strašně nestasna
v salonu už 4 nastevy a utrácení 8800 a nevidím žádný pokrok mě trápí hlavně obličej
Tak snad tohle zabere a budu konečně jako dřív..
Děkuju
Mám philips lumea sc 1997,kupovala jsem ho za 7800,– a brala jsem ho kvůli dalšímu nadstavci, ale zjistila jsem, že je zbytečný, jedu všechno jen jedním nadstavcem, bradu, podpaží i nohy…
Jsem fakt nadšená. používám dva měsíce a nohy jsou téměř bez chloupků, v podpaží a tříslech ještě jsou, ale cca o 2/3 míň než bylo
, takže v těchto místech budu pokračovat v blikání co 14dnů, počítám, že než vylezu v plavkách, budu úplně bez ![]()
Holky, koukam, ze je vice druhu. Ktery je,,nejlepsi,,? Podle ceho vybirat? ![]()
Mám Philips Lumea už půl roku. Výsledek absolutně žádný, klidně jsem ty peníze mohla vyhodit oknem
docela závidím všem, co tu píšou, že jim fungoval. Skutečně ani minimální výsledek v podobě pomalejšího růstu, prostě nic.
@Lalelale A mas tmave chlupy? Zvazuji koupi a ted jsem se docela zarazila.
@Plavuše takhle, jsem blond, ale vlivem holení mám v podpaží zcela tmavé a tuhé chlupy, na ty jsem to pořídila. Tak by to snad zabírat mělo
před koupí jsem četla desítky recenzí, všude lidé říkali, jak jim do týdně půlka chlupů vypadala… no, já pravidelně aplikuju už půl roku a zcela bez výsledku. Takže asi je to sázka do loterie.
a edit, ale fakt by mě zajímalo, jestli je Philips tak daleko, že si platí umělé recenze na webech a blozích. Třeba uživatelka Kapriolaw hned na téhle stránce: 5 příspěvků, všechny velebí Philips lumea jak boží zjevení
jedna aplikace a chlupy pryč…
@Lalelale píše:
@Plavuše takhle, jsem blond, ale vlivem holení mám v podpaží zcela tmavé a tuhé chlupy, na ty jsem to pořídila. Tak by to snad zabírat mělopřed koupí jsem četla desítky recenzí, všude lidé říkali, jak jim do týdně půlka chlupů vypadala… no, já pravidelně aplikuju už půl roku a zcela bez výsledku. Takže asi je to sázka do loterie.a edit, ale fakt by mě zajímalo, jestli je Philips tak daleko, že si platí umělé recenze na webech a blozích. Třeba uživatelka Kapriolaw hned na téhle stránce: 5 příspěvků, všechny velebí Philips lumea jak boží zjevení
jedna aplikace a chlupy pryč…
Nejsem nikým placená, nepíšu že jedna aplikace zabrala…, také zde mám jeden příspěvek o menším problému s přístrojem, to by asi placená reklama těžko napsala
…
Prostě jen chválím, protože za mě funguje
tak jak má…
Uplne idealni na Lumeu jsou cerne chlupy a svetla pokozka, pro svetle chloupky to moc neni, to pisou i v navodu. U mne jse videla vysledky cca po pul roce… ![]()
Takze pokud jsem snedy typ a cerny chlupy, tak nemusim o koupeni ani uvazovat?
Zajímalo by mě jestli se třeba kazí pigmemt, když se jde na sluníčko po aplikaci?
Nebo jestli se může třeba trochu na sluníčko s nějakým silnějším opakovaném?
A když mám jen jeden nástavec, jestli by bylo špatné udělat i horní ret a bradu?
Ahoj všichni ![]()
Chci se zeptat, co přesně znamená oblast bikin…
![]()
V návodu je napsané nepoužívat na stydké pysky a oblast konečníku.. ![]()
Používá teda některá z vás Lumeu na pipku, teda mimo již zmiňovaných pysků a konečníku?
![]()
A případně jaké s blikaním tam dole máte zksušenosti, díkyy
![]()
Ahoj, zvažuji koupi a chtěla jsem se zeptat zda přístroj Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00 mohu používat i na pokožku s pihami?? Jsem světlý typ a mám dost pih, chloupky mám tmavší. Moc děkuji za rady ![]()
@tereza555 ahojky, pokud mas hodně pih, tak za sebe nedoporučuji, mám pocit, ze i v návodu je to psané
já si jednou prejelA omylem přes tetování a druhy den puchýř jak blázen
Krásný den, plánuji si koupit philips lumeu, ale nejdřív se vás na ní chci zeptat… Chci se především zeptat, jestli tento způsob odstraňování chloupků bolí, protože ve všech reklamách píšou a nebo říkají, že tento způsob zbavování se chloupků je bezbolestný. A vzhledem k mému prahu bolesti bych ocenila, kdyby tomu tak bylo. Tak kdyby někdo z vás měl zkušenost tak ať mi prosím odepíše. Děkuju