Philips Lumea - IPL, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
21.3.18 11:32

@Kapriolaw jaký přístroj přímo máte prosím ;) Děkuju, moc ste mě potěšila konečně tolik neutratim za ty salony a usetrim nějaký ten penízek a ještě budu zase krasna :palec: s těch chloupků sem fakt už strašně nestasna :,( v salonu už 4 nastevy a utrácení 8800 a nevidím žádný pokrok mě trápí hlavně obličej :( Tak snad tohle zabere a budu konečně jako dřív.. :( Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.3.18 12:11
@Katka1995 píše:
@Kapriolaw jaký přístroj přímo máte prosím ;) Děkuju, moc ste mě potěšila konečně tolik neutratim za ty salony a usetrim nějaký ten penízek a ještě budu zase krasna :palec: s těch chloupků sem fakt už strašně nestasna :,( v salonu už 4 nastevy a utrácení 8800 a nevidím žádný pokrok mě trápí hlavně obličej :( Tak snad tohle zabere a budu konečně jako dřív.. :( Děkuju :kytka:

Mám philips lumea sc 1997,kupovala jsem ho za 7800,– a brala jsem ho kvůli dalšímu nadstavci, ale zjistila jsem, že je zbytečný, jedu všechno jen jedním nadstavcem, bradu, podpaží i nohy…
Jsem fakt nadšená. používám dva měsíce a nohy jsou téměř bez chloupků, v podpaží a tříslech ještě jsou, ale cca o 2/3 míň než bylo :potlesk:, takže v těchto místech budu pokračovat v blikání co 14dnů, počítám, že než vylezu v plavkách, budu úplně bez :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
2.5.18 21:47

Holky, koukam, ze je vice druhu. Ktery je,,nejlepsi,,? Podle ceho vybirat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.5.18 21:56

Mám Philips Lumea už půl roku. Výsledek absolutně žádný, klidně jsem ty peníze mohla vyhodit oknem :nevim: docela závidím všem, co tu píšou, že jim fungoval. Skutečně ani minimální výsledek v podobě pomalejšího růstu, prostě nic.

• Citovat
  • Upravit
1060
3.5.18 09:39

@Lalelale A mas tmave chlupy? Zvazuji koupi a ted jsem se docela zarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
3.5.18 10:45

@Plavuše takhle, jsem blond, ale vlivem holení mám v podpaží zcela tmavé a tuhé chlupy, na ty jsem to pořídila. Tak by to snad zabírat mělo :nevim: před koupí jsem četla desítky recenzí, všude lidé říkali, jak jim do týdně půlka chlupů vypadala… no, já pravidelně aplikuju už půl roku a zcela bez výsledku. Takže asi je to sázka do loterie.

a edit, ale fakt by mě zajímalo, jestli je Philips tak daleko, že si platí umělé recenze na webech a blozích. Třeba uživatelka Kapriolaw hned na téhle stránce: 5 příspěvků, všechny velebí Philips lumea jak boží zjevení :? jedna aplikace a chlupy pryč…

• Citovat
  • Upravit
6
3.5.18 11:16
@Lalelale píše:
@Plavuše takhle, jsem blond, ale vlivem holení mám v podpaží zcela tmavé a tuhé chlupy, na ty jsem to pořídila. Tak by to snad zabírat mělo :nevim: před koupí jsem četla desítky recenzí, všude lidé říkali, jak jim do týdně půlka chlupů vypadala… no, já pravidelně aplikuju už půl roku a zcela bez výsledku. Takže asi je to sázka do loterie.a edit, ale fakt by mě zajímalo, jestli je Philips tak daleko, že si platí umělé recenze na webech a blozích. Třeba uživatelka Kapriolaw hned na téhle stránce: 5 příspěvků, všechny velebí Philips lumea jak boží zjevení :? jedna aplikace a chlupy pryč…

Nejsem nikým placená, nepíšu že jedna aplikace zabrala…, také zde mám jeden příspěvek o menším problému s přístrojem, to by asi placená reklama těžko napsala :think:
Prostě jen chválím, protože za mě funguje :) tak jak má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
3.5.18 11:26

Produkt funguje, ale spíše na střední či světlou pokožku :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.5.18 11:33

Uplne idealni na Lumeu jsou cerne chlupy a svetla pokozka, pro svetle chloupky to moc neni, to pisou i v navodu. U mne jse videla vysledky cca po pul roce… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1350
3.5.18 12:26

Takze pokud jsem snedy typ a cerny chlupy, tak nemusim o koupeni ani uvazovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.18 20:03

Zajímalo by mě jestli se třeba kazí pigmemt, když se jde na sluníčko po aplikaci?
Nebo jestli se může třeba trochu na sluníčko s nějakým silnějším opakovaném?
A když mám jen jeden nástavec, jestli by bylo špatné udělat i horní ret a bradu?

• Citovat
  • Upravit
1
23.5.18 16:03

Oblast bikin

Ahoj všichni :mavam:
Chci se zeptat, co přesně znamená oblast bikin… :roll: :lol:
V návodu je napsané nepoužívat na stydké pysky a oblast konečníku.. :nevim:
Používá teda některá z vás Lumeu na pipku, teda mimo již zmiňovaných pysků a konečníku? :think: :oops:
A případně jaké s blikaním tam dole máte zksušenosti, díkyy :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.6.18 20:23

Ahoj, zvažuji koupi a chtěla jsem se zeptat zda přístroj Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00 mohu používat i na pokožku s pihami?? Jsem světlý typ a mám dost pih, chloupky mám tmavší. Moc děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
10.6.18 20:58

@tereza555 ahojky, pokud mas hodně pih, tak za sebe nedoporučuji, mám pocit, ze i v návodu je to psané :) já si jednou prejelA omylem přes tetování a druhy den puchýř jak blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.7.18 14:23

Krásný den, plánuji si koupit philips lumeu, ale nejdřív se vás na ní chci zeptat… Chci se především zeptat, jestli tento způsob odstraňování chloupků bolí, protože ve všech reklamách píšou a nebo říkají, že tento způsob zbavování se chloupků je bezbolestný. A vzhledem k mému prahu bolesti bych ocenila, kdyby tomu tak bylo. Tak kdyby někdo z vás měl zkušenost tak ať mi prosím odepíše. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí