PhilipsLumea IPL

114
19.8.22 08:00

PhilipsLumea ipl

Ahoj jak jste spokojeni ipl lumea? Nvm jestli to vazne funguje porad to dost stoji…, ma snedou kuzi tmave chlupy,, jenze po tehotenstvi jich mam vic nez sem mela hlavne na obliceji bricho a tak, nak cela 😅. Poradite nekdo? Rada, bych si ji poridila, alespon bych odstranila chlupy jestli to jde i na porad nebo po tech 6 mesicich rostou znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
19.8.22 08:12

Mám, funguje. Moc ale nepoužívám, koupila jsem si jen na podpaží. Celé tělo bych s tím určitě dělat nechtěla, zabralo by to strašně času. A trochu i mám nedůvěru zdravotně, jestli je to až tak ok, jak se tvrdí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
19.8.22 08:12

Já ji mám, ale já mám kůži bílou a chlupy černý. Když se problikava pravidelně dle toho jejich kalendáře, tak rostou o poznání mene. Po 6 měsících neprestanou růst úplně, ale vlastně jen upravujes par posledních zblouzdilcu.
Každopádně já teď po porodu musela začít znova, už blikam poctivě 11.měsíc a porad jich je dost, neustále si nastavuju v aplikaci prodloužení ošetření, abych nezapomnela.
Takže po porodu, pokud jsi čerstve, bych pockala, než se hormony uklidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
19.8.22 09:15

Mám, funguje, jen se nedonutím dosti často ho používat, ale i tak v podpaží a tříslech se ten porost omezil velmi výrazně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.8.22 13:34

Super holky, no ja doufam ze to bude fungovat na tu moji plet a chlupy uz me nebavi oblicej jezdit strojkem ptz po paskach mam, vyrazku a to samy, nohy kdyz jedu epilatorem strasne me zarustaji ikdyz po holeni ostreji dezinfekci. Me jde hlavne o oblicej trosku krk a to bricho prsa se me vubec nechce nosit plavky pak 🙄tak diky budu uvazovat ale je alespon na tolik mesicu pokoj stejne porad nestiham holit zkrz dite 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
19.8.22 17:13

Taky mám a funguje. V podpaží mi chlupy skoro nerostou, stačilo by mi holit se 1 x za měsíc a možná ani to ne. Na nohách občas zbloudilý chlup. Nejmíň to funguje v tříslech, ale chce to důslednost a mě to neba :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.8.22 19:43

Jo tq qm to je dobre no ja bych chtela, dat dolu uplne vsechno asi do ni vazne pujdu necham, si, dat k narozkam i k vanocum staci 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí