Píchání v podbřišku při styku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
9.5.15 00:28
@Ppettuullkkaa píše:
Laskve se starej o sebe já si tady muzu založit diskuzi kolik chci a tobě do toho je úplný ho… A myslím si ze od toho je tady emimino-diskuse ne? Tak proč bych si tu nemohla udělat různé diskuse, nevím co je ti do me a jestli ti to vadí tak holt DISKUSE z Emimina budeš muset opustit ;-) :mavam:

Tak abych tě vyvedla z omylu - přečti si pravidla zakládání diskusí a pak mluv. ;)

@Ppettuullkkaa píše:
Měj se hezky, a prosím te nezavid lidem co tady píšou papapa :*

Co že bych to měla komu závidět? 8o :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.15 00:51

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: jen do me :-D :-D chytromilo :pankac: :dance: :dance: se ti tu smeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
9.5.15 07:26

To už se to tady serve i u tak fádní diskuze? Jinak to může být těhotenství, teoreticky 6.- 12. den po oplodnění by se mohlo vejce uhnizďovat a někdo to i cítí, jenže taky cítit být může cysta, endometrióza, mimoděložní a ještě x věcí, a to asi nechceš slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.5.15 09:39

@lovesmile Proč ses do ní tak obula jen kvůli tomu, že napsala, že to NESTIHLI? 8o Vždyť je každému jasné, co nestihli a pak se tady navzájem škádlíte, až je z toho vzájemné napadání… Kelišová, kelišová, jako bys tu byla první den :? Vždyť tahle diskuze by mohla být pro ostatní jinak užitečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.15 09:40

@Ya-ya dobrý zase já nevím ze musíte hledat všichni konflikty, pokud chci poradit tak poradim normálně, pokud nechci poradit tak prostě neradim nic ne? Já tady taky lidem do diskusi nepisu ze jsou idioti když chtějí poradit, já fakt nechapu proč to komentujete, když se vám to nelíbí ;) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.5.15 19:31

K puvodni otazce - dosla bych si k Dr. Pichani v podbrisku muze byt opravdu cokoliv, ale na to my tady neodpovime. Dr na zaklade vysetreni zjisti vic i pripadne tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí