Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulenky, maminky, tety, strejdové a všichni tady na emiminu. Vzhledem k tomu, že já si opravdu v tomto těhu musím vyžrat opravdu všechno, jdu se za Vámi poradit s dalším „problémem“ nebo jak to nazvat
Včera jsme byli na výletě a trochu jsem se asi přetáhla. No a dneska od rána mám takovou bolest ve spodku - jakoby mě tam někdo píchal špendlíkem nebo jak to říct. A pořád pocit jak kdyby se mi chtělo čůrat, ale nic nevyčůrám. Je to trochu jako prochladnutí, ale nemyslím si, že bych měla kde prochladnout. Včera jsem byla hodně oblečená. Nevíte co to??? Děkuji! PS: Jsem 37. tt
Bolívají jednak úpony a pak taky mimino může tlačit na čípek- často až nadskočím leknutím, jak to dloubne
a k tomu pak právě mám pocit plnýho močáku, ač s očima navrch hlavy vytlačím čtyři kapky ![]()
Takže radši zítra ráno zaběhnout k dr… Já si fakt musím uhnat všechno ![]()
Já tohle měla den před druhým porodem, občas pocit, jak kdyby mi tam někdo píchal špendlík, úplně jsme se pokaždý musela zastavit a zkroutit. pár hodin nato mi praskla voda, a za dalších 10 hodin jsem porodila.
@slavuska1 píše:
Já tohle měla den před druhým porodem, občas pocit, jak kdyby mi tam někdo píchal špendlík, úplně jsme se pokaždý musela zastavit a zkroutit. pár hodin nato mi praskla voda, a za dalších 10 hodin jsem porodila. [/citace
To jako fakt?
Nene, to jsem vůbec nemyslela zle, jestli jsem to tak napsala tak se moc omlouvám ![]()