Píchavá bolest vespod - 37. tt

1189
24.11.14 16:13

Píchavá bolest ve spod - 37. tt

Ahoj těhulenky, maminky, tety, strejdové a všichni tady na emiminu. Vzhledem k tomu, že já si opravdu v tomto těhu musím vyžrat opravdu všechno, jdu se za Vámi poradit s dalším „problémem“ nebo jak to nazvat :-( Včera jsme byli na výletě a trochu jsem se asi přetáhla. No a dneska od rána mám takovou bolest ve spodku - jakoby mě tam někdo píchal špendlíkem nebo jak to říct. A pořád pocit jak kdyby se mi chtělo čůrat, ale nic nevyčůrám. Je to trochu jako prochladnutí, ale nemyslím si, že bych měla kde prochladnout. Včera jsem byla hodně oblečená. Nevíte co to??? Děkuji! PS: Jsem 37. tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4784
24.11.14 16:30

@jančamamča to vypadá na zánět, šla bych k doktoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.11.14 16:32

Bolívají jednak úpony a pak taky mimino může tlačit na čípek- často až nadskočím leknutím, jak to dloubne :) a k tomu pak právě mám pocit plnýho močáku, ač s očima navrch hlavy vytlačím čtyři kapky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
24.11.14 16:40

Takže radši zítra ráno zaběhnout k dr… Já si fakt musím uhnat všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.11.14 17:42

Já tohle měla den před druhým porodem, občas pocit, jak kdyby mi tam někdo píchal špendlík, úplně jsme se pokaždý musela zastavit a zkroutit. pár hodin nato mi praskla voda, a za dalších 10 hodin jsem porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
24.11.14 18:48
@slavuska1 píše:
Já tohle měla den před druhým porodem, občas pocit, jak kdyby mi tam někdo píchal špendlík, úplně jsme se pokaždý musela zastavit a zkroutit. pár hodin nato mi praskla voda, a za dalších 10 hodin jsem porodila. [/citace
To jako fakt?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.11.14 19:10

@jančamamča no, proč bych si to vymýšlela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
24.11.14 19:14

Nene, to jsem vůbec nemyslela zle, jestli jsem to tak napsala tak se moc omlouvám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí