Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky. Uz nevim jak a kdo by mi mohl trochu rict k memu problemu. Tak treba mate nejaka zkusenost a byla by jste tak ochotna poradit. Trvale bydliste mam v Cr, ale jiz dva roky pracuji v De, prechodne bydliste, samozrejme se smlouvou na neurcito, odvadim dane a platim zdr. pojisteni. Otehotnela jsem a jelikoz tatinek se k miminku nema, bylo by pro me snazsi vratit se domu do Cr k rodine. Po dobu jen rodicovske nez miminko vyroste, prac. smlouva mi stale bezi po celou dobu. Jen ted nevim a nikdo mi ani neumi poradit jak je to s penezi a pojistenim. Jestli budu pobirat elterngeld a kindergeld z Nemecka a nebo z Cr, kdyz se tam hodlam rok, dva zit. Bojim se, abych to z Ceske materske a detskych prispevku v Cr zvladla. A taky nevim jak je to s pojistenim. Pani v AOK pojistovne byla jen neprijemna a rekla ze to nejde. Nevite prosim nekdo nejake blizsi informace? Moc by mi to pomohlo. Dekuji. Veronika
@VeronikaMala tohle docela vim, resila to kamaradka. Abys mela narok na materskou a rodicovskou z DE, musis byt stale prihlasena k pobytu v DE a platit si tam tim padem byt. A pozor, na kontroly s miminkem musis chodit taky v nemecku, vyplnuji se pry u toho nejake papiry, ktere potvrdi lekar a odesila se to pak na aok, oni si tak kontroluji, ze zijes opravdu v DE. Kindergeld myslim muzes pobirat i v cechach (tohle mi ale nerikal nikdo, to mam z emimina). Pojistena ses u AOK na tu dobu, na kterou si zazadas mit Elternzeit (souvisi to ale s elterngeld, takze zase bude podminka to bydliste v DE). Takze pani mela pravdu. Jedine si nahlasit bydliste k nekomu jinemu v DE, jenze to neni jen tak s temi smlouvami a prihlasenim v DE z vlastni zkusenosti, a pak nejak vyresit ty kontroly u lekare
vic me ted nenapada
No, pokud odvadis dane v Nemecku, tj. prispivas do jejich systemu, budes mit narok na cerpani prispevku podle nemeckych zakonu. V CR si neco platis? Předpokládám, ze ne, protoze bys nemela platit sociální pojisteni ve dvou statech. Zkus si napsat dotaz na OSSZ. Ale pokud jsi ted nic neplatila do ceskyho systemu, nic z nej pravděpodobně nedostanes. Každopádně zkus se fakt dotazat.
@bee.rush prave, ze podle jejich zakonu by musela bydlet nadale v DE. V CR by mela narok maximalne na rodicovskou na 4 roky a nejmensi prispevek, jako kdyby nikdy nepracovala. Kamaradka to ted zjistovala a rikala mi to. Ale samozrejme nejlepsi je informace primo z uradu.
@blumen jenže jestli tatínek je cizinec - nebo zůstane v cizině pracovat, tak na rodičák v ČR mít nárok stejně nebude. Musela by lživě čestně prohlásit, že otec je v ČR ![]()
@ynax jo aha vidis, tak nad tatinkem jsem nepremyslela. Ta kamaradka ma manzela cecha.
@blumen jo, to budes vedet ty, jake musi splnit podminky v Nemecku. Proto jsem psala to, o nemeckych zakonech
. Tyhle veci zavisi na x faktorech, proto je vzdy lepší se pisemne dotazat, at ma pak clovek v ruce padny argument.
To je to ceho se bojim, abych v Cr nebyla jako nepracujici a oni mi nedali uplne to nejhorsi co muzou
Myslela jsem, ze treba ta evropska unie to ma nejak chraneny. No rozhodne napisu nebo zavolam nekam do Cech na urady, abych zjistila blizsi informace. Mam z toho trochu obavy.
@VeronikaMala pokud neco dostanes, tak opravdu tu nejhorsi variantu, protoze v CR nejsi v ochranne lhute (nepracovala jsi v ni dva roky). V nemecku mas podoe platu narok az na 1800 eur mesicne po dobu jednoho roku (ale pocita se to az po materske, takze 10 mesicu) a materska 6 tt pred porodem a 8 tt po porodu je 100% platu), coz je fakt rozdil. Nechala bych si ten byt v nemecku kvuli adrese (jedna z moznosti, ale musi ti nekdo vybirat postu atd.) a zjistila si informace o tech detskych kontrolach v nemecku, treba je to v kazde bundesland jinak.
Jinak vam vsem moc dekuju za informace
To jsem zvedava jak mi to dopadne. Nakonec budu muset zustat sama v Nemecku ![]()
Problem je i to, ze primo byt tady nemam. Bydlim na perzonalnim baracku ktery mame od zamestnavatele. Samozrejme tady asi muzu zustat prihlasena, jen problem se 700km domu
No vubec me to netesi..Pekne jsem si to ztizila.
Ahoj maminky. Potřebovala bych poradit. Už dlouhá léta bydlím v UK, mám tu i narozené dítě. Ted jsem opět těhotná, ale ráda bych se již vrátila do ČR. Táta brit souhlasí a stěhoval by se s námi. Já ale vůbec nemám tušení, jak ukončit pracovní poměr. Prý pokud dám výpověd či odejdu na dohodu, pracovní úřad mi 3 měsíce nevyplatí žádné peníze. Pracovní úřad bych žádala o transfer. Pokud v práci zůstanu až do doby po porodu a pak se vrátím do ČR, nejsem si jistá jestli vůbec budu mít nárok na statutory mateninty leave? A jak by to bylo se zdravotním pojištěním pro nás všechny? Nevím, jak to přesně provézt. Zda se přestěhovat před či po porodu. Nemáme maminy některá už zkušenost? Díky moc ![]()
Ja nevim jak je to na UK, ale jsem na matersky a mam prac. smlouvu na SK. Tam to funguje podobne jako v CR. Drzi mi tam misto 3 roky, pak dam vypoved. Na zdravotni poj.jsem si udelala E106,takze mam sice SK pojisteni, ale peci v CR zdarma…nejlepsi je se informovat na uradech v CR a na UK a zaridit se podle toho… ![]()
Radim Ti podat zde (v UK) vypoved az tesne pred ukoncenim materske. Jinak prijdes o dovolenou a nevim, jak by to bylo s materskou. Pak muzes pozadat dle mista, kde bydlis bud o benefity a nebo nekde delaji uz ten universal credit, ci jak se ten novy souhrnny jmenuje. Zajdi si na CAB (citizen advice bureau), tam Ti zdarma poradi, na jake benefity mas narok a v jake vysi. Az budes mit vyrizen benefit a prestehujes se, pozadej o prevod do CR. To uz budes muset zjistit info na pracovnim urade, jak na to, s tim neporadim.