Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Me pichl sin prstem do oka vecer. Hrozne to boli.Reze me jakoby pod vickem. Chvilema oko slzi a musim ho pri rezani zavrit nez to ustane. Samozrejme na pohotovost se mi nechce. Navic nrmam odvoz a se synem jsem doma sama Kapala sem borovku ale to sem okk jeste vic podrazdila. Bojim se ale toho rezani. Jakobych mela v oku pisek.Ma s tim nekdo zkusenost? Obejde se to bez ocare? Anonym at nekdo me nepozna.Uz sem obvolala koho se dalo ze znamych tak by me poznali.
Mam naprosto cerstvou zkusenost, dcera me tez pichla prstikem do oka. Vysledek byl odtrzena temer polovina rohovky. Bolest naprosto priserna. Nenechavej to.Jed na pohotovost. Dostala jsem leky, atb do oka, mast na dorustani rohovky a kompresni cocku na 3 dny abych mohla vubec fungovat.
Cim dele to nechas tim hur pro tebe.
Diky holky.Za pul hodky jedem na pohotovost. Nakonec mam odvoz.Boli to ukrutne.Dam pak echo. Drzte prosim palce. Dekuji
@Anonymní píše:
Diky holky.Za pul hodky jedem na pohotovost. Nakonec mam odvoz.Boli to ukrutne.Dam pak echo. Drzte prosim palce. Dekuji
Drzim palce, bolest je priserna, moc dobre vim o cem mluvis
Tak mam poskrabanou rohovku. Zalepili mi na pohotovosti oko-nedriv kapli kapky a dali masticku.Domu mi dali atb kapky. Takze lekar byl na miste. Ulevilo se mi, ze uz vim na cem jsem.Diky vsem za podporu a reakce.
@Anonymní píše:
Tak mam poskrabanou rohovku. Zalepili mi na pohotovosti oko-nedriv kapli kapky a dali masticku.Domu mi dali atb kapky. Takze lekar byl na miste. Ulevilo se mi, ze uz vim na cem jsem.Diky vsem za podporu a reakce.
Tak hlavne, at se to dobre hoji
Ja to mam cca 3 tydny a stale to neni ono.
To mi ani nerikej.Ja vidim mlhate a vadi mi svetlo.Ach jo. Navic oci potrebuju v praci.Ja se picnu.
@Anonymní píše:
To mi ani nerikej.Ja vidim mlhate a vadi mi svetlo.Ach jo. Navic oci potrebuju v praci.Ja se picnu.
Jojo to je k tomu, take jsem byla svetloplacha.
Zrovna minuly tyden jsem byla na kontrole, hoji se to dobre. Akorat mam na te rohovce jizvu, doktor rikal, ze minimalne 6 mes. si budu muset do oka davat umele slzy nebo takovy spesl gel na noc. Z toho duvodu, ze jak spis, ta jizva se ti prilepi na vicko a ty to strhnes znovu.Rekl mi ze temer v 99% se to stane, kdyz to delat nebudu. ![]()
Tak pozor na to.Ja jsem tak vyplasena, ze tam pro jistotu davam oboji ![]()
Take vidim rozmaznute, za dva tydny znovu na kontrolu a pokud se to neupravi dostanu bryle.
Ze se decka ale umi trefit co
![]()
Drzim ti palce ![]()
@Atra No me prave udivuje, ze ja na kontrolu vubec nemusim.Ale to je asi tim, ze sem byla na pohotovosti?
@Anonymní píše:
@Atra No me prave udivuje, ze ja na kontrolu vubec nemusim.Ale to je asi tim, ze sem byla na pohotovosti?
To je tedy zvlastni.Take jsem byla na pohotovosti.Hned druhy den sla na kotrolu a pak po tydnu. Mozna zalezi jak moc to je, tezko rict.Ja to mela hodne.
Mozna z vlastni iniciativy si na kontrolu dojdi, preci jen je to oko.Az se ti to zhoji, tak si davej na noc jmenuje se to Recugel, je to na dohojeni a aby se to neprilepilo v noci k vicku.Ja uz tohle znovu teda zazit nechci, brrr ![]()
@Atra Ve zprave mam psano v nasalni polovine plosna eroze. Kontrola pri potizich.
@Atra Ten recugel mi aplikovali na pohotovosti pred prevazem. Koupim ho a co jeste aplikujes do oka?
@Anonymní píše:
@Atra Ten recugel mi aplikovali na pohotovosti pred prevazem. Koupim ho a co jeste aplikujes do oka?
Mam jeste Maxitrol to je na dorustani te rohovky, ale to je pouze na predpis. Kapala jsem antibiotika Tobrex. A umele slzy Hyjaldrop se to tusim jmenuje.
Fakt me prekvapuje ze te nechteji videt. Davali mi druhy den kompresni cocku, tu jsem mela 3dny.
@Atra Me to taky prijde divne…Nebo to mam malo skrable
.Zase na pohotovost se mi nechce na kontrolu, neni v nasem meste, musela sem shanet odvoz autem.No tak me napada jit na kontrolu normalne k ocnimu u nas ve meste, kde chodim.
Prece jen ja nepoznam, jestli je vse v poradku.Po kontrole bych byla klidnejsi.Mam 7dni kapat Tobrex, nic vic.
Myslím, že sestra to musela nosit zalepené + jí tam nakapali nějaké kapky a sama ještě kapala. Důležité je, aby se tam nedostala navíc infekce.