Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
@Atra Me to taky prijde divne…Nebo to mam malo skrable.Zase na pohotovost se mi nechce na kontrolu, neni v nasem meste, musela sem shanet odvoz autem.No tak me napada jit na kontrolu normalne k ocnimu u nas ve meste, kde chodim.
Prece jen ja nepoznam, jestli je vse v poradku.Po kontrole bych byla klidnejsi.Mam 7dni kapat Tobrex, nic vic.
Urcite, jdi normalne na ocni.Take uz dochazim tam.Bude lepsi, kdyz to zkontroluji.
Ja uz to mam oproti tobe dlouho a stale to neni ono.Uz to neboli, ale takovy pocit, ze v oku neco mam, trochu to tlaci.
Mne doktor rikal, ze jakmile se tohle stane, uz navzdy je to citlive a rado se to opakuje
![]()
@Atra Koupila sem si dnes i umele slzy a teda pali to
.Takze 140kc v haji.Tak budu aspon mesic davat ten recugel a snad bude oko jako nove.Uz vidim dobre, bez te mlhy co sem videla. Svetlo uz mi taky nevadi.
.
@Anonymní píše:
@Atra Koupila sem si dnes i umele slzy a teda pali to.Takze 140kc v haji.Tak budu aspon mesic davat ten recugel a snad bude oko jako nove.Uz vidim dobre, bez te mlhy co sem videla. Svetlo uz mi taky nevadi.
.
Tak to je super
![]()
Jojo urcite ho davej at si to po noci, znovu neodtrhnes.
Koupila sis ty hyjal drop?
@Atra Koupila sem bohuzel jine kapky.No dnes me v praci chvilema pichalo v oku a palilo me cele dopoledne
.Koupila sem si dnes Visine a po nakapani paleni odezni na nejakou dobu.Ale stve me ze to oko uz bylo v pohode a zas neni
.No nic ted dam zas Recugel a jdu spat.
@Atra Jinak teda koukam kolik je druhu ocnich kapek, umelych slz
. To sem vubec netusila kolik toho je. Jinak se priznam ze se ted bojim kazdeho prudsiho pohybu syna a preventivne zaviram oci pri jeho prudkem pohybu
.No ted me zas oko reze
.Nejhorsi ze ani nevim kdy se obednat k ocnimu. Delam jen rani a po rani hned vyzvedavam maleho ze skolky. Pristi tyden navic jdu na zakrok chirurgicky se zubem. Takze nevim kdy se k ocari dostanu.
@Anonymní píše:
@Atra Jinak teda koukam kolik je druhu ocnich kapek, umelych slz. To sem vubec netusila kolik toho je. Jinak se priznam ze se ted bojim kazdeho prudsiho pohybu syna a preventivne zaviram oci pri jeho prudkem pohybu
.No ted me zas oko reze
.Nejhorsi ze ani nevim kdy se obednat k ocnimu. Delam jen rani a po rani hned vyzvedavam maleho ze skolky. Pristi tyden navic jdu na zakrok chirurgicky se zubem. Takze nevim kdy se k ocari dostanu.
Tak to mi povidej, kdyz kolem me sermuje mala rukama, tak se dekuju
Absolutne me to do teto doby nijak nestresovalo.Ale ono to tak strasne boli, ze znovu uz fakt ne.
Taky me to oko porad zlobi, poboliva, pocit ze v nem neco mam.
Jestli budes mit moznost, tak si ho zkontrolovat nech.Ale pravda je, ze to trva dlouho a ze mi doktor rekl, ze to bude uz navzdy citlive.
@Atra Dnes sem koupila i ten Hyal drop.Dnes svitilo slunce a teda prijemne to nebylo.Taky vitr do oka mi vadi.No asi fakt to budem pocitovat uz na furt.Jako neni to bolest ale je to neprijemne. Musim kapat hlavne v praci.To mam ty oci vykoukane az hruza. A to,,poskozene" tuplem. Chvilema jak kdyz citim strep ale odezni to.
@Anonymní píše:
@Atra Dnes sem koupila i ten Hyal drop.Dnes svitilo slunce a teda prijemne to nebylo.Taky vitr do oka mi vadi.No asi fakt to budem pocitovat uz na furt.Jako neni to bolest ale je to neprijemne. Musim kapat hlavne v praci.To mam ty oci vykoukane az hruza. A to,,poskozene" tuplem. Chvilema jak kdyz citim strep ale odezni to.
Jojo citim to stejne, po nejake namaze nekdy po noci ostra bolest.Ale rychle to odezni.Je to vazne na prd ![]()
Zname se to stalo 2× po sobe, to by me mrsklo ![]()
@Anonymní píše:
@Atra Jinak teda koukam kolik je druhu ocnich kapek, umelych slz. To sem vubec netusila kolik toho je. Jinak se priznam ze se ted bojim kazdeho prudsiho pohybu syna a preventivne zaviram oci pri jeho prudkem pohybu
.No ted me zas oko reze
k očaři se dá jít i bez objednání, jako akutní případ - po úrazu oka, akorát že budeš déle čekat, až sestra vezme objednané pacienty, a v práci by ti na akutní případ měli povolit k doktorovi jít
Ahojky
,
Prcek 2 roky me dal prstem pořádnou ranu do otevřeného oka u uspavani. Strašná bolest, ale v noci jeste horsi a slzeni, na oko jsem neviděla a nemohla ho mit otevrene. Všimla jsem si promackliny dole na oku. Ráno jsem jela na pohotovost. Čekání 4h strasne slepa a bolest. Modřina v oku a jizva a zánět oka. Doktorka rikaka, že je to velice bolestivé a že jsem mela přijet už v noci. Dostala jsem antibiotika a další leky do oka. Doporučuji všem hned k doktorovi. Bolest a slepota nemohla jsem vůbec nic 2 dny. Dopadla jsem dobře, může dojít i k vážnějším poranění oka s trvalými následky. Jinak mi nedal do oka poprve, párkrát i do nosu v noci jak kope a neco kruplo, ale to se zahojilo samo. Tohle byla silná bolest a neviděla jsem. Bolest a vidění bylo zesilujici. Doktorka rikala, že je to jeden nejčastější z úrazu maminek???.
@Lea7777 Ahoj, měla jsem před půl rokem něco podobného. Eroze rohovky. Šílená bolest a neschopnost čehokoli pět dní. Masakr.
Ahoj, také se mi to dnes stalo. Nejprve oko bolelo, ale po chvíli to odeznělo. Zarudlé není, žádný škrábanec na něm nevidím, vidím na oko normálně, nepálí, neslzí, otok žádný. Myslíte, že to zatím mám nechat být? Oko se zdá být v pořádku.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, také se mi to dnes stalo. Nejprve oko bolelo, ale po chvíli to odeznělo. Zarudlé není, žádný škrábanec na něm nevidím, vidím na oko normálně, nepálí, neslzí, otok žádný. Myslíte, že to zatím mám nechat být? Oko se zdá být v pořádku..
Chceš zavolat sanitku? Co jim mám říct? Mám tu jednu paní, co ji nic není?
@Anonymní píše:
Ahoj, také se mi to dnes stalo. Nejprve oko bolelo, ale po chvíli to odeznělo. Zarudlé není, žádný škrábanec na něm nevidím, vidím na oko normálně, nepálí, neslzí, otok žádný. Myslíte, že to zatím mám nechat být? Oko se zdá být v pořádku..
Určitě to nechej být, vždyť ti nic není tak co bys chtěla řešit
… Já se dneska ráno pro změnu píchla hřebenem do oka, a to fakt hodně
… No šílená bolest, oko mě bolelo, slzelo a viděla jsem zamlženě, ale do večera úplně v pohodě, jen sem tam ještě za slzelo, ale to už jen trošičku… Takže no stress ![]()