Piercing v pupíku, vyndat nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.11.10 15:05

Jestli to bolí a je to i zarudlé, tak to bych vyndala co nejrychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.11.10 15:08

to uz si mela mit vydelany…jak zacne rust bricho tak to musi ven…kazdej den protahuj dirku at to nezaroste…a az pupik zase splaskne tak to das zpet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
14.11.10 15:39

čauky, já ho mám už asi deset let, teď jsem po operaci asi půl roku, tak ho mám venku, jednou za čas tu dirku prostě protáhnu a namažu a je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
14.11.10 16:47

ja u prvniho tehu mela piercing asi do 20tt pak mi vadil,tak jsem ho vytahla a neprotahovala nic a po porodu jsem ho tam vratila v pohode zpatky.. ted u druheho jsem ho vytahla taky tak nejak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
14.11.10 17:00

Ahoj, já na radu doktora vyndala piercing už v prvním trimestru poř obou těhu. Jizvičky nemám, protahovala jsem cca 1× za týden a dírka nezarostla. Ségra neprotahovala a zarostlo jí to. Méžná to bylo i tím, že já měla piercing už asi 6 let a ségra jen 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
14.11.10 20:00
misacek00 píše:
holky já to asi fakt vyndám,snad mi to do porodu nezaroste,ted jsem si to namazala a hrozně to štípe a nevypadá to vůbec hezky,ach jo proč jsem si to vůbec nechávala dělat:-(

Já si ho vyndala taky až když jsme měla bříško a po porodu si ho zase vrátila na své místo :lol: Dirka nezarostla a šlo to krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
14.11.10 21:15

Tak já bych si teda piercing vyndala daleko dříve :nevim: . Setkala jsem se v práci s holkou, co si ho vyndala, až když měla bříško, jí se naopak ta dírka rozjela do šílených rozměrů, navíc se jí tam udělal zánět. Holka z toho byla dost nešťastná, protože až do porodu trpěla bolestí a měla v pupku obr díru. Upřímně, ani by mě nenapadlo, že si někdo nechává piercing až do pokročilého těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.11.10 22:30

Tak tohle vůbec neřeš.Já si ho vyndala když začlo růst bříško,ono to na tom pupku vypadá i hloupě.A aby mi to nezarostlo,tak jsem čas od času dirky protáhla náušnicí a bylo to.Vůbec mi to nezarostlo a už jsem skoro devět měsíců po porodu.Stále protahuji a čekám až se bříško zpevní abych ho mohla vrátit,snad se toho dočkám :lol: A když tě to bolí tak ven s tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.11.10 10:04

ahojka, sestra si v tehotenstvi piercing nevyndala a pupik ji ho sam „vyplavil“ tak tam ma velkou jizvu a navic vystouplou..radsi bych ho vyndala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí