Pigmentová čára na břiše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
1.2.13 07:28
@Luuca L píše:
Ahoj holky a kdy se vam udelala aspon slabsi cara na pupiku? jsem v 14 tydnu

aspoň slabší čára :D to je jako by sis to vroucně přála…mně až někdy po půlce tuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luuca L
4.2.13 16:26

@Saroya nene neprala, ale docetla jsem se, ze bych ji uz mela mit, ale jeste nic

• Citovat
  • Upravit
17629
5.2.13 13:43

Někdo ji nemá vůbec, na těhotenství to nemá vliv, žádný strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.13 12:24

Hnědá čára na břiše

Ahojky holky :) chtěla bych se vás zeptat jestli hnědá čára na břiše znamená těhotenství a nebo jestli se to děje i tak normálně? :) s přítelem se už pár měsiců snažíme o miminko a už od září se mi začali dít věci, jako třeba ta čára se mi udělala začátkem září, měla jsem bolesti hlavy, únava, hrozný hlad, žížeň časté chození na záchod a žíly na prsou, stehnech, rukách a na bokách, strie na hýždích a mastnější vlasy taky se mi rozšířili boky :) koupila jsem si test a oba dva byli negativní :( a menstruace se mi dostavila o týden dřív, nebylo toho tak moc, jako při normální menstruaci 5,6 den už jenom špínení 7 už nic.. dneska jsem si znova koupila test udělala si ho asi v 10 hod a taky negativní tak vůbec nevím kdy si mám udělat druhý test a nebo se na to vykašlat, pokud s tím holky máte zkušenost a nebo víte co by to mohlo být tam mi napište. Moc děkuji :) :) Markét.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.13 12:27

Taky mám popíchování v břiše a udělal se mi trošku takový špek nebo co to je :D :) pak kdyžtak napište:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí