Pití po očkování

121
2.8.12 09:53

Pití po očkování

Ahojky holky,
prosím o radu. Včera měla dcera 2 měsíce a dnes jsme byli na první očkování hexa + rotarix. Naše doktorka má dovolenou a zastupovala ji starší doktorka. Ta mi sdělila, že může mít horečky a mám dávat pozor na přehřátí a má hodně pít. Plně kojím, tak jsem řekla, že budu častěji přikládat a sdělila mi, že mám raději dát i vodu po lžičce. není to zbytečné? Nerada bych něco zanedbala. Naše doktorka říkala jen kojit a toho jsem se chtěla držel, ale když je to po očkování? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
2.8.12 09:56

@hana135 tak nevím, o tom jsem nikdy neslyšela. Naše malá měla první Hexu v 10ti týdnech a doktorka o pití navíc nic neříkala, kojila jsem dál jak si malá řekla a hotovo, jiné pití by mi stejně nevypila. Drž se rad své doktorky, po očkování nechoďte na sluníčko a bude to v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.8.12 09:59

A má horečky? Asi bych dala vodu po lžičkách jen při těch horečkách. Ono i poznáš, když má dítko žízeň- neklid, pláč, nebo je unavené.

Příspěvek upraven 02.08.12 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.8.12 10:03

Já si taky právě myslím, že je to zbytečné. Jsme hodinu a půl po očkování, tak zatím spinká. Doufám, že horečky nepříjdou. Díky za rady. Budu se snažit bez vody :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.8.12 10:07

Často bych přikládala, na vodu na lžičce bych se vybodla, jen kdyby dítě nějak vysloveně nechtělo prso a mělo horečku, tak bych dala, jinak je pro mě primární příjem tekutin kojení. Pokud je dr stará, tak zřejmě ještě nedávno doporučovala maminkám dávat po šestinedělí dítěti šťávičky a příkrmy kdovíodkdy, tudíž bych na její rady byla opatrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.8.12 10:22

Já si myslím, že to poznáš když bude mít žízeň..Mě tež „strašila“ doktorka, že bude mít horečky a ať dám čajík(sme na UM) a nakonec byl už 3krát na očkování a horečky neměl ani jednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
2.8.12 13:37

Davat piti navic je uplne zbytecne. Navic ani neni jiste, ze mala bude mit po ockovani nejake problemy. Nas malej je vzdycky uplne v pohode, zadny problem. V klidu koj a delej vsechno, jako obvykle a uvidis. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek