Pití z hrnečku avent
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ventil sem kontrolovala a máme ho správně,malá pije v sedě,ale když hrnek naklopí,tak jí to teče.tak jsme to vzdali a pije z dudlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám to taky teklo,spousty maminek na to nadává,že je to netekoucí hrnek a stejně teče
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám taky avent hrneček tekl, malej z něj nechtěl pít. Koupila jsem od Tommee Tippee a super, neteče a malej z něj krásně pil. Asi v roce jsme přešli na brčko a to pochopil hned, sám si drží a krásně pije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám asi půl roku netekl a pak začal, vyměnila jsem pítko a stejně… tak jsme přešli na Nuk a super, teď už asi dva měsíce pije z lahve s brčkem
.
Ale mlíko pořád s dudlíkem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nám tedy taky teče, spíš tekl, už jsem ho poslala dál kamarádce, ať vyzkouší
No, nebylo to hrozné, horší mi přišlo, že přitom napolykal hromadu vzduchu a pak ho z toho občas bolelo bříško. To se u brčka nestalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Avent hrneček
Dobrý den prosím o info kdo máte kouzelný hrnek Avent koupila jsem hrneček a zjistila jsem že při větším náklonu lahve se víčko zavře a bouchne mimi do čela je to normální nebo máme jenom my vadný kus díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anýlap máme podobný problém
Malej z něj ale nechce pít, takže je nám k prdu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to sem blázen to je potom hrnek k ničemu já myslela že to víčko má držet otevřené protože takhle to je pro mimi dost nepříjemné a hlavně nepochopí to že si to musí pořád otevírat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anýlap Jj, mě to taky rozčilovala, hlavně malej pije nejvíce v leže, protože ve stoje si to neumí naklonit… no a s víčkem na nose se mu pít opravdu nechce. Takže my ho nepoužíváme…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adin píše:
No zrovna teďka jsem zkoušela oddělat ten ventil a potom ho znovu nasadit a ejhle, už se to daří:-)![]()
budem to zkoušet dál, snad to bude pořád lepší a lepší
Mám ten samý problém tam je nějaký ventilek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anýlap píše:
Dobrý den prosím o info kdo máte kouzelný hrnek Avent koupila jsem hrneček a zjistila jsem že při větším náklonu lahve se víčko zavře a bouchne mimi do čela je to normální nebo máme jenom my vadný kus díky
Vádný kus máme hrnky dva a víko drží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit