Pittbul vrčení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2863
12.9.13 15:05

@Bibušenka píšeš, že nějaké zkušenosti máš…s pitbullem? Můžu se čistě ze zvědavosti zeptat, proč právě toto lemeno a proč ne raději s PP?
Ad PP-U mě to kdysi bylo hlavně kvůli ceně-štěňata jsem nechtěla, ambice na vrcholový výcvik a výstavy taky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
12.9.13 15:46
@Bibušenka píše:
Máme 2 měs. pitta, při zvednutí od hry vrčí a vyjíždí. To samé, když ho chci pochovat, když je hlavou ke mě..
Co s tím? Díky!

Pitt je např. Brad, ale ty máš asi na mysli některého ze zástupců plemene pitbull ( AB, AST, SBT… ), že ano. Máš dvouměsíční štěně, které musíš začít učit, co je z jeho strany žádoucí a jak se má chovat a evidentně absolutně nevíš, jak na to. Bacha na včasné rozeznání vrčení ( při hře, počínající agresi nebo dominanci - dominantní pes si nechá v klidu vzít kost nebo hračku, protože ví, že si jí zase kdykoliv může vzít zpátky ), ostrým NE ( PŘESTAŇ - nevím, co používáš za povel ) ukonči nežádoucí chování a chvíli ho ignoruj, s hrou začíná vždycky pán, nikdy ne pes, někde si najdi základy o chování psů, předejdeš tak spoustě chyb. Dál nevím, proč by se měl nechávat tahat a chovat, copak budeš chovat dospělého pita, který bude mít kolem třiceti kil ( americký pitbull např. )? To není dvoukilový YT, kterého strčíš pod bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
12.9.13 15:52
@miisenka píše:
to suvisi s tym, ze ocividne nema psa s PP, tak ci ho necha aby event sa mnozil dalej.. :kytka:

ako mnozil dalej, na to ho predsa nemusi kastrovat, aby na nom nemnozila, nie? Bud mnozit chce a bude, alebo nechce a nebude a kastracia s tym nema nic spolocne, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.9.13 16:06
@cuttysark píše:
ako mnozil dalej, na to ho predsa nemusi kastrovat, aby na nom nemnozila, nie? Bud mnozit chce a bude, alebo nechce a nebude a kastracia s tym nema nic spolocne, nie?

z casti mas pravdu, ale vies jak to chodi..budu mat najsku psiu kamosku a mozu byt stenda..mam okolo seba dost takych ludi..bud to neukocirovali, alebo si povedali ten tvoj a ta tvoja by mali pekne stenda..:-)..ako vravis, je to o cloveku, ale zakladatelka ma,,problem" s 2mes stendom, to to nechcem vidiet v dospelosti, alebo v puberte..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
12.9.13 16:13

@miisenka to mas tiez pravdu :lol: ale za mna kastracia je proste obrovsky zasah do hormonalnej vyvazanej sustavy a kastrati su proste chudaci. Takze staci rozhodnutie, ze nakryvat nikdy nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.9.13 16:26

@cuttysark
To je tiez pravda..snad to dobre dopadne.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
16.9.13 13:22

@cuttysark není není, ale už to spolu zvládají na jedničku.
A malý se už taky uklidňuje - dávám uplatky, první bez nich nedal taky ani ránu a teď je plive a chce jen drbkat, takže pamlsky neodsuzuju :)
mám domluvený dražší a kvalitnější cvičák, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný