Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MiskaKosa psa o kterém nic nevím? Zajímavé, opravdu
mě by jen zajímalo, jestli mě znáte, nebo víte co jsem kdy chovala atd. když si dovolujete tvrdit tohle ![]()
@blorchi píše:
Takze kdybych se ptala na labradora, tak je to v poradku?Zakl. dělá to běžně, nebo zacal az ted?
no tak labrador třeba jen když kousne tak pustí, pitt ne.
Zakladatelko omlouvám se, možná jsem už zblblá když vidím kdo všechno si pořizuje pitta, a co s tím psem pak dělá
pitty mám moc ráda. I ten „vraždící stroj“ byl proto v úvozovkách. Opravdu se omlouvám ![]()
@Anonymní píše:
@MiskaKosa psa o kterém nic nevím? Zajímavé, opravdumě by jen zajímalo, jestli mě znáte, nebo víte co jsem kdy chovala atd. když si dovolujete tvrdit tohle
Tak proč sem píšeš, když všechno víš..Se zeptej nějakého chovatele třeba..Ti asi líp poradí, né?
@Anonymní píše:
@blorchi od doby, co jsme si ho přivezli, mluvila jsem o tom s chovatelkou, řekla, že to u ní nedělal a ostatní jsou se štěňaty od ní spokojení
Hele moje fena to taky zkusela, dle veta si chtela,,hrat".Musela jsem ji usmernovat, zvysila jsem hlas. Ted uz to nedela.Mam Bernacku. ![]()
@Silwinka87 píše:
Tak co píše sem, jako? Toto je snad stránka pro psy?
No ja myslim, ze neni vymezene pro co je. Probira se tu vsechno, dovolene, boty, pravnicke rady, knihy atd. Proc ne pes?
@Silwinka87 emimino
diskuze
zvířata
Je pes zvíře? je nebo ne?
@Petruskabmw já vím, že neexistuje. Hele, hra, to je něco jiného, já už vychovala plno psů…
Jde o to, že když ho vezmu od hry, se*e se, vrčí a ohání se ![]()
to samé, když se chce mazlit, vše je ok, pak ho chci vzít, jen na něj sáhnu a je zle, vrčí, ukazuje zuby. Tak mu rázně řeknu že nesmí a na radu kynologa „vytřepu“
Za kůži… Tohle si dovolovat nesmí.
@blorchi děkuji za zastání, ale tady to nevyhraješ.. ![]()
Holky mohli byste odpovídat jen vy co opravdu o tom něco víte a zajímá vás toto téma?? k čemu urážky atd…každý si sem může dát vlastní téma a mě třeba toto zajímá a chci si číst odpovědi.
@K-Black píše:
no tak labrador třeba jen když kousne tak pustí, pitt ne.Zakladatelko omlouvám se, možná jsem už zblblá když vidím kdo všechno si pořizuje pitta, a co s tím psem pak dělápitty mám moc ráda. I ten „vraždící stroj“ byl proto v úvozovkách. Opravdu se omlouvám
To zase si myslim, ze zalezi na psovi. Znala jsem i labradora, ktery byl svinucha a jak se zahryzl tak nepustil. Ja si nemyslim, ze by se mel pit hazet do jednoho pytle. Opravdu zalezi na vychve a povaze psa. ![]()
@blorchi berňáka má máma, ale nikdy s ním problém nebyl, teď je mu už 6 let..
Jen vyjížděl u jídla - nechtěl si nechat sáhnout do misky, nechtěl si nechat vzít pamlsek… ale vše se uklidnilo, jen mám prostě strach, aby s tím náš nepokračoval…
@Anonymní píše:
@Silwinka87 emiminodiskuze
zvířata
Je pes zvíře? je nebo ne?
@Petruskabmw já vím, že neexistuje. Hele, hra, to je něco jiného, já už vychovala plno psů…
Jde o to, že když ho vezmu od hry, se*e se, vrčí a ohání se
to samé, když se chce mazlit, vše je ok, pak ho chci vzít, jen na něj sáhnu a je zle, vrčí, ukazuje zuby. Tak mu rázně řeknu že nesmí a na radu kynologa „vytřepu“
Za kůži… Tohle si dovolovat nesmí.
@blorchi děkuji za zastání, ale tady to nevyhraješ..
Ja nepotrebuju vyhrat, jen nevidim duvod k urazkam ![]()
Tak potom opravdu zkusit vytřepat, a když pak to neudělá hned jí pochválit a dát pamlsek…a zkoušet jí pochovat a pochválit, hrát si pak přestat a pochválit atd..tito psy perfekně fungují na pamlsky, to si sněma člověk může dělat co chce ![]()
@Silwinka87 píše:
Tak co píše sem, jako? Toto je snad stránka pro psy?
Tak může se tu řešit i něco jiného, než jen prdínkování, kakáníčka a po milionté první co papá, jak papá, proč papá a statisíce příkrmů ne?
![]()
@Anonymní píše:
@blorchi berňáka má máma, ale nikdy s ním problém nebyl, teď je mu už 6 let..
Jen vyjížděl u jídla - nechtěl si nechat sáhnout do misky, nechtěl si nechat vzít pamlsek… ale vše se uklidnilo, jen mám prostě strach, aby s tím náš nepokračoval…
To vytrepani za kuzi, jsem taky slysela. Musis byt prste dusledna a nenechat si psa delat co chce. Vytrvat.Ale je tady plno holek, co psum rozumi vice urcite nejaka poradi
Je to chlap(tvuj pes) a s nima jsou vzdycky vetsi problemy
Prot mam fenky. ![]()