Pittbul vrčení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
11.9.13 16:20

Jezis tady je to sama hnusoba zas :roll:
zakladatelko zatim bych to neresila, pokarala, aby vedel a pak uvidite, co bude az zacnete chodit na cvicak.. muze to byt jenom normalni steneci projev :think: mozna jsem prehlidla - jak dlouho ho mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.9.13 16:23

Ahoj zakladatelko, vsechny ‚uzitecne‘ komenty stranou, problemovy muze byt jakykoliv pejsek… ale jak se rekne pitbull, kdekdo hned vyleti. Radu mam jedinou, pokud mas ucet na FB tak se pripoj ke komunite ‚Bull prasatka a svet kolem nich‘ anebo slovenske ' „Bojove plemena“ nie su zle, zlymi ich robi ludia'.. jsou to odbornici a dost casto se tam podobne problem resi. Hodne stesti s hafanem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
11.9.13 16:23

Prosim ta anonymni, moze byt problem aj v nedokonalej socializacii od matky. V ktorom tyzdni ste maleho brali domov? Mali sme to podobne s nasim prvym RR, brali sme ho v 7t a nebolo to dostatocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.9.13 16:25
@blorchi píše:
To zase si myslim, ze zalezi na psovi. Znala jsem i labradora, ktery byl svinucha a jak se zahryzl tak nepustil. Ja si nemyslim, ze by se mel pit hazet do jednoho pytle. Opravdu zalezi na vychve a povaze psa. :kytka:

jasný, ale já už mám takovou alergii, protože z pitů se dělají vraždící stroje :zed: už jsem se omluvila.

Jinak nevím proč by se to tu nemohlo řešit, dopolko se tu řešil Ford :lol:

Zakladatelko a zpětnou vazbu na chovatelku nemáš? třeba k ní zajet :nevim: nebo nějaký stránky, vím že jsou.

• Citovat
  • Upravit
2256
11.9.13 16:25
@Anonymní píše:
Máme 2 měs. pitta, při zvednutí od hry vrčí a vyjíždí. To samé, když ho chci pochovat, když je hlavou ke mě..
Co s tím? Díky!

Jo a ještě jedna věc… jak dlouho ho máš? když má 2 měsíce??? Štendo by mělo jít od matky ve 13ti týdnech, takže to asi nebude papírový pes, že? Zeptej se té množky co ti ho prodala jakou povahu mají rodiče, a jak s ním bylo zacházeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.9.13 16:26
@jita99 píše:
Ahoj zakladatelko, vsechny ‚uzitecne‘ komenty stranou, problemovy muze byt jakykoliv pejsek… ale jak se rekne pitbull, kdekdo hned vyleti. Radu mam jedinou, pokud mas ucet na FB tak se pripoj ke komunite ‚Bull prasatka a svet kolem nich‘ anebo slovenske ' „Bojove plemena“ nie su zle, zlymi ich robi ludia'.. jsou to odbornici a dost casto se tam podobne problem resi. Hodne stesti s hafanem :kytka:

jo to jsem myslela.

• Citovat
  • Upravit
14309
@Silwinka87 píše:
To taky nechápu..Proč si někdo, kdo o tom ví absolutní hovňajs kupuje bojové plemeno..Až se zakousne do nějakého děcka, tak budeš brečet..

tak tvoj komentar o bojovom plemene he tiez zbytocny..co o tych psoch vies???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702

Třepání psa je hloupost!! vzdyd je to štěně!! chce si hrát tak až si s ním budeš příště hrát tak třeba v půlce hry ustaň a „namísto sebe“ mu dej nějakou hračku a nebo ho zaujmi něčím jiným, povelem, pamlskem, přivoláním - at nemá čas začít nějaké takové voloviny a s tím mazlením. Hele já měla stafordku a ta se prostě nikdy mazlit nechtěla - třeba ho to jenom s*re a neví jak víc Ti dát najevo že se s tebou mazlit nechce a máš ho nechat být. Probůh, prosím, hlavně netřepat, nepokládat na záda, nebít - z toho se Ti vyvyne strachová agrese a pak bude vyjíždět i při Tvém rychlejším pohybu… je to teriér, takže paličák - hodně s klidem, teriér je premýšlívý, tvrdohlavý a rychle se zabejčí- pomalu se učí, takže nepospíchej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
11.9.13 16:27
@K-Black píše:
jasný, ale já už mám takovou alergii, protože z pitů se dělají vraždící stroje :zed: už jsem se omluvila.

Jinak nevím proč by se to tu nemohlo řešit, dopolko se tu řešil Ford :lol:

Zakladatelko a zpětnou vazbu na chovatelku nemáš? třeba k ní zajet :nevim: nebo nějaký stránky, vím že jsou.
Vsak jo ja chtela v prvni chvili taky napsat neco podobneho, ale pak se mi to rzlezelo :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
2256
11.9.13 16:28
@B.O.K. Team píše:
Třepání psa je hloupost!! vzdyd je to štěně!! chce si hrát tak až si s ním budeš příště hrát tak třeba v půlce hry ustaň a „namísto sebe“ mu dej nějakou hračku a nebo ho zaujmi něčím jiným, povelem, pamlskem, přivoláním - at nemá čas začít nějaké takové voloviny a s tím mazlením. Hele já měla stafordku a ta se prostě nikdy mazlit nechtěla - třeba ho to jenom s*re a neví jak víc Ti dát najevo že se s tebou mazlit nechce a máš ho nechat být. Probůh, prosím, hlavně netřepat, nepokládat na záda, nebít - z toho se Ti vyvyne strachová agrese a pak bude vyjíždět i při Tvém rychlejším pohybu… je to teriér, takže paličák - hodně s klidem, teriér je premýšlívý, tvrdohlavý a rychle se zabejčí- pomalu se učí, takže nepospíchej…

No tak tohle všechno by zakladatelka měla vědět, když těmto :pankac: psům tak rozumí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
11.9.13 16:30
@MiskaKosa píše:
No tak tohle všechno by zakladatelka měla vědět, když těmto :pankac: psům tak rozumí :-)

no tak pokud ví tak nechápu třepání za kůži u 2 měsíčního štěněte :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.9.13 16:32

Nemyslela jsem to nijak zle..Ale už mě štvou ty rádoby,,chovatelé"(nemyslím tím zakladatelku)..Pittbuly znám, strýc je choval, ale taky mám pěkně špatné zkušenosti, kdy kvůli blbému majiteli, našemu sousedovi došlo 3-leté dítě o ucho..
Pokud to s něma někdo umí tak fajn..

• Citovat
  • Upravit
11439
11.9.13 16:32
@Anonymní píše:
Prý bojové :mrgreen: pro mě je to třeba osobní téma, právě kvůli těm, jimiž jste vy :)
Pokud vás to, milé dámy zajímá, jsou mu dva měsíce - na cvičák se chodí.. kdy? Že by po ukončeném očkování? Které je kdy? Ve 3 měsících? :)
Pokud o tomto plemeni nic nevíte vy, proč sem píšete?
Jak jste si vsugerovaly že o nich nic nevím já? Co když je to už můj několikátý a vyjíždí jen tento? Co když je to třeba genetikou? AHA, že? :jazyk:

Podle mě o nich moc nevíš už jen proto, že nevíš, jak se píše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.9.13 16:33

@K-Black.. jojo, to sou fajne stranky. Ja taky nechapu tu hysterii okolo radoby bojovych plemen… me napriklad v zivote pokousala jen kolie a prazskej krysarik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
11.9.13 16:33
@MiskaKosa píše:
Jo a ještě jedna věc… jak dlouho ho máš? když má 2 měsíce??? Štendo by mělo jít od matky ve 13ti týdnech, takže to asi nebude papírový pes, že? Zeptej se té množky co ti ho prodala jakou povahu mají rodiče, a jak s ním bylo zacházeno…

V 13 tyzdnoch nepoznam jedineho chovatela co caka do 13 t teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný