Pittbul vrčení

2738
11.9.13 16:03

Pittbul vrčení

Máme 2 měs. pitta, při zvednutí od hry vrčí a vyjíždí. To samé, když ho chci pochovat, když je hlavou ke mě..
Co s tím? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
11.9.13 16:05

A proč máš pitta když o nich prd víš :roll: aby z chudáka nebyl další „vraždící stroj“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
12667
11.9.13 16:06

A anonymita je tu naco? Fakt citlive osobne tema :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.9.13 16:07
@K-Black píše:
A proč máš pitta když o nich prd víš :roll: aby z chudáka nebyl další „vraždící stroj“ :roll:

To taky nechápu..Proč si někdo, kdo o tom ví absolutní hovňajs kupuje bojové plemeno..Až se zakousne do nějakého děcka, tak budeš brečet..

• Citovat
  • Upravit
2256
11.9.13 16:08
@cuttysark píše:
A anonymita je tu naco? Fakt citlive osobne tema :!

Teď jsem to taky chtěla napsat… :roll: :roll: :roll:  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
11.9.13 16:09
@K-Black píše:
A proč máš pitta když o nich prd víš :roll: aby z chudáka nebyl další „vraždící stroj“ :roll:

Takze kdybych se ptala na labradora, tak je to v poradku? ;)

Zakl. dělá to běžně, nebo zacal az ted?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.13 16:10

Prý bojové :mrgreen: pro mě je to třeba osobní téma, právě kvůli těm, jimiž jste vy :)
Pokud vás to, milé dámy zajímá, jsou mu dva měsíce - na cvičák se chodí.. kdy? Že by po ukončeném očkování? Které je kdy? Ve 3 měsících? :)
Pokud o tomto plemeni nic nevíte vy, proč sem píšete?
Jak jste si vsugerovaly že o nich nic nevím já? Co když je to už můj několikátý a vyjíždí jen tento? Co když je to třeba genetikou? AHA, že? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
becky87
@Silwinka87 píše:
To taky nechápu..Proč si někdo, kdo o tom ví absolutní hovňajs kupuje bojové plemeno..Až se zakousne do nějakého děcka, tak budeš brečet..

To ze se pta na jednu vec, neznamena, ze o nich vi PRD :roll:

Trosku prehnane reakce ne?

• Citovat
  • Upravit
2256
@Silwinka87 píše:

Tak ono BOJOVÉ plemeno neexistuje, to je jen deb. lní název lidí! Ale proč si někdo kupuje psa o kterém nic neví, taky nechápu 8o 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598

Jen se ptá, proč hned vyjíždíte? :).Ale pejska o kterem nic nevim bych si nepořídila též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
11.9.13 16:11
@Anonymní píše:
Prý bojové :mrgreen: pro mě je to třeba osobní téma, právě kvůli těm, jimiž jste vy :)
Pokud vás to, milé dámy zajímá, jsou mu dva měsíce - na cvičák se chodí.. kdy? Že by po ukončeném očkování? Které je kdy? Ve 3 měsících? :)
Jak jste si vsugerovaly že o nich nic nevím já? Co když je to už můj několikátý a vyjíždí jen tento? Co když je to třeba genetikou? AHA, že? :jazyk:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní

@blorchi od doby, co jsme si ho přivezli, mluvila jsem o tom s chovatelkou, řekla, že to u ní nedělal a ostatní jsou se štěňaty od ní spokojení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12327
@Anonymní píše:
Máme 2 měs. pitta, při zvednutí od hry vrčí a vyjíždí. To samé, když ho chci pochovat, když je hlavou ke mě..
Co s tím? Díky!

mu sou 2 měs??? Pokud ano tak je to normální, prostě si chce hrát, bude vás kousat, atd…my máme stafulíčka a prostě si chtěla hrát kousala, vrčela aztd…a nejhorší bylo že když sem neměla čas tak mě útočila na nohy na lítka měla sem je samý modrák, ale je to štěně :mrgreen:, chce to pomalu ho to odnaučovat pomocí pamlsků, hlavně nenásilně. Pokud budeš otřebovat radu napiš, rady tipu neměla sis kupovat „bojové plemeno“ ti fakt nedám ptž takové plemeno oficiálně neexistuje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@Anonymní píše:
Jak jste si vsugerovaly že o nich nic nevím já? Co když je to už můj několikátý a vyjíždí jen tento? Co když je to třeba genetikou? AHA, že? :jazyk:

A prosím tě…Přijde ti, že tahle stránka je pro milovníky psů? :roll: Co sem teda píšeš, když všechno víš :zed:

• Citovat
  • Upravit
becky87
11.9.13 16:12
@Daja.pribram píše:
Jen se ptá, proč hned vyjíždíte? :).Ale pejska o kterem nic nevim bych si nepořídila též.

a o kterem psovi treba vis? Ja treba oo nasem taky nic nevedela, musela jsem si vse nastudovat a ptat se. Ted uz vim. Vy jste tak vsechny hrozne chytre :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný