Pláč před spaním u 3letého

331
6.1.14 12:05

pláč před spaním u 3letého

Ahojky maminky chci se zeptat na názor máme 3 letého klučinu který šíleně vříská jenom při slově spánek vůbec nevím co to zapříčinilo ale prostě když ho chci uložit tak je nejméně pul hodinový vřískot než přestane a jde tedy spát… A další že v noci nechce v pokoji spát sám protože se bojí bubáků vůbec nevím kde to vzal my jsme mu nikdy nic takového neříkaly a světlo v pokoji má i otevřené dveře ale stejně to prostě nezabírá a tedka s ním musí v pokoji spát táta zkoušely jsme ho tam prostě nechat a on asi po 10 minutách co jsem se šla na něho podívat byl úplně spocenej a takovej nervozní a pořád se díval do prostoru jeho pokoje a říkal že se bojí tady sám… Před 3 měsíci se nám narodil druhý syn myslíte že by to mohlo nějak souviset?? Děkuji za jakoukoli radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
6.1.14 12:16

Jak dlouho tohle dělá?

To víš, že to může souviset s narozením sourozence… Snaží se na sebe upozornit, ale taky to s tím nemusí mít vůbec nic společného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
6.1.14 13:02

@werunkaw123 on právě vždycky spál úplně krásně a s uspáváním jsme problém taky neměli tak měsíc to asi dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
6.1.14 13:36

U nás to samé, tříleťačka odmítá spánek, bojí se bubáků (nikdy jsme jí tín nestrašili, vůbec nevím, kde na to přišla :nevim: ), pokojík máme hned vedle obýváku, máme otevřené dveře, takže na nás vidí, rozsvíceno, ale stejně tam spát nechce. večer tam horko těžko usne, ale po 2 hodinách je vzhůru a břečí, že se bojí a už neusne. Bohužel jsme to vyřešili tím, že se v noci může přestěhovat ke mně do postele. Vím, že to není asi správná cesta, ale ona jinak nespí a budí se celou noc třeba co 20 minut a brečí, takže jsem zvolila cestu menšího odporu, beru si ji do postele a čekám, až to přejde. Jinak si nevymýšlí, nechce napít, v noci nezlobí, prostě se bojí :nevim: Doufám, že to prostě věkem přejde, nechci to lámat silou a působit jí nějaké trauma. Jinak sourozence teprve čekáme, takže u nás to tímto není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.1.14 13:48

Jak už to bylo i v několika příspěvkách. napsaný vyčistit pokoj od těch duchů a bubáku. Kluci to měli taky. teda hlavně zezačatku ten starší když ještě neměl sourozence. Pořád jsme měli nějaké ty náštěvy. Dost často radí zapálit svíčku a do všech rohů sůl druhý den vysát. Já jsme zapálila svíčku a mame doma křištáli. A když něco vidí tak je poprosim at odejdou. Zní to bláznovsky, ale dospělí už nevidí to co děti. Jen nekteří dospělí dokážou vnímat ty stíny.
Přeji aby jsme měli brzo klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
6.1.14 14:31

@Ivtcha ano tak takhle to presne u nas vypadalo taky akorat s tim rozdilem ze teda v pokoji stale spi ale s tatinkem u nas by to neslo rusily by se s braskem navzajem ale kdy to prejde to nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
6.1.14 14:36

@sona20 Já čekám malýho teď v lednu a upřímně nevím, jak to budu praktikovat, když je tady budu mít oba dva, ale nechávám tomu zatím volný průběh, nějak si to bude muset sednout. Problém je, že dcera je ještě atopička, takže se v noci budí a škrabe se, proto to až tak nehrotím, mám ji aspoň v noci pod kontrolou, že se nerozdrabe do krve. Ale doufám, že to tady pak nebudou prořvané noci, kdy se budou střídat a budit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
6.1.14 15:11

@Ivtcha jasne to chapu nechci te strasit ale tohle u nas neprichazelo v uvahu malej kdyz byl kojenej budil se kazdou hodinu a tim krikem byl samozrejme vzhuru i starsi takze jsme to museli vymyslet jinak a i ted stale spi oddelene i pres den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
6.1.14 15:15

@sona20 No doufám, že to nějak dopadne, ale u nás nemá s malou kdo spát, manžel je přes týden pryč, takže jsme samy doma. Budou si muset zvyknout, uřvánci oba dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
6.1.14 20:43

@Ivtcha aha no teda tak to jsi dobra ze sis troufla na 2 mimi pritel sice moc nepomaha ale alespon to spani mame vyresene tak to budu drzet palce at mas hodne spaci miminko :) tak zrovna dneska uspavani celkem fajn :) plakal asi jen 10 minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí