Hacka - zkušenosti

10098
5.1.14 12:21

Hacka - zkušenosti

Ahoj, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti se závěsnou houpačkou „hacka“. spali vám v tom miminka?? máme velmi neklidného prcka (zítra měsíc), trpí na břichaboly a prdy a usínání je zatím jen o tom, že ho unosíme a používáme zásady podle dr. Karpa - takže zavinujeme, tišíme, houpeme atd…
ale někdy už se to nedá, jsem unavená a záda bolí…
budu ráda za jakoukoli radu a zkušenost jak pomoci s usínáním a nemusí to být jen Hacka.
o té uvažuji jako o poslední záchraně…
jak vám usínají (usínali) miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
agy
15466
5.1.14 12:31

Mladší v hacce zrovna chrní :) V posteli usne jedině při kojení a ne vždy, takže šátek, kočár nebo hacka. JEště je dobrý bílý šum :) na stránkách uspavac si můžeš vybrat a na uložto je hodina šumu ke stažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
5.1.14 12:31

My máme tuto http://www.branakdetem.cz/…amazonas.htm houpačku a skoro roční syn v ní spí pořád. Teď má zrovna nějakou krizi se zubama, takže je třeba ho uhoupat. Ale je to jen pár minut. My to tedy máme i proto, že máme malou ložnici a postýlka se tam prostě nevejde. Hacka mi přijde i lepší než ta naše, že dítě nemůže vypadnout. Tady má sice popruhy na přivázání, ale to se on nenechá, takže nám už dvakrát spadnul :oops: Máme ji ale nad manželskou postelí, takže se nic nestalo, ani nebrečel. Jednou jsem na to dokonce přišla až tak, že se pak připlazil k okraji postele a spadnul z té :oops: To už řval…
Za mě houpačka určitě ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
5.1.14 12:36

@agy
bílý šum (tišení) taky používáme, je to právě jedno z doporučení k těm zásadám dr. Karpa, že prý některým miminkům chybí čtvrtý trimestr, takže tím zavinováním, houpáním, sáním, při chování poloha na boku a tišením jim navozuješ prostředí děloho a ony se zklidní…
jenže pak když ho přendám do košíku nebo postýlky, budí se, tak jsem si myslela, že hacka, když se houpe, že by mohla zabrat…
ale bojím se, že to třebas k ničemu nebude, přeci jenom je to docela investice…zkoušela jsem prohledávat bazary a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
5.1.14 12:37

Tak pro nas byla hacka zachrana nadevse:-) celej prvni mesic jsem malou jen nosila po nocich a pak jsme koupili toto a do 4 mesicu usinala jen v hacce a pak jsme ji prenaseli do postele:-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
5.1.14 12:39

@crazyidea Ahoj, odkud jsi? Právě jsem hacku sundala, malá začala vylézat ven ale doteď tam spala všechny denní spánky. Neměla problém spát přes noc v postýlce. Hacka naprostá spokojenost, zachránila mi nervy. Pořídila jsem jí asi jako ty, cca měsíc po porodu. Ze začátku jsem měla puštěný fén, zavinula, dudlíček a houpala v hacce a to pěkně spinkala. Dvakrát když se řezaly zuby tak tam byla i přes noc. Já na hacku nedám dopustit. Malá je i docela těžká, má 11 kg. A není moc chovací takže tohle byla jediná možnost jak jí houpat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
5.1.14 12:40

Meli jsme, poridila jsem ji az kolem pul roku a mela jsem driv, byl to uzasny pomocnik :palec: Malej v ni krasne spal, kdyz se zavrtel, pohoupala jsem a chrupal dal. Bohuzel z ni v 9 mesicich zacal vylezat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
5.1.14 12:40

@Luisiana
Praha - východ, ale dojedu kamkoli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
5.1.14 12:43

Nás hacka doslova zachránila. Malá plakala prakticky non stop pět měsíců, pak se to začalo lepšít, ale až od osmi měsíců to začalo být „normální“. Kdybychom si ji pořídili dříve, bylo by méně pláče. Do hacky jsme ji nedávali automaticky, ale kolikrát se po pár hodinách vzbudila a nešla utišit, uspat, po přendání do hacky zabrala. My měli hacku zavěšenou nad postelí, takže kolikrát stačilo, jen zvednout ruku a zhoupnout ji. Ale většinou se uspala sama, tím jak se chrula, tak se i pohupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
5.1.14 12:44

@crazyidea Půjčila bych ti ji na vyzkoušení ale za ty prachy za benzín by sis jí už koupila :mrgreen:

Takhle nám tam madam fuňela i dvě hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
5.1.14 12:44

@crazyidea Karpa znám, nevěděla jsem, jestli netišíte pusou ššššš :D Tady na bazárku jedna je https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?… :) Ono se to samo moc nehoupe, ale stačí do toho občas drknout, když už spí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
5.1.14 12:45

@Luisiana
aha, takže nějaká dálava??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
5.1.14 12:46

@crazyidea Ostrava!!! :mrgreen: :mrgreen: Ale myslím že kamarádka jí má a chtěla jí prodat, můžu se ti zeptat. Já mám hacku plus od babyvaku, zdá se mi bytelnějsí a lepší než ta na tom inzerátu, taky stála kupu peněz ale nenašla jsem jedinou chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
5.1.14 12:48

@Luisiana
přesně ta se mi líbí - mají ji i v Praze v obchodě - brána k dětem, ale fakt se mi nechce na zkoušku vyhodit skoro dva tisíce…
v Ostravě mám kamarádku, ale stejně by to pak asi šlo poštou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
5.1.14 12:54

@crazyidea na mimibazaru a nosenideti jsou taky nejake na prodej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí