Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Za sebe doporučuju šátek, na noc jsme zavinovali dle Karpa, ale přes den zabíral jen šátek. V Hacce se malému nelíbilo, ale pořídili jsme ji když už měl pár měsíců, možná by to bylo lepší, kdyby na ni byl zvyklý od narození.
@crazyidea A v Praze by ti jí někdo nepůjčil? Tak my jsme museli ještě navrtat dvě oka, jedno do obyváku a jedno do kuchyně ale měla jsem jí pak jenom v obýváku. Škoda že už z toho leze ven, spaní v tom bylo super. Tak zkus pohledat a já se ti můžu zeptat té kamarádky jakou měla a jestli by jí prodala. Oni ji použili asi dvakrát
@Luisiana
nebudeš ji za pár měsíců prodávat? při prvním jsem ji měla půjčenou a nadšená, v červnu čekám druhé. manžel pracuje v Ostravě
@michaela1808 Já právě nevím, jestli půjdeme do druhého nebo ne…
Takže bych si jí ráda nechala. Ale nevím nevím, přítel by chtěl, já nevím. Měla jsem šílené deprese a budu si to muset dost rozmyslet. A ty jsi odkud? Myslím že se to moc zničit nedá.
Bydlíme ve Zlíně, ale manžel denně dojíždí do Ostravy do práce. mají tam sídlo firmy. takže bysme se mohly domluvit třeba na půjčení za poplatek?
to by bylo supééér
taky si myslím, že zničit se nedá a můžem i půjčit něco na oplátku…
@michaela1808 Jojo, něco podobného jsem myslela. Tak si mě někam ulož a pak se ozvi.
@Luisiana
zkus se prosím zeptat té tvé kamarádky, já v Praze bohužel o nikom nevím…
Hacka rozhodne ano. Prni dite bylo rvaci a zabral satek a manduka, houpacce jsem, nevim vubec proc, nejak neverila a nechtela za ni utracet. Na druhe jsem ji koupila a nelituju, je to super vec. Maly v ni spi nekolikrat denne a vecer treba od 20.00 do 4.00 a pak se teprve presouvame do loznice.
@Katchi
a manduku jsi používala hned od narození?? naše trpaslo, ačkoliv mu bude zítra měsíc, má teprve cca 3,5 (porodní váha 2,6), tak nevím, jestli není ještě malý, už jsem ho tam dvakrát zkoušela dávat, nejdřív tedy řev, pak sice usnul, ale vůbec si nedává na stranu hlavičku, takže mi funí mezi prsy, a to mi přijde divný, a i se u toho dost zpotí.
U prvniho asi od trech mesicu, nejdriv jsme pouzivali vak a satek. U druheho hned po narozeni. Ale druhy se narodil s vahou 4350gr ![]()
@Luisiana píše:
@crazyidea Už jsem jí napsala. Uvidíme co napíše
děkuji
@agy píše:
@crazyidea na mimibazaru a nosenideti jsou taky nejake na prodej
koukala jsem na té stránce nosenideti.cz, ale tam asi není bazar, jen nové…
@crazyidea píše:
koukala jsem na té stránce nosenideti.cz, ale tam asi není bazar, jen nové…
bazar tam je, v úplně horní liště
Nebo můžeš zadat poptávku do tamní diskuze. Nedávno jsem tam v diskuzi ve vlákně „nakupujeme a prodáváme“ zahlídla k prodeji dvě, myslím, že jedna byla oranžová od Pechů.