Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@baracudas Naprostá spokojenost, zachránilo mi to duševní zdraví. Navrtala jsem doma pořádnou skobu z hornbachu a dcera tam spala přes den do cca 9ti měsíců, než se naučila vylézat ven a to byl konec. Spinkala tam klidně dvě hodinky, do kočáru nechtěla a v posteli nespala nikdy. Za mě fakt super věc. Já jsem teda měla originál Hacku od Pechů, žádnou napodobeninu. Myslím, že jí má teď sestřenka ale nepoužívá jí. Nechtěla by sis jí ode mne za nějakou malou úplatu jen půjčit?
Hojdavak bude tento vikend v Olomouci na Dizajntrhu! Byla jsem tam loni a bylo to skvely. Utratila jsem tam spoustu penez za krasne darky a Hojdavak tam zrovna predstavoval Juniora. Ted naji mit ssebou i houpadlo pro dospele. Je to v Pevnosti poznani a fakt stoji za to tam zajet - nejen kvuli Hojdavaku ![]()
@Luisiana A jak si tu zapůjčku představuješ? Jako jen jako na zkoušku, jestli se to vůbec bude prckovi líbit? Nebo třeba na rok, než z toho vyroste? Popřípadě za jakou úplatu?
@Luisiana a přes noc spala dobře? řeším něco podobného, ale malá spí v posteli v noci dobře - potřebuju to jen na denní spaní
nechci aby si tak zvykla, že bude v hacce i v noci
@EmmaAnna píše:
@Luisiana a přes noc spala dobře? řeším něco podobného, ale malá spí v posteli v noci dobře - potřebuju to jen na denní spanínechci aby si tak zvykla, že bude v hacce i v noci
U prvního dítka spaní přes den v hacce a v noci v postýlce a žádný problém. U druhého totéž, jen měl období, kdy i na noční spánek potřeboval uhoupat, vždy tak 10 min, a pak jsem ho jen přehodila do postýlky a bez problémů ![]()
@EmmaAnna Spala celou noc v posteli v pohodě, přes den v Hacce, nezvykla si na to že by pak nespala v noci v posteli.
@EmmaAnna píše:
@Luisiana a přes noc spala dobře? řeším něco podobného, ale malá spí v posteli v noci dobře - potřebuju to jen na denní spanínechci aby si tak zvykla, že bude v hacce i v noci
Hacka mi zachránila duševní zdraví…:lol:
Používala jsem na uspavani a pak v zavinovacce přenášena, nikdy nebyl problém… ![]()
@EmmaAnna píše:
@Včelička992 @Luisiana @MarieP super, kupuju
a nejlepší na tom je, že pak ji celkem bez problémů prodáš, prodávaly se na bazošíš běžně použité za 1.500-2000 a šly na dračku ![]()