Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Gonyosoma Jasne, ty jsi u toho byla, asi to byla obycejna vrtacka. Reagovala jsem na popis, ze se jednalo o hodne siroky vrtak, a takove vrtacce se pak rika kladivo.
@crazyidea hacku jsme u prvního poridili az ve třech měsících po všech zoufalych pokusech jak uspat řvouna. takže nás zachránila hacka a karpova metoda. No a ted u druheho prcka, který opet trpí na prdy zachranuje znovu.
Hacka nás zachránila, malej měl šílené noci. Skvělý vynález. už je mu rok, takže se pomalu chystám ji prodat, kdyby měl někdo zájem, písněte do zpráv (je se vzorem kopretin od Pecha)
Připevněno máme ve stropu, tam hmožďinku a vní takový ten zamotaný hák, co se na to věší houpačky
Holky, do kolika vám spaly děcka v Hacke? Máme tři měsíce a návyk na houpání. Musím pohupovat se zavinovačkou aby usnula. Hacku má u babičky a je v ní spokojená. Chci pořídit, už mě bolí záda z toho jak se hrbím nad tou postýlkou. Mám to pořídit? Není pozdě? Nebo radši odnaučit houpání? Ale v kočáru mi taky rychle usíná, nevím jak bych jí to odnaučovala.
Dík
Taky mohu doporučit, ale když jsem vybírala tak mě víc zaujal Hojdavak. Mají matrací s vrstvou pohankových lusků a to pro mě byla jasná volba ![]()
Holky dotaz. Nevíte kde bych se na hacku, popřípadě na hojdavak mohla podívat osobně? Přijde mi, že se snad nabízí jen prostřednictvím e-shopů
. Jsem z Ostravy a jediný kamenný obchod, kde mají hacku v nabídce je přes půl města (V bavlnce). Jsou tady obchody zaměřující se jen na děti (FunBaby, Sambaby), ale zrovna tam jsem v internetové nabídce hacku nenašla, tak pochybuju, že by ji měli v obchodě ![]()
@baracudas
Mají ho v několika mateřských centrech - třeba v Kaštánku v Porubě (alespoň před rokem a půl ještě měli). Ale návštěvu V Bavlnce doporučuji - některé věci jsou tam dražší, ale mají velký výběr věcí z bio bavlny a prodávají maminky, co většinu věcí sami ozkoušeli.
@baracudas Ahoj, jsem z Ostravy a měla jsem jí doma. Kde bydlíš?
@Vlaďka 83 No právě mi to tam přijde taky drahé. U prvního dítěte jsem si tam šla koupit látkové vložky do podprsenky a z té ceny mě málem trefilo
.
@Luisiana Kousek od domu Energetiky. A spokojená? Já ji právě nikdy neviděla „naživo“ Vždy jen na fotkách, nebo videích
S dcerou jsem se prvního půl roku „prohoupala“ na gymnastickém míči. Druhé dítě se narodí začátkem února, tak se tomu balonu chci vyhnout ![]()