Hacka - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16412
27.1.16 22:57

@Gonyosoma Jasne, ty jsi u toho byla, asi to byla obycejna vrtacka. Reagovala jsem na popis, ze se jednalo o hodne siroky vrtak, a takove vrtacce se pak rika kladivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
4.2.16 06:53

@crazyidea hacku jsme u prvního poridili az ve třech měsících po všech zoufalych pokusech jak uspat řvouna. takže nás zachránila hacka a karpova metoda. No a ted u druheho prcka, který opet trpí na prdy zachranuje znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
4.2.16 06:57

Btw zrovna ted v ni spí. Po proknourane a provrtene noci… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
4.2.16 07:02

Hacka nás zachránila, malej měl šílené noci. Skvělý vynález. už je mu rok, takže se pomalu chystám ji prodat, kdyby měl někdo zájem, písněte do zpráv (je se vzorem kopretin od Pecha)
Připevněno máme ve stropu, tam hmožďinku a vní takový ten zamotaný hák, co se na to věší houpačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
12.4.16 09:35

Holky, do kolika vám spaly děcka v Hacke? Máme tři měsíce a návyk na houpání. Musím pohupovat se zavinovačkou aby usnula. Hacku má u babičky a je v ní spokojená. Chci pořídit, už mě bolí záda z toho jak se hrbím nad tou postýlkou. Mám to pořídit? Není pozdě? Nebo radši odnaučit houpání? Ale v kočáru mi taky rychle usíná, nevím jak bych jí to odnaučovala. :think: Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
14.4.16 14:44

@Hermio Syn v ní spal asi do roka. Takže za mě pořídit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
20.5.16 22:34

Mate ji k prodeji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
20.5.16 22:35

@lokynka mate ji k prodeji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
21.5.16 06:14

@majda-k už je prodána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.16 21:32

Taky mohu doporučit, ale když jsem vybírala tak mě víc zaujal Hojdavak. Mají matrací s vrstvou pohankových lusků a to pro mě byla jasná volba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.6.17 15:48

Neprodavate aktuálně někdo hacku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
13.11.17 14:49

Holky dotaz. Nevíte kde bych se na hacku, popřípadě na hojdavak mohla podívat osobně? Přijde mi, že se snad nabízí jen prostřednictvím e-shopů :roll:. Jsem z Ostravy a jediný kamenný obchod, kde mají hacku v nabídce je přes půl města (V bavlnce). Jsou tady obchody zaměřující se jen na děti (FunBaby, Sambaby), ale zrovna tam jsem v internetové nabídce hacku nenašla, tak pochybuju, že by ji měli v obchodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
13.11.17 15:34

@baracudas
Mají ho v několika mateřských centrech - třeba v Kaštánku v Porubě (alespoň před rokem a půl ještě měli). Ale návštěvu V Bavlnce doporučuji - některé věci jsou tam dražší, ale mají velký výběr věcí z bio bavlny a prodávají maminky, co většinu věcí sami ozkoušeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
13.11.17 19:34

@baracudas Ahoj, jsem z Ostravy a měla jsem jí doma. Kde bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
14.11.17 08:43

@Vlaďka 83 No právě mi to tam přijde taky drahé. U prvního dítěte jsem si tam šla koupit látkové vložky do podprsenky a z té ceny mě málem trefilo :lol:.
@Luisiana Kousek od domu Energetiky. A spokojená? Já ji právě nikdy neviděla „naživo“ Vždy jen na fotkách, nebo videích :nevim: S dcerou jsem se prvního půl roku „prohoupala“ na gymnastickém míči. Druhé dítě se narodí začátkem února, tak se tomu balonu chci vyhnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí