Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dcera ho nesnášela 8 měsíců, dokud nešla do sporťáku, některé děti to tak prostě mají.
@Petisss píše:
Ahoj všem, maminy mám trápení a tak zkouším hledat všude možně. Můj 2,5 m poklad nesnáší kočárek. Jakmile ji začnu oblékat tak už ví a v kočárku udělá děsný divadlo. V létě to ještě šlo, vzala jsem si ji do rukou a chodila s ní kolem kočáru i 20minut než neusnulaale pak to bylo super a 2 hodiny jsme trajdaly. Jsem ochuzena o jakékoliv vyletovani či pohyb. Občas se povede, ze usne a mám tak hodinku
Manducu, šátek zkousime. Jde mi opravdu o ten kočár. Nemáte nějaký tipy triky? Má tam hračky, pouštím šum, vidí na mne, povídám si s ni. Já už vážně nevím co
Budu rada za případné rady. Děkuji
jak ji dej do satku a muzes trajdat do aleluja! ![]()
Znam a radu mam jednu. Proste satkuj, maly.vzal.kocar jakž takž na milost v roce a pul, ale jen na rychlovky a ve 2 letech si ho zamiloval
nosili jsme a bylo to super. Pronosena zima je stejne nej a navic k vyletovani je to uplne super ![]()
@nenivolnynick Když my bojujeme i s šátkem a to jsem zkoušela i kolébku a klasiku
je to všechno na chvilku a za 10-15 minut se dožaduje koukání. Aktuálně není nic co by ji vyhovovalo.
Nebo spis jsem na to nepřišla.
Ja bych zkusila proste vydrzet, tyhle veci se postupne meni. To co plati dnes, nemusi byt za 3 tydny pravda.
Máme to samé, docela funguje dát na bříško a odstranit čas boudy, aby dítě vidělo ven. Pokud potřebuji uspat, tak na záda, stáhnout boudu a ideálně do lesa, pod stromy. A hodně rychlý krok, ideálně trochu hrbolatá cesta. Je to věda.
U dcery to samé, od 3 měsíců v kočárku řev, prostě chce vidět. Mírně jsem vypodložila záda a jezdíme krátké trasy, se psem pod stromy, do obchodu, kde stáhnu boudu, ona se spokojeně dívá a občas po cestě domů usne. Jinak nosím v Manduce, v zimě už koukání nepůjde
.
Dekuju všem. Tak budu pokračovat ve snažení aby si zvykla alespoň na tu manducu pořádně. A budu doufat, ze se nazor na kočár zmeni ![]()