Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já bych je dala do školky až najednou, až budou obě zdravé. Jinak to tahá jedna druhé do nedoleceneho stavu.
@Cuddy Jo, už vím, byla to chyba. Teď si dáme repete tak 14dní, krásně se to v ložnici dusí a kašle. Prostě totální blbost tam dávat jednu, když je situace ve všech školkách taková.
@Micaella22 píše:
U nas stejne. Od zari prezivam. Potrebuji si najit praci, ale jak? Vzdyt nemuzu ani na pohovor, protoze decko onemocni a jiny hlidani neni. Pomaha mi kamaradka uz takhle vic nez dost a jeste ji otravovat vic. Proste sileny. Jindy nemocny takhle nebyla ani jedna. Max 1× za rok. A do skolky je dam v pohode, a za 2-3dny uz kaslou. Jako prdim jim na to a kolikrat jsem je tam taky dala s rymou. Pak ma skolka reci, ze dite skoro nevideli. Doktor mi omluvenku na rymu neda, nedelal by pry nic jinyho. To chapu. Tak at se bee skolce taky uklidni. Uz jsem vytocena ze vseho a z přístupu kazdyho
Proč by se měli ve školce klidnit? Ty dáš sobecky dítě „jen s rýmou“ do školky a kvůli tomu lehne polovina dětí. Ale hlavně, že prdis na školku… Pravidlo, že do kolektivu můžou jen 100% zdravé děti, opravdu není pohodlnost učitelek.
@janickaIII Tady musím jen a jen souhlasit, pokud by se nedávaly nakřáplý děti do školky, bylo by na světě mnohem líp. Tohle už je totiž na palici. Obzvlášť, když mi dítě říká, že chlapeček vedle u stolu šeptal jinýmu, že má rýmu, ale nesmí to nikomu říkat. Holčička s horečkou čeká na maminku až do oběda než si jí vyzvedne. Jako chápu, že to je těžký pro hodně rodičů - práce atd. U mých dětí ve třídě je přibližně 8-10 dětí z 24 od začátku září, tohle mi teda nepřijde úplně normální.