Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
5.11.14 20:29

@Silwia To já s výtokem až tak problém neměla. Jako špinila jsem tmavou krví, někdo tomu říká tmavý výtok, ale to na štěstí přešlo. Ty hematomy ze mě taky lezly jako krevní sraženiny. Nic příjemnýho. Po hodně, ale fakt hodně bolestivém podrobném utz ve 20tt ze mě dokonce vypadla sraženina, jako pěst. Fakt nic příjemnýho :-( Ale bez vložky ani ránu, jsem jak ty, protože zase od 24tt beru utrogestan, takže intimky to jistěj ;-)
Kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.11.14 23:17

Holky, jak je? Já jsem už doma, už nekrvácím, naštěstí je napadlo mě pak už nevyšetřovat vnitřně :roll:, tak odpočívám, co vy? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
5.11.14 23:19
@Petka.84 píše:
@Silwia To špinění bylo asi od hematomu, který se vstřebával. Někudy to ven musí ;-) Jj, pokud by to byla čerstvá krev, je to průser. Neboj, šetři se, odpočívej a bude to dobrý.
Už se ti to vytáhlo, tak je veliká šance, že se ta potvůrka ještě pohne ;-) Mě nejvíc vystresoval můj dr., který při každým zašpinění mluvil o potratu, pak měl pořád v merku šití… Teď docházím do rizikovky a spokojenost maximální, i když se placka nijak nehla. Mám klid a už to od toho 30tt moc nehrotím. I ten tvůj týden už je fajn, ale jak říkám, máš šance, že se vytáhne a ještě určo nějaký ten týden vydržíš 2v1 ;-)

Já mám v kartě v nemocnici hrozící potrat pořát.. :roll: Musíme to všechny vydržet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
6.11.14 11:04

Na kontrolu jdu 20.11 to bych mela byt presne 28+0 tt. Je to za chvíli, ale je to pro me zase strasne daleko, chápeš… a třeba dnes v noci me tekla krev z nosu, to byla zase deprese, i když vím, že se tohle v tehu. proste stává :? Ale rikam si, že jsem si už toho dost vybrala, ale zase když vím, že taky není nic příjemnýho otevírání a tvrdnuti bricha, to Já zase nevím, co to je a pevne verim, že to ani vědět snad az do porodu nechci :D @Petka.84

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
6.11.14 11:12

@enny3 a ty to máš jak s placentou, že by Te neměli vys. spodem? Ono totiž i když je placka totalis, tak snad nemůže az tak vadit, že Te takhle vyšetří? Jak jinak by zjistili, jak jsi na tom? Já ji mam sice marginalis a vys. me porad spodem a Teda naštěstí jsem po kontrole nikdy nekrvacela, ale zase to taky není u me zadna sláva, ještě k tomu jsem zdravotní sestra, tak ty vvšechny komplikace znám a dost me z toho hrabe… :( ale musíme to už nějak vydržet, co by jsme pro sve broučky nneudělali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
6.11.14 13:21

@Silwia tak tu vítej mezi námi. Už jsme tu jen teda hrstka. Snad se u Tebe placenta vytáhne úplně, aspoň podle toho postupování je to na dobré cestě..
@enny3 tak super, že tě už propustili a krvácení ustalo! Kdy máš další kontrolu? To vnitřní vyšetření jsme tu právě řešily, mě taky pořád vyšetřuje vnitřně, ale asi je to fakt nejpřesnější..
@Petka.84 a co ty? Nějaké novinky?
Já byla dnes na kontrole, placenta je stále centralis..A už i doktroka tentokrát uznala, že to už nevypadá na změnu. Už mi řekla, ať se objednám do té rizikové poradny za 3 týdny, tak jdu 27.11. A k ní jdu 18.11. Jinak prcek tam je podivně poskládanej, tak nějak příčně, ani ho nemohla zvážit, tak snad příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
6.11.14 13:42

@Sarec Ahoj, děkuji za přivítání :)
A v kolikatem jsi tt? Já mela malyho do 24tt taky příčně, ale skoro vždy se přetoči bud podélne hlavičkou nebo pánvi a to by taky musel byt CS, dětičkam se totiž tahle poloha nelibi, takže drív nebo později bude otocene. Mne se otočil v noci, jsem druhý den presne věděla, že cítím větší kopání nad pukem a menší v podbrisku a pak za týden na kontrole me rekla Dr., že už je podelne hlavickou :) no trochu tlačí hlavičkou na placku, tak snad se placka umoudri a vyleze ještě aspoň o 2 cm, ať mužů rodit normalne, ten hematom me už nějak nedesi jako ze zacatku. Jen uz fakt nechci zazit to krvaceni. Bylo to strasny, ale to asi u vsech z nas, kdo to zazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
6.11.14 13:59

@Silwia já jsem 30+2, tj. 31.tt. No ono je to asi nakonec jedno, jak bude, když to bude stejně císař. Prvního jsme rodila KP, ten se neotočil vůbec.. Snad už hematom nebude zlobit. Já naštěstí zatím nekrvácela, ani žádné potíže nemám, snad to doklepu aspoň do toho 38.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
6.11.14 14:09

No tak to už máš za paaaar :) Já jsem krvacela jednou a poradne před asi necelym měsícem, kdy me právě v nemocnic zjistili tu placku a hematom. Nikdo me na to předtím neupozornil, proto jsem dělala věci jako kdybych nebyla tehotna. A tak proto si myslím, žejsem kkrvacela právě kvůli tomu pohlavnímu styku, který jsem mela před nnecelými 2 dny před krvacenim. Potom za týden jsem špinila, ale to me už do nemocnice nevzali. Ted se setrim žádný sex, a hodně odpočívám a mam klid, tak jen tiše doufám, že už to bude jen lepší. Nic vic si ani nechci připustit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
6.11.14 14:32

Kocicky, pisnu vecer. Letime na pohotovost. Mam sileny bolesti v podbrisku, uz ani schody nevylezu, jak to boli :-( Tak na nas myslete, snad nas pusti domu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
6.11.14 14:38

@Petka.84 jejda, tak snad bude vše OK a brzy Tě pustí domů!!! Dej určitě vědět! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
6.11.14 15:11

Tak snad budete ok. Hlavně se držte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
6.11.14 23:41

@Petka.84 nestras a koukejte drzet vsichni 3 pohromade :hug: