Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
9.11.14 12:33

@Silwia taky jsem behem tehu trpela na vytoky. Muj gynekolog (ted uz byvalej) mi tvrdil, jak je to v tehu normalni. Ve finale z toho byl zanet jako krawa, kterej mi spustil prvni krvaceni v 25.tt. V nemaku mi 2× nasadili macmiror a byl relativni klid. At ti udela tvuj gynekolog stery a budete mit hned jasno ;-)
Ja za cele tehu pribrala 9.kg a nemela jsem skoro zadne tehotenske brisko. V 37.tt jsem vypadala, jak na zacatkku 20.tt. Takze kdyz jsem zacala hubnout, nabehly hned nutricni poradkyne a snazily se, abych jeste nejaky ten tyden neco pribrala. Ja se cpala jak nezrizena strela, ale bylo to o psychice a stresu. Ty posledni tydny jsem uz v nemaku tak bravurne nedavala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.11.14 12:48

Aha, tak u toho macmiroru ty výtoky mam mírnější, ale jsou, většinou, když dyl stojim nebo sedim a po rránu, ale mela jsem je uz od začátku tehu. Tak za 10dni jdu na kontrolu, tak se ho zeptám na ty stěry. Ale nemyslím, že by to mohl byt zzánět, no ale uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.11.14 18:57

@Silwia Ono ti nektery doktor rekne, ze si tehotenstvi nevylezis, jiny ti nakaze striktne lezet s nohama nahoru. Urcite je dobry nesexovat, netahat tezky, setrit se a odpocivat. Nemyslim, ze bys musela lezet stale. A marginalis? Ta se urco vytahne, drzim palec ;-))) Jinak, kdyz bude jakykoli prusvih, coz verim, ze nebude, tak si myslim, ze takovy 32tt uz je pohoda. Ja si dala za ukol vydrzet do 34tt, aby meli prckove vahu. Doktori jsou v dnesni dobe kingove, dokazou nemozny :-)
Hlavne se nestresuj a ver! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.11.14 19:03

@kamo2601 Ahooj! No, uzivam si, vid :-) Ja porad doufam, ze me jeste pusti, nevim, moc se toho nedeje. Monitor, tlak, teplota, kontrola srdicek. Tak si myslim, ze vysetreni probehne treba zitra a budem o neco chytrejsi ;-) Jinak klasika, doktori super, sestricky taky. Jidlo dobry, az na ty polivky je to pohoda. Jako na nemocnici jidlo dobry. Baby na pokoji jsem chytla suprovy, tak se to lip preziva :-D
Sice porad doufam, ze me jeste pusti domu, ale vim, ze domu pujdem az budem komplet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.11.14 19:05

@enny3 To jsem rada, ze to vim, diky za podporu ;-)
My uz mame vse vyvinute, ted mi opet pichali kortikoidy na plice, takze v tomhle smeru cajk. Uz resim jen, aby vydrzeli a meli alespon 2,5kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.11.14 19:46

@Petka.84 jj, 32tt už je pohoda, ale do 32tt me chybi ještě 4tt, ale to uteče jako voda. No jak rikam ted mam klid (tukam) az na tu placku a hematom jsme oba v poho. Vím, že jsou i jiný komplikace jako tvrdnuti, zkracovani cipku apod. A jak jsem psala dříve, ani nevím co to tvrdnuti je (a taky tukam) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.11.14 20:54

@Silwia u tebe to urcite zanet nebude. Ja mela paleni, svedeni… no skoda slov. A ten de*il (gynekolog) si stale trval na svem, ze to je normalni. Spis u tebe tenhle tip vytoku bude v tehu normalni ;-) Neboj, vse bude ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.11.14 20:56

@Petka.84 … hlavne jestli se vyspis :-)? Rikala si, ze bez pritele to jde tezko ;-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.11.14 21:29

@Silwia To ti fakt utece, ani nebudes vedet jak ;-) Hematom se vstreba a odejde. Pokud fakt lezis, bude uz pryc ;-) Placka ma cas. Dulezita je psychika ;-) Neboj, to pujde, koukni na nas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
9.11.14 21:32

@kamo2601 Ani mi nemluv, jsem si ho pomuchlovala a uz je doma. Jedno oko nezustalo suchy :-( Jsem hroznej zavislak :-( Normalne se dnes, sam od sebe a dobrovolne oholil. Asi uz se mu taky styska. No, je to hrozny :-( Jsme jak maly deti, vid? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.11.14 21:53

@Petka.84 Já to mám s přítelem uplne stejný :lol: jsme spolu 4 roky a jak jsem byla 5dni v nemocnici, tak to bylo poprvé, co jsme byli od sebe a bylo to fakt desny :,( takže Te naprosto chápu, ale zvládnete to. Se ani nenadejes a půjdeš i s dětmi domu za tatínkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
10.11.14 07:25

Holky, já jsem zvyklá, můj muž pořád někam jezdí..teď jede do Holandska, na konci týdne, taky se mi stýská..v nemocnici se mi stýskalo po něm a hlavně po malý, byla hrozně smutná..tak snad už tam nebudu do konce těhu muset.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.11.14 08:14

Tak berusky, mate pravdu. Domu nas pusti az s prckama :-D Vysadili mi utrous a budem cekat na porod. Ze pry se dvojku nejvice rodi ve 34tt, ten zaciname dnes. Tak jsem zvedava. Pritel je dnes do vecera v praci, tak jsem mu rikala, at doma odpociva a nejezdi. Ale nevim, jak to zmaknu :-( Jsem rada, ze nas zavislaku je vic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.11.14 09:02

@Petka.84 no tak to se mas :) a kde jsi v nemocnici? PCE nebo HK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
10.11.14 09:39

Ahoj holky, zdravím vás po víkendu. My měli v sobotu oslavu narozenin našeho synátora, tak to bylo takové hektické. Dnes mě čeká ještě žehlení a musím konečně začít chystat nějaké miminkovské věci, ještě jsem to ani nevybalila..
@Petka.84 tak aspoň budeš pod dozorem. A když by se teda i ten horní chlapeček otočil, tak bych mohla rodit normálně, jo? To je mazec, za chvíli budeš mít miminka u sebe, tak držím palce, ať to všechno dobře dopadne.. :hug: A teď váží miminka kolik?
@Silwia já myslím, že tolik ležet nemusíš..Já třeba neležím skoro vůbec a to mám centralis. Myslím, že u Tebe je šance vysoká, že se placenta ještě vytáhne. Ještě máš čas ;)
@enny3 taky doufám, že mě nehospitalizují už kvůli malému, taky by se mi stýskalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí