Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jun 9.2
ale az budeme za 30 tt, můžeme si trochu oddychnout ![]()
@Petka.84 Aha, tak možná, že i to moje měření není uplně tak přesné. No uvidíme. Každopádně jsem taky ten typ, který hned hledá informace na netu ![]()
@jun a kde budeš rodit? Jsem z Východních Cech, tak když budu rodit normalne a v terminu, tak asi Rychnov nad Kněžnou a když dřív a to doufám, že ne, tak nejspíš Pardubice nebo HK, ale ještě je brzo na to, aby me něco gyndar o tomhle říkal. Přeci do 30 tt jsou více jak 3tydny a to už muže byt vse ok a v to hodně doufám ![]()
@Silwia Tak já mám jasný Zlín, tady jsou připravení i na nedonošeňátka. A taky doufám, že se to všechno ještě ustálí. Navíc jak jsem už psala, mi žádný doktor k tomu zatím nic neřekl. Větší jasno budu mít až příští týden. Kéž bych mohla ten čas trošku urychlit ![]()
Naprosto souhlasim. Taky me gyndar ještě nic neřekl, a myslím, že me ani nic neřekne příští týden. Na to je ještě brzo
musíme proste doufat a věřit, že se vse vrátí do pořádku ![]()
@Silwia píše:
@jun a kde budeš rodit? Jsem z Východních Cech, tak když budu rodit normalne a v terminu, tak asi Rychnov nad Kněžnou a když dřív a to doufám, že ne, tak nejspíš Pardubice nebo HK, ale ještě je brzo na to, aby me něco gyndar o tomhle říkal. Přeci do 30 tt jsou více jak 3tydny a to už muže byt vse ok a v to hodně doufám
To jsme tak stejně, kdy áš vlastně termín, já budu rodit asi Benešov, když v termínu, jinak se Praze nevyhnu, no ![]()
@jun Taky hned lovim, ale ono to neutesi, spis naopak. Ted to nehrot, odpocivej, setri se a pak se dr.na veskery podrobnosti zeptej ![]()
@Silwia určitě, budeme si držet palce ![]()
@Petka.84 já jsem si i díky tomuto uvědomila jak moc chci rodit přirozeně. A máš pravdu, vše se dozvím při kontrole ![]()
@Petka.84 jj jsem. Presne z Častolovic… je to takova obydlena zatáčka u RK ![]()
@Silwia Jj, vim, kde to je. Pracovala jsem tri roky v Rychnove ;-( Pak sla na nemocenskou
Takze vim a znam.
@Silwia Dobruska, o fous vedle ![]()
Jestli muzu poradit s porodnici, tak doporucuju Hradec ![]()
@Petka.84 jeeee Dobruška, tam jsem chodila do školy, na jazykovku
ten svět je malej… no uvidíme, ale spis když budu bez komplikací, tak asi RK, ale pokud se placka nevytahne, tak se poradim s gyndarem. Když ses z ty Dobrušky, kam jsi chodila na gyndu? Já do Opočna…