Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já teda taky. Ale asi to vypadá, že možná porodila. Snad brzy napíše.
Ahoj kočky! Omlouvám se, že píšu až teď, já mám vždycky na porodních sálech blbý příjem na wifi a až dnes mi přítel dovezl noťas, od včera ležím na těhotenským a jsme stále 3v1
Dostali jsme opět injekci na dozrání plic, čípek je 7 mm a po kapkách mi odchází plodovka. Nevím, jestli mě ještě pustí domů
Může to přijít kdykoli, navíc mám opět vysoké jaterní testy, ale na dietu to zatím není. A podpora pro Vás pro všecky: PLACENTA JE V ÚPLNÝ POHODĚ, NORMĚ A V POŘÁDKU = vytáhla se, takže držím palec, ať se vytahuje i u Vás!!!
Písněte, jak jste na tom
![]()
@Petka.84 jsem ráda, že píšeš Takové pozitivní zprávy! Ještě, že jste stále 3v1, snad vydržíte co nejdéle! A s tou placentou to teda koukám, že se vytáhla. Budu doufat taky v posunu. Tak se opatruj! ![]()
@Petka.84 píše:
Ahoj kočky! Omlouvám se, že píšu až teď, já mám vždycky na porodních sálech blbý příjem na wifi a až dnes mi přítel dovezl noťas, od včera ležím na těhotenským a jsme stále 3v1![]()
![]()
Dostali jsme opět injekci na dozrání plic, čípek je 7 mm a po kapkách mi odchází plodovka. Nevím, jestli mě ještě pustí domů
Může to přijít kdykoli, navíc mám opět vysoké jaterní testy, ale na dietu to zatím není. A podpora pro Vás pro všecky: PLACENTA JE V ÚPLNÝ POHODĚ, NORMĚ A V POŘÁDKU = vytáhla se, takže držím palec, ať se vytahuje i u Vás!!!Písněte, jak jste na tom
![]()
Ty jo kočko, tys nás vyděsila, tak hlavně, ať je vše ok a super ta placenta, kéž by ot takhle bylo u nás u všech ![]()
@enny3 Rikam, chce to verit, ono to vyjde
Ja vim, ze jsem Vam dala „pocoudit“ nemela jsem se jak ozvat ![]()
@Petka.84 píše:
@enny3 Rikam, chce to verit, ono to vyjdeJa vim, ze jsem Vam dala „pocoudit“ nemela jsem se jak ozvat
Zlato díky a v kolikátém jsi týdnu? ![]()
@Petka.84 tak konecne ses oozvala. Jsem sem chodila několikrát denne, jestli jsi napsala. Jsem myslela, že už jsi porodila, ale dobře, že Te ještě ddrží
a s tou placentou Teda fakt ziram
a to jsi ještě mmela několik hematomu v tehu
a krasne se ti dala do pořádku. Tak snad budeme mit štěstí i my ![]()
@Silwia Nechtela jsem Vas stresovat, ale ja se proste ma vrchnim patre s wifi mechytam
Proto pisu az ted ![]()
Nooo, uzivala jsem si nervu a stresu od 18tt a nakonec, kdyby se vrchni raubir otocil, muzu rodit i prirozene. Uplne jsem cucela.
Takze kocky, zadny stresovani, nohy nahoru to date ![]()
@Petka.84 abych ti pravdu řekla, tak odpočívám co to jde. Ale po skoro celodenním llezením me už tak boli cele tělo, že prostě musím chvíli chodit nebo aspoň hodinu sedět. Jinak max. Uvařím něco jednoduchýho, ale nic jinýho. Tak snad nemusím ležet porad, takhle to už dělam 3tydny a přijde me, že už odpočívám od začátku, strasne moc se už tesim, aby prcek byl už na svete, ale vydržet musíme ještě 2 v 1 aspoň do 38tt nejlépe do terminu, pokud se placka nevytahne, tak nevím kdy musím rodit u ppraevia marginalis. Kdyby aspoň vylezla ještě o 1,5 cm tak mužů rodit normos. Nebo kolik musí byť od VB aby se mohlo rodit normos?
@Silwia u placenty marginalis je hodne velka sance na vytazeni a temer skoro ve vsech pripadech se marginalky vytahnou a rodi se normalne v terminu. Nekdo dokonce i prenasi
Ja lezela s placentou centralis temer 3.mesice v nemocnici, a jen jsem lezela. Mohla jsem akorat na zachod a sednout si k obedu. Vecer jsem mela dovolenou sprchu. U me uz bylo od 25.tt jasne, ze se nevytahne. Centralni placky ve vetsine pripadech se uz nezvednou. Na luzku jsem dokonce i zhubla ![]()
@Petka.84 no nazdarek
teda ty se bavis, co
Kazdopadne 33.tt je uz krasna prace, ale koukejte jeste vydrzet
Holka, myslim ze domu se dostanete az vsichni spolecne, po porodu. Ale jsi pod kontrolou a muzes byt o neco klidnejsi
A jak se ti spi? A co rikas na stravu?
A co na pokoji, mas tam aspon fajn holky? No hele, odpocivej
A drzte ![]()
@Petka.84 píše:
@enny3 No, neni vubec zac
Koncime 33tt.
No to ž je dobrý, už budou miminka v pohodě, já jsem se narodila ještě dřív a jsem ok
![]()
@kamo2601 je fakt, že když jsem týden v 23tt ležela kvůli krvácení, tak jsem taky zhubla, ale myslím, že to bylo spíš ze stresu, když me pustili domu, tak jsem to hned nabrala z5
ale Já moc nepřibrala ZATÍM.
mam asi 5.5kg nahoře, ale taky nejsem zadnej hubenour, spis si to malej bere asi ze me
no Já doufám, že se vytahne, ještě k tomu mám hematom, ale ten me tak nervy nedrasa jako ta placka
na kontrolu jdu 20.11 tak snad me trochu vyleze. Když už se me malej otočil hlavičkou dolů, tak snad… Ted me ještě celkem často Teče krev z nosu, tak jsem začala brát ascorutin a ještě k tomu me štve ten vytok, jako Nezapáchá nesvedi ale proste je, tak zkouším ten macmiror, ale nemá to vyložene účinek… ![]()