Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@dena262 píše:
Ano, plánujeme do Vietnamu.
My naopak na část léta zdrháme z Vietnamu zpátky do ČR ![]()
Ještě v létě máme v plánu opět nějakou dovolenou na kolech v Rakousku.
Pojedeme na zacatku cervna na 2 tydny k mori na Istrii ( tradice, jezdime skoro kazdy rok) a v lete pak do Rumunska na hory. Mame radi Evropu a coronasilenstvi nas nechava chladne.
Koronaviru se nebojím..letos ale zahraniční bohužel neplánujem. Byli jsme loni, a zároveň jsme loni koupili chalupu, takže letos budem chalupovat v česku..
@kve-tinka píše:
Už máme zaplaceno moře, jsem totálně klidná. Těším se.
jela bych hned…ach jo..no nic…
Ted bych planovala max dovolenou na brezen-duben, ale letos kluky brat ze skoly nemuzu. Na planovani leta je pro me brzy, rozhodujeme se nejdriv v cervnu. Ale kdybych ted stala pred rozhodnutim jestli letet za mesic napr. do Indonesie, tak kvuli viru z Ciny bych to nestopla.
@dena262 píše:
Ano, plánujeme do Vietnamu.
V lete? My jsme prave vloni po konzultaci pocasi ve Vietnamu v lete vybrali radeji Malajsii. Tam jsou monzuny taky, ale nebylo to tak dramaticke. Znamym kvuli monzunum zrusili let a prodlouzili si pobyt. Ale urcite zalezi i na oblasti. V JV Asii nelze pouzivat evropska meritka na vzdalenosti.
@smurfka píše:
jela bych hned…ach jo..no nic…
byli jste vloni a máte chalupu… vloni byl jen syn s manželem u moře, já doma s malým mimčem. Tož lehce jsem to ořvala ![]()
@kve-tinka píše:
byli jste vloni a máte chalupu… vloni byl jen syn s manželem u moře, já doma s malým mimčem. Tož lehce jsem to ořvala
to by mě taky mrzelo..mi byli nejdřív když měla malá 8m..je listopadová, tak nám to vyšlo no..ale je fakt že chlapa by nenapadlo jet samotného se starším synem a nechat nás doma..On na to moře moc není, spíš já, takže ten by raději zůstal doma a jezdil po horách, pod stan, atd..
@smurfka píše:
to by mě taky mrzelo..mi byli nejdřív když měla malá 8m..je listopadová, tak nám to vyšlo no..ale je fakt že chlapa by nenapadlo jet samotného se starším synem a nechat nás doma..On na to moře moc není, spíš já, takže ten by raději zůstal doma a jezdil po horách, pod stan, atd..
jako takhle, já jsem ráda, že jeli.
zasloužili si to oba a zas týden jsem tu měla uklizeno ![]()
Už máme koupeno od minulého týdne Turecko.. resort, valecka. Není to úplně podle mého gusta, ale s dvouletakem se toho moc vymyslet neda
kdybych neměla takové prte, jedu kamkoliv ![]()
Letos jen ČR, na týden. Pět rodin s malými dětmi. Snad to nějak prezijeme
. Ale není to kvůli koronaviru. Koupili jsme pozemek a začínáme stavět, takže letos jen ČR. Já bych ale tak ráda jela k moři. ![]()
My máme naplánovaný prodloužený víkend v Maďarsku, týden u moře a týden v ČR. Vše objednáno před koronavirem, ale i tak bychom se nebáli.