Plánujete letos dovolenou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.2.20 07:13

Chorvatsko, nejlepší volba za psolední tři roky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.2.20 07:16
@dena262 píše:
Ano, plánujeme do Vietnamu.

My naopak na část léta zdrháme z Vietnamu zpátky do ČR :mrgreen:

Ještě v létě máme v plánu opět nějakou dovolenou na kolech v Rakousku.

• Citovat
  • Upravit
3819
5.2.20 07:17

Pojedeme na zacatku cervna na 2 tydny k mori na Istrii ( tradice, jezdime skoro kazdy rok) a v lete pak do Rumunska na hory. Mame radi Evropu a coronasilenstvi nas nechava chladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.2.20 07:18

Koronaviru se nebojím..letos ale zahraniční bohužel neplánujem. Byli jsme loni, a zároveň jsme loni koupili chalupu, takže letos budem chalupovat v česku..

• Citovat
  • Upravit
78489
5.2.20 07:20

Jedeme busem do Itálie, zaplaceno ještě před „koronou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
5.2.20 07:24

Už máme zaplaceno moře, jsem totálně klidná. Těším se. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.2.20 07:37
@kve-tinka píše:
Už máme zaplaceno moře, jsem totálně klidná. Těším se. :dance:

jela bych hned…ach jo..no nic…

• Citovat
  • Upravit
6445
5.2.20 08:01

Ted bych planovala max dovolenou na brezen-duben, ale letos kluky brat ze skoly nemuzu. Na planovani leta je pro me brzy, rozhodujeme se nejdriv v cervnu. Ale kdybych ted stala pred rozhodnutim jestli letet za mesic napr. do Indonesie, tak kvuli viru z Ciny bych to nestopla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
5.2.20 08:06
@dena262 píše:
Ano, plánujeme do Vietnamu.

V lete? My jsme prave vloni po konzultaci pocasi ve Vietnamu v lete vybrali radeji Malajsii. Tam jsou monzuny taky, ale nebylo to tak dramaticke. Znamym kvuli monzunum zrusili let a prodlouzili si pobyt. Ale urcite zalezi i na oblasti. V JV Asii nelze pouzivat evropska meritka na vzdalenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
5.2.20 08:09
@smurfka píše:
jela bych hned…ach jo..no nic…

byli jste vloni a máte chalupu… vloni byl jen syn s manželem u moře, já doma s malým mimčem. Tož lehce jsem to ořvala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.2.20 08:12
@kve-tinka píše:
byli jste vloni a máte chalupu… vloni byl jen syn s manželem u moře, já doma s malým mimčem. Tož lehce jsem to ořvala :mrgreen:

to by mě taky mrzelo..mi byli nejdřív když měla malá 8m..je listopadová, tak nám to vyšlo no..ale je fakt že chlapa by nenapadlo jet samotného se starším synem a nechat nás doma..On na to moře moc není, spíš já, takže ten by raději zůstal doma a jezdil po horách, pod stan, atd..

• Citovat
  • Upravit
6875
5.2.20 08:47
@smurfka píše:
to by mě taky mrzelo..mi byli nejdřív když měla malá 8m..je listopadová, tak nám to vyšlo no..ale je fakt že chlapa by nenapadlo jet samotného se starším synem a nechat nás doma..On na to moře moc není, spíš já, takže ten by raději zůstal doma a jezdil po horách, pod stan, atd..

jako takhle, já jsem ráda, že jeli. ;) zasloužili si to oba a zas týden jsem tu měla uklizeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
5.2.20 09:30

Už máme koupeno od minulého týdne Turecko.. resort, valecka. Není to úplně podle mého gusta, ale s dvouletakem se toho moc vymyslet neda :) kdybych neměla takové prte, jedu kamkoliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
5.2.20 11:09

Letos jen ČR, na týden. Pět rodin s malými dětmi. Snad to nějak prezijeme :). Ale není to kvůli koronaviru. Koupili jsme pozemek a začínáme stavět, takže letos jen ČR. Já bych ale tak ráda jela k moři. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
5.2.20 11:43

My máme naplánovaný prodloužený víkend v Maďarsku, týden u moře a týden v ČR. Vše objednáno před koronavirem, ale i tak bychom se nebáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí