Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Milé maminky, stojíme před rozhodnutím letní dovolené a já mám trošku obavy v souvislosti se současnou situací, proto bych se vás chtěla zeptat, zda plánujete v létě dovolenou a kam. Myslím tím v souvislosti se současnou situací v Číně… Vím, že řešením je počkat, jak se situace vyvine, ale my se musíme rozhodnout nyní… Děkuji vám za názory.
V době letních dovolených bude pro letošek buď po všem, nebo bude úplně všude, takže bude jedno, jestli pojedete, nebo zůstanete na místním koupališti.
Myslím dovolenou v Evropě. Italie, Španelsko, Chorvatsko. Něco takového.
4× prodloužený víkend v ČR, 14 dní Řecko které je zaplacené od prosince. A ne nebojím se.
My plánujeme letecky Maďarsko a Švýcarsko. Plus drobnější výlety po našem okolí v Německu. A ne, nebojíme se.
Teď jsme byli ve Francii na lyžích a v létě jedem do Chorvatska. Bacil potkáš všude😉
Letos asi bude Švýcarsko, Maďarsko a Chorvatsko.
Stejně mám Evropu nejraději. ![]()
My letos nic, snad jen zase k nasim, tak alespon muze mala s babi, jezdivaji Madarsko a Chorvatsko kazdy rok. Ja si nejaky ten rok pockam, zacatek leta mam termin porodu.
@dena262 píše:
Ano, plánujeme do Vietnamu.
Tyjo, tak to velká zavist.
A kam a jak plánujete? Nějaký resort nebo poznávačka na vlastní pěst?
@yocheved píše:
Tyjo, tak to velká zavist.A kam a jak plánujete? Nějaký resort nebo poznávačka na vlastní pěst?
Poletíme s naši kamarádkou a jejím přítelem, která tam má rodinu takže budeme všichni ubytovaní u její sestřenice v domě. Zatím náš plán je takový, že nás její rodina bude doprovázet všude kde budou moct a poslední týden by jsme se chtěli ubytovat v hotelu někde u moře a odpočinout si. Ale máme ještě půl roku na to, to celé promyslet a taky se do té doby může cokoliv změnit. Naštěstí ubytování řešit nemusíme takže není třeba vědět už teď na 100 procent jestli poletíme nebo ne, ale snad to vyjde.