Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, přiznávám, že jsem na tohle trochu slepá, resp. nevěřím svým očím, pokud vidím, že má ženská plastiku, říkám si, že je na to ještě mladá a tak, já vlastně asi úplně nepoznám ani umělá prsa. Osobně bych potřebovala trochu vylepšit nos a zbavit se mračivky, ale nechce se mi dávat peníze za plastické operace, prostě taková jsem. Kdy je podle vás „vhodné“ absolvovat operaci? A jaká jsou úskalí estetických procedur? Líbí se vám baby, co už nějaké úpravy mají? Poznáte je na první dobrou? Je to časem horší na údržbu? Je nějaká hranice, kdy to je ještě pěkné, ale pak už to začíná být vidět? Nebavme se o zdravotních potížích, myslím čistě estetické zákroky řekněme z nějakého ženského rozmaru - zvětšení rtů, botox… Jak se vlastně úprava pozná? Jsem zvědavá, co mi napíšete, mám pocit, že v mé věkové kategorii (cca 40) toho teď je docela dost, ale jak jsem psala, nejsem na to zrovna vnímavá a většinou si myslím, že má někdo prostě dobrý krém, než mi kolegyně v práci oznámí, že jsem vedle jak ta jedle.
Mně se to líbí jen pokud je to udělané dobře a prokáže to danému člověku osobně nějakou službu, když to ta žena potřebuje pro sebe (jako např. ten nos či prsa v normální a přirozené velikosti).. zvedne to sebevědomí, chápu. Ale jako třeba napíchané rty má teď každá druhá, bohužel jim to nestačí trošku a přirozeně, ale s dalšími měsíci vypadají holky pak jen víc a víc jako kačer. Pokud jsou prsa nepřirozeně velká a kulatá jak silikony z roku 2010, tak to je též hrůza za mě.. Hlavně jsou ženy, které úpravy fakt ani nepotřebují a z nějakého trendu tam jdou nebo aby se zalíbily partnerovi.. Co mě štve je to, že se to v dnešní době tak normalizuje, že vlastně bude nenormální mít např. věkem povislejší prsa, protože přece musíme být pevné, mladé a krásné do 50.. ![]()