Plastika, modelace prsou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.5.14 18:02
@jancik.1500 píše:
Jasně no tak je jasný že mi tam poradí, jen jsem chtěla znát zkušenosti, oni chtěj i prachy za konzultaci :D Jinak koukám že třeba v Teplicích chtěj za modelaci a zvětšení prsů implantáty 35tis..

Jinak tam co jsem psala, delaji konzultace zdarma, mam pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.6.14 22:23

@kobliha0509 Ahojky, taky mě to čeká :dance: Jdu na konzultaci k Mudr, Doležalovi 1.7. už se nemůžu dočkat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.14 09:12

Ahoj,
taky jsem z usteckeho kraje a potrebovala bych si nechat trochu upravit prsa. Teda spis bych potrebovala modelaci + bud implantát nebo vlastní tuk. Nemáte s tím někdo zkušenost??? Když bych měla vlastní tuk kde vám ho vezmou a na jak dlouho to je dokud se nevstřebá.
Ommlouvám se za anonym ale nemusí každej vedet ze mám hnusný prsa a chci si je nechat pravit :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
386
31.10.14 09:57

Ahojky, tady je diskuze mrtvá, zajdi https://www.emimino.cz/…ankovani/58/?…
JIank ten tuk nemá dlouhodobý efekt. Při váhovém úbytku přijdeš zase o prsa a jde to zvětšit pouze o jedno číslo. Já jsem teď krátce po, byla jsem 16.10. a už jsem celkem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.17 13:01

Ahoj, cci se zeptat, jestli nahodou nekdo nevite, za jak dlouho po ukonceni kojeni se muze jit na plastiku v mem pripade modelaci prsou. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.17 13:03

Byt Tebou, raději se starám o dítě a nepřemýšlí mi o plastice… Proč si takový lidi pořizují děti :oops:

• Citovat
  • Upravit
4972
26.4.17 13:06
@Anonymní píše:
Byt Tebou, raději se starám o dítě a nepřemýšlí mi o plastice… Proč si takový lidi pořizují děti :oops:

Pokud vim, tak jsem se ptala na to, kdy muzu jit na operaci po tom co prestanu kojit, nechapu proc mne za tuhle otazku hned odsuzujes. Vubec mne neznas. Myslis si, ze se o deti dokazou postarat jen ty lidi, co na sebe nedbaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
26.4.17 13:10
@Anonymní píše:
Ahoj, cci se zeptat, jestli nahodou nekdo nevite, za jak dlouho po ukonceni kojeni se muze jit na plastiku v mem pripade modelaci prsou. Dekuji

Rok po ukončení kojení. Držím palce, taky to mám v plánu, já teda ještě i na zmenšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.17 13:11

@Janina81 Dekuji

• Citovat
  • Upravit
1736
26.4.17 13:32

Rada bych se zeptala kam se holky chystate? nejake doporuceni? Uvazuji nad tim uz dlouho.. ovsem ume je to vyhlidkove az tak za 1,5-2 roky, ale jen tak pro zajimavost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
26.4.17 13:41

Na plastice není nic špatného a odsouzení hodného. Ne každý má prsa po těhotenství pěkná a chápu, že to někomu vadí.
Po kojení to chce 6-12m počkat - ale protože čekací doby jsou dlouhé, začni vybírat kliniku a po tom půl roce, až se prsa zase ustálí běž na konzultaci (i několik), termín u dobrých doktorů je třeba i půl roku. Ideální je to plánovat přes zimu, ale zase v létě mají kliniky i slevy, protože je malý zájem. Takže začni zjišťovat a neboj se toho :-) Hodně rad a informací se dá vyčíst na omlazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
26.4.17 14:02
@Anonymní píše:
Byt Tebou, raději se starám o dítě a nepřemýšlí mi o plastice… Proč si takový lidi pořizují děti :oops:

Proc hned tak hrrr a ANONYMNE? Se stydis za svuj postoj? Nevis, v cem je problem, ale hned nevhodne utocis. Alespon se podepis, hrdinko :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.12.24 21:44

Obecně se doporučuje počkat minimálně 6 měsíců po ukončení kojení, než podstoupíš modelaci prsou. Důvodem je, že tělo a prsa potřebují čas na stabilizaci a úplné vrácení se do normálu po kojení. Každé tělo je ale jiné, a tak je nejlepší konzultovat konkrétní časový rámec s plastickým chirurgem, který ti poradí podle tvého konkrétního stavu. V některých případech může být vhodné počkat i déle, aby byla pleť a tkáně pevné a připravené na operaci. Pokud zvažuješ modelaci, doporučuji se obrátit na kvalitní kliniku, která se specializuje na tuto proceduru. Osobně mám dobré zkušenosti s klinikou My Best Care, ač na prsou jsem tam nebyla… Ale oni se tam zaměřují na přirozené výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
20.3.25 20:18

Ahoj holky.
Chtěla bych poprosit byl letos už někdo na konzultaci?
Ideálně premiér clinic augumentace+ modelace.
Na kolik vás to cca vychází?
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.25 12:16

Ahoj, já jsem letos byla na konzultaci i zákroku v My Best Care – šla jsem tam na augmentaci s modelací. Celkově super přístup, klidné prostředí a hodně lidské jednání. Cítila jsem se tam v dobrých rukou od začátku až do kontroly po zákroku. Cenově to u mě vyšlo okolo 130 tisíc, ale záleží na rozsahu a druhu implantátů – určitě doporučuju napsat si o konkrétní kalkulaci. Webovky mají přehledné, najdeš tam i fotky před a po, to mi pomohlo si udělat představu, co čekat. Kdybys chtěla víc detailů nebo zkušenost z první ruky, klidně napiš do zprávy 🙂 Jo a cena teď bude určitě nižší, mají do konce prázdnin akci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková