Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Docela by mě zajímalo, jak vypadá jídelníček na míru, který dělaj v pořadu Jste to co jíte. Nemáte někdo kousek k nahlédnutí?
@alena23 Stojí okolo 19 000,– tak až budu mít peníze, tak si ho kuuupim ![]()
Jj, je to přímo na stránkách od Havlíčka…oni přesně udělají ten plán, který dělají ve Jste to, co jíte…:)
Jídelníček je blbost, stačí se hejbat a mín žrát + přidat trocha víc zeleniny
Zadej si do googlu 60ti denni jidelnicek podle Petra Havlicka. Tam najdes podrobny jidelnicek.
Spíše to chce pochopit zásady stravování-poměry sacharidů, tuků, bílkovin. K tomu srovnat množství, časy jídel. Vhodný pohyb. A vytvořit si s těmito znalostmi jídelníček sama-přesně jak vyhovuje tobě, co ti chutná, ne to co ti někdo nařídí. To nefunguje dlouho. Nejvíce smyslupných rad je na www.stob.cz
Marne cekam, kdy nekomu dojde, ze kazdy jsme jiny a jidelnicek, ktery jsem dostala treba ja by mohl nekomu jinemu uskodit…To kazdy, kdo u Havlicka byl samozrejme vi a proto skutecna stravni doporuceni na netu nenajdete. Ten jidelnicek co koluje na netu je podle mne falzifikat…sice to respektuje nejake zasady zdraveho stravovani, ale original rozhodne nepredepisuje co konkretne v pondeli k obedu, ale mate stranku s napisem obed a tam nekolik moznosti sacharidovych jidel a gramaze pro vas, nekolik bilkovinovych jidel a gramaze a zdroje tuku a gramaze. A ja treba tam mam napsano, ze si mam dodat zeleninu a mnozstvi nemam resit.
@jindra.kytka píše:
A platila jsi za to těch 19 000 kč?
Ne…pro redukci vahy to stoji 7900.