Plat farmaceutického asistenta
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No právě, taky mám jen 4 čtyři týdny dovolené, odměny jednou za rok, ale žádné velké a jinak necelých dvacet měsíčně. Tak se mi to nezdá žádná sláva za tu všechnu práci. K tomu přesčasy, které nejsou proplacené a není možné si je ani vybrat…
Já osobně bych to třeba nikdy nedělal, vzhledem k tomu, že vím jak se pacienti k asistentkám chovaj. No za mě, pokud je možnost, tak je rozhodně lepší vystudovat si VŠ a to nejen kvůli mnohem lepším platovým podmínkám, ale i kvůli přístupu pacientů.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já osobně bych to třeba nikdy nedělal, vzhledem k tomu, že vím jak se pacienti k asistentkám chovaj. No za mě, pokud je možnost, tak je rozhodně lepší vystudovat si VŠ a to nejen kvůli mnohem lepším platovým podmínkám, ale i kvůli přístupu pacientů.
Musím s Vámi souhlasit, pracuji jako asistentka, beru okolo těch 20000 tis. čistýho a pracuju 5 dní v týdnu. Náš vedoucí lékárník se stará o 2 lékárny, bere skoro 4násobek a v každé z lékáren je většinou 1 max 2 dny v týdnu…Takže pokud můžete a chcete pracovat v lékárně, běžte na studovat mgr. ![]()
- Citovat
- Upravit
Chci se zeptat, jak to máte s penězi v lékárně? Všude se mluví o tom, jak se zvedají výplaty a tak se ptá jak jste na to vy? Zrovna dnes říkali v telce, že je průměrný plat asi 31000 Kč. To já nemám ani omylem. Mám 26000 hrubého. A tak se ptám-jaký máte průměrný plat v lékárně jako diplomovaný farm. asistent (nebo i laborantky).
Klidně anonymně.
Prosím anonym nebo smazat. Děkuji.
- Citovat
- Upravit
Prosím, opravdu tu neni žádný farm. asistent nebo laborantka??
Klidně anonym, stejně jako já.
Děkuji.
- Citovat
- Upravit
26 hrubého je myslím celkem pěkný, já dělám v soukromé lékárně, nemám ani 21 hrubého a to nemluvím o tom, že dělám i práci magistrů
, začínám uvažovat o Maxovi i když by to znamenalo dojíždět asi 20 km…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahooj ![]()
Je tu někdo, kdo pracuje u Maxe? Jaké to tam je? Co plat?
Od ledna bych měla nastoupit do práce, tak už pokukuju…do lékárny, kde jsem pracovala před mateřskou jít nechci, kolektiv a plat hrůza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můžu se zeptat, jak se pohybuje v současné době plat FA?
Je mi jasné, že se to liší krajem i velikostí lékárny. Je velký rozdíl v platech v soukromé lékárně a v řetězcové?
Díky.
Klidně anonymně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://kupnisila.cz/…ky-asistent/
je to ze začátku roku, tak je otázkou jak se to od ledna zvedne/nezvedne, ale pro představu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@X_Cassiopea Děkuju.
Ale myslela jsem trošku víc z praxe. Je mi jasné, že tabulky jsou jedna věc a realita je věc další.
Taky by mi zajímalo, jak jste spokojené třeba u Maxe nebo u Benu (pokud máte možnost srovnání). Soukromníci se prý moc nepředají. Je to pravda?
Taky jsem slyšela, že FA musí v Benu chodit na nějaká odborná přezkoušení. Je to pravda?
Je mi jasné, že se to liší lékárna od lékárny, ale prostě vaše zkušenosti.
Ja říkám-klidně anonymně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě, taky mám jen 4 čtyři týdny dovolené, odměny jednou za rok, ale žádné velké a jinak necelých dvacet měsíčně. Tak se mi to nezdá žádná sláva za tu všechnu práci. K tomu přesčasy, které nejsou proplacené a není možné si je ani vybrat…