Plavání batolat v Ostravě

215
10.10.06 20:07

Plavání batolat v Ostravě

Ahoj holky,
chci se zeptat, kam chodíte na plavání batolat a kolik to stojí?A nevíte jestli se koná plavaní ještě v hotelu Atom? Moc děkuji Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
10.10.06 21:10

Ahoj,
My chodime plavat do Vitkovicke nemocnice. 10 lekci nas stoji 900 Kc, ale mame slevu, protoze plaveme s obema holkama. Prvni kurz stoji 1000 Kc, kazdy dalsi 950 Kc. Majitelka sice neni zrovna empaticka, ale plavaci teta Daniela je proste vyborna, je to nejvetsi plus celeho kurzu.
Zazemi neni bez chyby, ale nijak nam nevadi…

Lesina

PS: Jeste me napadlo - kazdy desaty kurz je zdarma jako bonus… Vychazi to jednou za dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
10.10.06 21:34

Ahoj Katko,

já hodím s malým do Atomu. Stojí to 1600 což je dost. Teď se plave i na regeneraci. Je to taky Plaváček stejně jako v Atomu a tam to stojí 1800 na 10 lekcí. Tam jsem se dívat nebyla, ale slyšela jsem, že je tam navíc oproti Atomu nějaká hernička, kde si děti můžou po plavání hrát. Pravděpodobně je v Atomu lepší zázemí než ve Vítkovicích.

Tak ať si dobře vybereš. Plavání s dětma je fajn:-)

Andrea a Adámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
11.10.06 11:21

plavani

Ahoj,

taky chodim do delfinka ve vitkovicke nemocnici jako Lesina a souhlasim. Daniela je skvela a voda je tepla - okolo 32 st. Zazemi je klasicke nemocnicni, ale kvuli toho plavat nechodim takze mi to nevadi. Lekce jdou nahrazovat.

Krom plavacka v atomu a na regeneraci u vitkovickeho nadrazi je jeste plavani rybicka na vitkovickem stadione v arealu tenisu. stoji myslim tak jak plavacek. a taky je jeste kenny ,ktery ma lekce jak v atomu tak i v porube a capkarne ale ten je dvakrat tak drazsi. svagrova tam chodi s obema holkama a chce odejit,pry se zhorsili.

zalezi co od plavani ocekavas,kolik chces investovat a zda ti stoji za to dojizdet. ja doporucuju delfinka,ale je pravda ze majitelka je trochu zvlastni, nicmene ja s ni zatim problem nemela :)

plave se patky odpoledne a soboty dopoledne a odpoledne.
 nat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.10.06 12:28

Ahoj,
my se přikláníme taky k Delfínku, pí Vítečková (majitelka opravdu nic moc, ale ta naštěstí s náma neplave), ale plavací teta Daniela, tu děti milují a umí to s nima.A jak holky psaly teplota vody přes 30° prostě paráda. My už budeme chodit v lednu čtvrtý rok a zatím bychom neměnili, ale asi příští rok půjdem na kurz plavání do Poruby na Sarezu, kde je plavání pro děti od pěti let. Dnes už Elinka plave ve skupince bez rodičů. A ještě poznámka každá desátá lekce se natáčí (pokud chceš) a navíc, máš autem vjezd až k budově.

• Citovat
  • Upravit
2237
11.10.06 12:37

Omlouvám se anonym jsem byla já nepřihlášená :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
11.10.06 12:53

Ahoj holky, moooooc vám děkuji, asi zkusíme tu vítkovickou nemocnici. Moc Vám děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
11.10.06 12:55

Mám ještě jeden dotaz, jaké plavky jsou pro maminky povinné, a jaké pro miminka, a je zapotřebí plavací čapka pro maminky, děkuji Vám ještě jednou za odpovědi.Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
11.10.06 13:04

Plavky pro maminky :-), hlavně aby byly a mimi, moc malé mívají jednorázovky ( za nás ještě nebyly, tak jsme měli klasické) a čepky jsou povinné (jen při natáčení nemusí být) a děti musí mít čepky od tří let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.10.06 11:12

Ahojky, taky chodíme do Vítkovické nemocnice, jak už holky psaly ,paní Vítečková a zazemí - nic moc, ale Daniela- plavací teta- k nezaplacení :lol: , Voda teplá- někdy až moc 8O :lol: a cena - přijatelná :wink: . Slišela jsem ,že Kenny club- nic moc- prý, než se děti dostanou do vody ,tak je konec kurzu :! , ale to mám jen z doslechu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.10.06 11:14

jo číslo na p. Vítečkovou:604556037- musíš se domluvit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.9.11 19:01

Oživuji tuto diskuzi a chci se rovnou zeptak, jak vypadá v současné době plavání dětí v hotelu Atom? Chodíte některá? Jaké tam je zázemí?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect