Plavání miminek - pláče
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Silvi.100 tak dej za pár lekcí vědět jak jste na tom
no my už se potápíme… když jsem měla malou potopit poprvé to byl teda pocit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovi jsou dva roky a na kurzy chodíme od jeho 5m, splývání na zádech neměl rád nikdy a doted se u toho vzteká takže to neděláme. A obecně se to dětem asi nelíbí, řekla bych že z pěti dětí tak dvě jsou v pohodě a tři se vztekají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marmelada78 píše:
Synovi jsou dva roky a na kurzy chodíme od jeho 5m, splývání na zádech neměl rád nikdy a doted se u toho vzteká takže to neděláme. A obecně se to dětem asi nelíbí, řekla bych že z pěti dětí tak dvě jsou v pohodě a tři se vztekají
safra já chytla blbou skupinu
my tam jsme fakt jediní, kdo to nesnese ![]()
Bekyn dám vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Silvi.100 píše:
asi rády nemají, ale jsme v kurzu jediní, kdo s tím má problém-ostatní miminka tak hezky vzorně leží na zádíčkách a užívají si tojen já bojuji
Je tam s námi i chlapeček, který první tři lekce převážně proplakal, jak tam nechtěl být v té vodě a teď (po šesti lekcích) je naprosto úžasný a spokojený-tak se utěšuji, že se k tomu třeba také dopracujeme
A najsou ty děti mladší? Protože nám v kurzu říkali, že kolem 8. měsíce děti začínají nesnášet polohu na zádech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my taky chodíme plavat (od 6-ti měsíců) a malá na zádech neubude absolutně. Je v křeči, břišáky zatnuté a tvrdé jak kámen a brečí
Takže já to zkusila a když začala kňourat, tak sem toho nechala, kopaly jsme, cákaly, cokoliv jiného, ale nenutila jsem.
- Citovat
- Upravit
@AliTad píše:
A najsou ty děti mladší? Protože nám v kurzu říkali, že kolem 8. měsíce děti začínají nesnášet polohu na zádech
všechny nad 8 měsíců. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky s malou chodíme plavat, ale šlo se teda hned na věc. žádný polívání hlavičky či potopení na znamení. Tam se prostě od první lekce ty děcka pěkně máchají
takže pokažde řev. minulý týden jsme tam byli už po 7. a musím říct že naše malá je už dost odolná nic jí nerozhází, jen teda když ji tahám jakoby za hlavičku a ona leží na tý vodě na zádech tak se trošku cuká. jinak je jako rybička. když jsem to viděla poprvé jak ty děti,,hodí do vody,, a oni vyplavou měla jsem z toho hrůzu, ale teď až nám za měsíc skončí kurz se přihlásím hned do dalšího. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti většinou pláčou jen na začátku. Naše malá chvíli plakala jen při prvních dvou návštěvách bazénu, ale pak se jí to strašně zalíbilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit