Plavání miminek - pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3993
25.10.13 15:47

@Silvi.100 tak dej za pár lekcí vědět jak jste na tom ;) no my už se potápíme… když jsem měla malou potopit poprvé to byl teda pocit 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
25.10.13 15:50

Synovi jsou dva roky a na kurzy chodíme od jeho 5m, splývání na zádech neměl rád nikdy a doted se u toho vzteká takže to neděláme. A obecně se to dětem asi nelíbí, řekla bych že z pěti dětí tak dvě jsou v pohodě a tři se vztekají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
25.10.13 16:10
@marmelada78 píše:
Synovi jsou dva roky a na kurzy chodíme od jeho 5m, splývání na zádech neměl rád nikdy a doted se u toho vzteká takže to neděláme. A obecně se to dětem asi nelíbí, řekla bych že z pěti dětí tak dvě jsou v pohodě a tři se vztekají :nevim:

safra já chytla blbou skupinu :lol: my tam jsme fakt jediní, kdo to nesnese :mrgreen:

Bekyn dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.10.13 17:56
@Silvi.100 píše:
asi rády nemají, ale jsme v kurzu jediní, kdo s tím má problém-ostatní miminka tak hezky vzorně leží na zádíčkách a užívají si to :mrgreen: jen já bojuji :) Je tam s námi i chlapeček, který první tři lekce převážně proplakal, jak tam nechtěl být v té vodě a teď (po šesti lekcích) je naprosto úžasný a spokojený-tak se utěšuji, že se k tomu třeba také dopracujeme :mrgreen:

A najsou ty děti mladší? Protože nám v kurzu říkali, že kolem 8. měsíce děti začínají nesnášet polohu na zádech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
25.10.13 18:34

Ahoj, my taky chodíme plavat (od 6-ti měsíců) a malá na zádech neubude absolutně. Je v křeči, břišáky zatnuté a tvrdé jak kámen a brečí :D Takže já to zkusila a když začala kňourat, tak sem toho nechala, kopaly jsme, cákaly, cokoliv jiného, ale nenutila jsem.

• Citovat
  • Upravit
12695
25.10.13 18:45
@AliTad píše:
A najsou ty děti mladší? Protože nám v kurzu říkali, že kolem 8. měsíce děti začínají nesnášet polohu na zádech :think:

všechny nad 8 měsíců. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
26.10.13 18:58

Taky s malou chodíme plavat, ale šlo se teda hned na věc. žádný polívání hlavičky či potopení na znamení. Tam se prostě od první lekce ty děcka pěkně máchají :mrgreen: takže pokažde řev. minulý týden jsme tam byli už po 7. a musím říct že naše malá je už dost odolná nic jí nerozhází, jen teda když ji tahám jakoby za hlavičku a ona leží na tý vodě na zádech tak se trošku cuká. jinak je jako rybička. když jsem to viděla poprvé jak ty děti,,hodí do vody,, a oni vyplavou měla jsem z toho hrůzu, ale teď až nám za měsíc skončí kurz se přihlásím hned do dalšího. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.3.15 08:29

Děti většinou pláčou jen na začátku. Naše malá chvíli plakala jen při prvních dvou návštěvách bazénu, ale pak se jí to strašně zalíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí