Plavky nebo plavací plenky?

lucineeccka
25.2.11 13:13

Plavky nebo plavací plenky?

Ahoj maminky,
vím, že tady už podobné téma bylo, ale potřebuji poradit.Chystám se děťátkem na plavání a vůbec nevím jestli mám koupit ty plavací pleny nebo plavky. :nevim:
Co je lepší?
Fakt ty plavečky nic nepropustěj? A v jakém obchodě je koupím.( Přes net to nestíhám)
Myslíte, že když je teď koupím, že mu vydrží do léta.
Je mu 9 měsíců a váží necelých 8 kg.
Díky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5527
25.2.11 13:56

My jsme do plavání museli mít plínku do vody a na ní plavky s gumou, která pevně objímala nožičku. Jen s plínkou, přes kterou by nebyly plavky,byl vstup zakázán 8-o Ale kamoška chodí do plavání jinam, kde prý snad plavky na plínku nechtějí. Asi bude lepší se zetat přímo tam, kam budete chodit.
Náš malý má 8 měsíců a 9,5kg a má velikost plínek M. Jsou tak pružné, že je na sebe narve i naše zpěvačka, která má 16 kilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
25.2.11 14:06

My měly plavací plínu a na ní plavky. I když to byly plavací kalhotky, stejně „to“ jimi protíkalo, takže plína to jistila. :palec: Velikost byla napsaná na kila (7-9 kilo), ale vydržely nám déle. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.2.11 14:09

Musíš si zjistit, co požadují u vás. Jinak samozřejmě jak plínkami do vody, tak plavkami moč proteče, jde o to, aby se zadrželo kakání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
25.2.11 14:33

Taky bych se zeptala tam , kam budete chodit…u nás stačí plavky. S plínou (plavací) jsem tam nikoho neviděla…(ani s plavkami přes ani bez…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.2.11 14:53

Řekli mi, že je to jedno ať si vyberu co chci já..

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
25.2.11 14:53

Řekli mi, že je to jedno ať si vyberu co chci já..

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.2.11 14:58

Tak určitě plínu do vody :-) a my máme i tyto plavky :-) A jsou super, můžu doporučit, jen cenově jsou trošku dražší :think:

• Citovat
  • Upravit
Ivi
1839
25.2.11 15:21

Ahoj,

já bych začala s plavací plenou, protože s tou je to jednodušší, když k nějaké té „nehodě“ dojde. A až mimi přestane ve vodě kakat, tak potom do plavek. Mně ani jedno dítě ve vodě prostě nekaká, ale viděla jsem i maminky, které myly a převlékaly dvakrát za kurz. To by mně omylo…

A za sebe bych ještě doporučila jenom kalhotky (ne plavky na celé tělo), protože kůže oschne rychle, kdežto plavečky na těle studí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
25.2.11 16:30

My máme plenky do vody, nepropustí nic. Koupíš v drogerce snad myslím, my máme možnost kupovat přímo na plavání jednu za 8,–. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
25.2.11 17:28

My chodili s plavací plínkou a i většina ostatních dětí, co tam byla s námi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
25.2.11 18:48

U nás zásadně jen plavky. Když se dítě pokadí, ihned to zjistíš a předejdeš případnýmu znečištění bazénu. V plínce to zjistit hned nemusíš, navíc nemusí vzorně sedět a pak je zaděláno na finančně náročný problém.
Zjisti si, co vyžadujou ve vašem bazéně. Jak vidíš, názory se bazén od bazénu různí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.2.11 20:28

Naše malá chodí na plavání také v plavečkách. Mohli jsme si vybrat mezi plínkou do vody a plavkami. Sama instruktorka ale doporučovala plavky, protože plínka do vody nasákne vodou, je těžší a plavečky ne. Plavky ale musí mít gumičky kolem nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
25.2.11 21:53

Podle toho, co u vás v kurzu vyžadují, u nás chtějí plavky. kakání zadrží a o moč nejde, v našem bazénu voda rychle cirkuluje a mnohem horší je neumytý dospělý než dítě čůrající do bazénu (máme napsaný v propozicích).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
26.2.11 08:58

Nám se do vody zatím nepokadilo ani jedno dítě, tak nemám zkušenost, ale řekla bych, že když dáš plínku a přes ni plavky s gumičkou, nemá šanci z nich nic uniknout :think: Ale jak říkám - moje děti do vody nekadí, tak nevím :nevim: Ale fakt si nedokážu představit, kudy by případné kadění uniklo, když se takto posichruješ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí