Plavky nebo plavací plenky?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
My jsme do plavání museli mít plínku do vody a na ní plavky s gumou, která pevně objímala nožičku. Jen s plínkou, přes kterou by nebyly plavky,byl vstup zakázán
Ale kamoška chodí do plavání jinam, kde prý snad plavky na plínku nechtějí. Asi bude lepší se zetat přímo tam, kam budete chodit.
Náš malý má 8 měsíců a 9,5kg a má velikost plínek M. Jsou tak pružné, že je na sebe narve i naše zpěvačka, která má 16 kilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měly plavací plínu a na ní plavky. I když to byly plavací kalhotky, stejně „to“ jimi protíkalo, takže plína to jistila.
Velikost byla napsaná na kila (7-9 kilo), ale vydržely nám déle. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musíš si zjistit, co požadují u vás. Jinak samozřejmě jak plínkami do vody, tak plavkami moč proteče, jde o to, aby se zadrželo kakání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych se zeptala tam , kam budete chodit…u nás stačí plavky. S plínou (plavací) jsem tam nikoho neviděla…(ani s plavkami přes ani bez…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak určitě plínu do vody
a my máme i tyto plavky
A jsou super, můžu doporučit, jen cenově jsou trošku dražší ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
já bych začala s plavací plenou, protože s tou je to jednodušší, když k nějaké té „nehodě“ dojde. A až mimi přestane ve vodě kakat, tak potom do plavek. Mně ani jedno dítě ve vodě prostě nekaká, ale viděla jsem i maminky, které myly a převlékaly dvakrát za kurz. To by mně omylo…
A za sebe bych ještě doporučila jenom kalhotky (ne plavky na celé tělo), protože kůže oschne rychle, kdežto plavečky na těle studí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme plenky do vody, nepropustí nic. Koupíš v drogerce snad myslím, my máme možnost kupovat přímo na plavání jednu za 8,–. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodili s plavací plínkou a i většina ostatních dětí, co tam byla s námi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás zásadně jen plavky. Když se dítě pokadí, ihned to zjistíš a předejdeš případnýmu znečištění bazénu. V plínce to zjistit hned nemusíš, navíc nemusí vzorně sedět a pak je zaděláno na finančně náročný problém.
Zjisti si, co vyžadujou ve vašem bazéně. Jak vidíš, názory se bazén od bazénu různí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá chodí na plavání také v plavečkách. Mohli jsme si vybrat mezi plínkou do vody a plavkami. Sama instruktorka ale doporučovala plavky, protože plínka do vody nasákne vodou, je těžší a plavečky ne. Plavky ale musí mít gumičky kolem nohou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle toho, co u vás v kurzu vyžadují, u nás chtějí plavky. kakání zadrží a o moč nejde, v našem bazénu voda rychle cirkuluje a mnohem horší je neumytý dospělý než dítě čůrající do bazénu (máme napsaný v propozicích).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se do vody zatím nepokadilo ani jedno dítě, tak nemám zkušenost, ale řekla bych, že když dáš plínku a přes ni plavky s gumičkou, nemá šanci z nich nic uniknout
Ale jak říkám - moje děti do vody nekadí, tak nevím
Ale fakt si nedokážu představit, kudy by případné kadění uniklo, když se takto posichruješ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky,

vím, že tady už podobné téma bylo, ale potřebuji poradit.Chystám se děťátkem na plavání a vůbec nevím jestli mám koupit ty plavací pleny nebo plavky.
Co je lepší?
Fakt ty plavečky nic nepropustěj? A v jakém obchodě je koupím.( Přes net to nestíhám)
Myslíte, že když je teď koupím, že mu vydrží do léta.
Je mu 9 měsíců a váží necelých 8 kg.
Díky moc