Plenky Mamia z Německa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
642
23.7.14 14:42

Ahoj holky, kupujete některá tyto plínky v Aldi? kolik momentálně stojí a kolik jich je v balíku? děkuju za příspěvky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
11.10.14 19:46

@Twettty

175,– a je tam teď nevím jestli 50 nebo 54ks velikost 4.Zitra je mít až zítra tak ty ks teď nevím přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
1.2.16 14:23
@Maggi.m píše:
Známý mi dovezl z Německa plenky Mamia. Kdyby někdo měl zájem vyzkoušet, můžu vám poslat 2 ks na zkoušku, abyste věděly, jestli má cenu si pro ně udělat výlet do Německa :)Velikost plenek je 3 (Midi). Více info přes SZ.

Magdi,, dobry den rada bych se zeptala na ty pleny :-)) Mamia :-)) nikdy jsem je nemela a planuji druhe mimi,, pred 8 lety frcely huggies premiu,, ale ty se do cr nedovazi,, babylove pleny me prijdou z dm dost tvrde,, takove velke,, ze nejsou tenoucke mekke jako napro pampers ( ale ty nechci malej je vzdy bokem procural,, tak by me zajimaly toto mamia :-))) prosim o info jste zalta dekuji :-)) preji krasny den simca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
10.3.16 09:00

@anomisisi na tyto plenky jsem narazila zde www.zbozi.de, osobní odběr je možný v Třebíči na Vysočině a jelikož si je všichni chválí, tak do nich jdeme taky ;) do Německa kvůli nim jezdit nemusíte pokud to nemáte vyloženě blízko ;) a myslím že cena je taky celkem ok :) mrkněte na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
10.3.16 16:09

Dekuji vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.5.16 10:41

Prodávají se pouze v řetězcích Aldi.