Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Má někdo zkušenost s těmito plenkami? Kolik stojí v Německu a kolik ks je v balíku vel.4? Díky
Ahoj, ja je v Nemecku kupuju a jsem s nimi spokojena. Kvalita je srovnatelna s Babylove z DM. Je jich v baliku 50ks a stoji 6.59 nebo 6.99E. Ted nevim uplne presne.
Díky moc. A kupuješ je pouze v ALDI nebo se dají sehnat i v jiném obchodě? Brácha tam jezdívá, takže by mi je vozil, ale musím mu přesně říct, kde se dají sehnat.
Ja je kupuju prave v Aldi a myslim, ze se ani jinde koupit nedaji. Jeste tam kupuju i plenky v Kauflandu, taky nejaka no name znacka, ale jsou taky super
.
Ahojky mi plenky používáme a max spokojení, manžel mi je vozí přímo z německa
![]()
Známý mi dovezl z Německa plenky Mamia. Kdyby někdo měl zájem vyzkoušet, můžu vám poslat 2 ks na zkoušku, abyste věděly, jestli má cenu si pro ně udělat výlet do Německa ![]()
Velikost plenek je 3 (Midi). Více info přes SZ.
Minulý týden jsem byla v Aldi, plenky zmenšily nějak na objemu, celý balík je teď poloviční, při stejném množství, takže asi hodně ztenčily. Byly super, teď jsem ještě ty nové nezkoušela…
Používali jsme je u prvního a na zkoušku vzali ty nové mláděti. Za nás určitě doporučujeme
Kvalitou jsou na tom lépe než Pampers AB a nesmrdí. No a cena je víc než skvěla vel. 4 necelých 7 euro za 50 kusů
![]()
Tak jsem tyto plenky také objednala ( do německa se nedostanu) A musím říct, že jsou fakt super. Jsou měkky a tenky. A neprotekly i když tam měla malej totální nálož. Tak uvidíme dál ![]()
S těmito plenky sem byla moc spokojená jestli to byly 2 nevím, mám doma již 4 a uvidím jaké budou. Za mě moc velká spokojenost ![]()
Prosím tě v jakém německém obchodě se dají sehnat už jsem o nich četla mají je i v kauflandu? ![]()