Plenky od větších čísel, změnit na levnější značku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6759
6.9.15 08:28

Já jsem na všechny děti používala zelené Pampers, vyzkoušela jsem pár jiných, ale nevyhovovaly mi a vždycky jsem se vrátila k Pamperskám. Na třetího jsem teď zkusila zelené Tesco a ty jakž takž splňují mé požadavky, takže ty má mrňous přes den, na noc a na cesty zelené Pampers. Malému je teda už 9 měsíců, když byl mimino, jeli jsme jen v těch Pamperskách.
Zelené Tesco, když jsou v akci, vyjde na 4 Kč jedna plína (velikost 4+).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
6.9.15 08:28

@Sabuliin 4-5 hodin je fakt strašně moc dlouho…zkus se do něj trochu vžít…vyprdni se na tyhle drahý, kup levnější a přebaluj mnohem mnohem častěji…věř, že i to větrání při tom častym přebalování pindík a okolní kůže ocení :kytka:
Já látkovala, ale když už jsem svátečně nějakou jednorázu měla tak jsem to vždycky musela sundat a potěžkat v ruce, jestli už tam nějaká ta čůrka je nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
6.9.15 08:29
@Sabuliin píše:
Seterte me. Proboha mamky, nechte laskave na me, kdy je potreba prebalit plenu ano? Na tohle jsem se neptala ;) a ja myslim ze sama dobre poznam, zda je treba vymenit plenu a u kolen ji fakt nema, a ani krystalky nikdy nepustila, vidim ze je tady ani jedna nekupuje ale poucuje kazda ;)A latkove nechci, protoze to vubec nema zadny vyznam.. Ted usetrim ale pak ten ucet za vodu a elektrinu 8o a furt dokola prat a zehlit…

Vždyť jsi to v úvodním příspěvku sama psala :nevim:

Jinak já měla Babylove a byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.9.15 08:30

@Sabuliin Látkové pleny se NEŽEHLÍ. Není hygienické nechávat dítě v pleně déle než tři hodiny, pak dochází k množení bakterií a zánět močového měchýře je na světě.

• Citovat
  • Upravit
519
6.9.15 08:31

Ja zkusim zakladatelce odpovedet na dotaz bez zbytecnych mouder. :mrgreen: muj synator hodne pije, tim padem hodne cura a plinky, ktere se nam nejvic osvedcili jsou bud se Smoulama z Albertu nebo Toujours z Lidlu. Oboje pouziva i hodne kamaradek a opravdu spokojenost. A oboje, pokud jsou v akci, vyjdou vazne dobre. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
6.9.15 08:31

Kupovala jsem Happy Mimi nebo Tesco sovičkové…jinak nechat dítě 5hodin v počůrané plíně je fakt hardcore. Kup prosím Tě levnější plíny a přebaluj častěji, jinak zaděláš mimču na velké problémy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.9.15 08:44

@Sabuliin ja treba kupovala od cca roku jedine z DM a naprosta spokojenost, zadne krystalky jsem nikdy neviděla a to tu plínu měla kolikrát za noc přecuclou až hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
6.9.15 08:45

Synátor-celý jeden rok…vyzkoušeny všechny možné plenky na trhu…osvědčily se albert šmoulové ( 54ks/279kč bez akce, v akci 199-219kč) a tesco zelené sovičkové (54ks/269 kč bez akce, v akci 199-239kč)

a jinak..přebaluj si jak chceš, já si taky přebaluju jak chci ;) nějak nechápu že zakl. se zeptá na cenu plen a jaké jsou dobré a dozví se že je kr. áva a týrá své dítě :lol: tady to začíná být fakt smutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
6.9.15 08:48

My pouzivame zelene Pampers, kdysi jsem vyzkousela babylove a prisly mi strasne tvrdy. Nakupuju na mall, to nejvetsi baleni. No a jak poznas, ze je plina procurana, proste na ni chytnes a poznas, ze uz je nasakla nebo neni; ale 4-5 hod je nenechavam, krom teda noci a ta nocni plenka je vzdy peknej kentus, ale neprosakne.

Příspěvek upraven 06.09.15 v 08:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.9.15 08:49

@Khalesi Když nechá dítě v pleně pět hodin, nemůže se divit, že se dítě pročůrá a má na sobě obsah té pleny. Třeba nevěděla, že to má soivislost, určitě to nevěděla, jinak by se neptala. Tak jí to řekli. Zas z nich nedělej čarodějnice. Tady aby se člověk bál poradit i v diskuzi, kde chce někdo poradit, aby na něj nepřišel nějaký ochránce lidských práv.

• Citovat
  • Upravit
1450
6.9.15 08:57
@Sabuliin píše:
Seterte me. Proboha mamky, nechte laskave na me, kdy je potreba prebalit plenu ano? Na tohle jsem se neptala ;) a ja myslim ze sama dobre poznam, zda je treba vymenit plenu a u kolen ji fakt nema, a ani krystalky nikdy nepustila, vidim ze je tady ani jedna nekupuje ale poucuje kazda ;)A latkove nechci, protoze to vubec nema zadny vyznam.. Ted usetrim ale pak ten ucet za vodu a elektrinu 8o a furt dokola prat a zehlit…

tyhle moderní látkovky se fakt nežehlí - taky jsem se toho bála, jsem líná dělat něco navíc :mrgreen: fakt používám jen doma..nemusí se prát extra zvlášť ani vyvařovat - hodíš to prostě k věcem co zrovna pereš - ručníky, utěrky či spodní prádlo..takže žádné praní extra navíc ;) ale nevnucuji..jen jsem psala radu ohledně toho že chceš ušetřit a tím se opravdu ušetří. Jinak ty tesco nám sedí taky. Ale nej jsou pamper active baby (pro nas) Ty Pempers jak o nich píšeš jsem používala když byl prcek novorozenec. Ani jsem nevěděla že maji nějaký indikátor :roll: ale i ty se nam pročůrali občas. Řešit jestli měníš plínu po 3 nebo 5ti hodinách nebudu.. i malej je občas i 5 hodin v jedné plíně - obvzlášť když jsem v práci a hlídá tatínek :mrgreen: někdy prostě dítě tolik nečůrá aby se musela plenka vyměnit hned po 3 hodinách, obvzlášť v těch vedrech jsme to tak měli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
6.9.15 08:58

@Sabuliin A co přejít na Pampers Active Baby. Musíš teda hlídat akce. Teď už tak super ceny nebývají, ale ty budeš kupovat menší velikost, a u těch se to ještě dá. Rozdíl mezi Premium a AB zase takový není. Jen nemají tedy ten proužek. Používala jsem Premium do vel. 3, od vel. 3 už AB a byla jsem celkem spokojená. Bylo období, kdy malému v noci i AB protekla, ale mockrát se to nestalo. Zkoušela jsem jen jiné plenky ty Tesco plenky se sovičkami. Jsou levnější, ale musela jsem plenku měnit častěji, takže v konečném efektu žádná úspora. Myslím, že tak bys to mohla mít ty. Když koupíš nějaké levnější, vstupní náklady budou nižší, ale budeš přebalovat častěji, tak prostě tolik neušetříš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
6.9.15 09:00

@Terka1603 Taky kupuju Šmouli pleny a ty Lidlovske. :lol: Syn ma pomalu 2 roky a fakt mu vydrzi. Nekdy kupuju ity z DM Babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
6.9.15 09:00

@Sabuliin Ahoj :mavam: Já jsem byla nejvíc spokojená s plenkama z Albertu, ty se šmoulama. Dokonce jsem s nimi byla spokojenější než s Pamperskama. Syn mi hodně pije a v plínce vydržel těch 4 až 5, někdy i šest hodin přes den a v noci se mi nikdy nepročůral. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.9.15 09:02

@konice20 ty zelene maly procurana, ten pasek je pro nas takovy ne moc elasticky a plenecka sr mu sesunuje, tudiz mu to vzdycky utece nekudy ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí