Plenky od větších čísel, změnit na levnější značku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32929
6.9.15 09:22

@jednažena jj,někdy člověk přebali po hodině, a někdy když dítko třeba spí tak i po 4 h. Ale obvykle mi vycházely 2-3 h intervaly. Měli jsme období, kdy byl na papírových a kdy i na látkových. S papirovyma to vycházelo na těch 5-6 prebaleni, u látkových asi o dvě víc. U nich se pozná i to ucurnuti, které se v papírových neřeší. Sice jsem používala vložku, která byla sucha, dupka taky, mokrá byla jen plina pod ní, ale nedalo by mi to to nechat. u papírových se to tak neřeší, když ta vrchní vrstva je pocitove suchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.9.15 09:25

@konice20 ja vim, ale nechapu to proste :D proc to maj ty matky zapotrebi? :D a mas pravdu, jejich opecovavany deticky co nikdy nezustavaj samy ale jet tu do me a delat ze sebe hvezdy a pronic za nic tu odbocovat na nejake tema ze 5 hodin jedna plena… Pritom jsem nikde nepsala ze maleho prebaluju co 5 hodin :D ubozacky nektere opravdu… A presne, nepouzivaj ty pleny a pijou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
6.9.15 09:27

@andelka83 Prcek ma 21mesicu a na den ma 5 az 7 plen. Vecer se bohuzel nenecha prebalit-ma zachvaty vzteku.Je fakt, ze kdyz ma obcas latkovky, ty klasicke ctverce, tak je zechcany furt.Ta latka byla mokra i po hodine.Coz jednorazova plena je po 2 hodinach sucha.To je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.9.15 09:27

@andelka83 a proc by se to taky melo resit?? Dite „v suchu“ neopruzeny apod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
6.9.15 09:29

@Sabuliin uznávám že to beru i podle sebe. Taky nepoužívám papirovoplastove vložky, i když povrch má být suchý a vlhkost uzamčena vevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
6.9.15 09:31
@jednažena píše:
@andelka83 Prcek ma 21mesicu a na den ma 5 az 7 plen. Vecer se bohuzel nenecha prebalit-ma zachvaty vzteku.Je fakt, ze kdyz ma obcas latkovky, ty klasicke ctverce, tak je zechcany furt.Ta latka byla mokra i po hodine.Coz jednorazova plena je po 2 hodinach sucha.To je fakt.

No bavlněné jsem dávala jen doma, curne, výměním, není problém. Většinou jsem dávala bambusové, více sají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
6.9.15 09:33

@andelka83 Ja se priznam, ze me ty latkovky odradily prave tim, ze ty ctverce mi prochcije vylozene az na obleceni. Takze je pozivam jen kdyz je syn opruzeny, pak 3 dny latkuju a je po opruzeni.Na to jsou latkovky super, to zas jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
6.9.15 09:34

No vy jste některé dobré :mrgreen: pampers bílé opravdu vydrží v pohodě 4 hodiny a ani nejsou nějak viditelně nasáklé, vypadají stejně jak kdyby se tam vyčuralo děcko jednou nebo čtyřikrát. Evidentně jste je žádná doma neměly, že máte takové kecy :zed:
jinak za mě dobré zelené z Tesca nebo šmoulové

• Citovat
  • Upravit
38135
6.9.15 09:34

My strideme Albert smouli a lidlovske, oboje mi prijdou super, Premium jsme pouzivali tak max. do pul roka, pak uz mi prisly zbytecne drahe..

@Sabuliin pokud na procurani nemel vliv narazove zvyseny pitny rezim, tak je klidne mozny, ze u jiny znacky by potreboval vetsi velikost, vetsinou kdyz dite zacne pliny procuravat, tak je dobry jit o velikost vys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
6.9.15 09:36

Ale jinak koukam, ze zase obvykly slepicinec ze vsech stran :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
6.9.15 09:39

@Nafrněná Viditelne nasakle nejsou, ale ta moc tam proste je :mrgreen:.To zas nikdo nevymluvi me. :mrgreen: Je to kazdeho vec.Ja sem na mozna uzkostliva. Miminko jsem prebalovala 13krat dene.Kdyz sem dala cistou plenu a syn si čurnul, nez sem ji zapla, tak uz jsem ji vyhodila :mrgreen:.Kazdy ma na to jiny pohled. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
6.9.15 09:40
@jednažena píše:
@Nafrněná Viditelne nasakle nejsou, ale ta moc tam proste je :mrgreen:.To zas nikdo nevymluvi me. :mrgreen: Je to kazdeho vec.Ja sem na mozna uzkostliva. Miminko jsem prebalovala 13krat dene.Kdyz sem dala cistou plenu a syn si čurnul, nez sem ji zapla, tak uz jsem ji vyhodila :mrgreen:.Kazdy ma na to jiny pohled. :nevim:

takže mi chceš říct, že když ti mimino spí celou noc, tak že ho dvakrát budíš abys vyměnila plínku? i když není vůbec nasáklá, natož pročuraná?

• Citovat
  • Upravit
9452
6.9.15 09:41
@Nafrněná Viditelne nasakle nejsou, ale ta moc tam proste je :mrgreen:.To zas nikdo nevymluvi me. :mrgreen: Je to kazdeho vec.Ja sem na mozna uzkostliva. Miminko jsem prebalovala 13krat dene.Kdyz sem dala cistou plenu a syn si čurnul, nez sem ji zapla, tak uz jsem ji vyhodila :mrgreen:.Kazdy ma na to jiny pohled. :nevim:
@jane-e píše:
Ale jinak koukam, ze zase obvykly slepicinec ze vsech stran :roll:

:palec: Coz chces pri nedeli. :mrgreen: Ja jdu za chvilu varit, tak bude o jednu min. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
6.9.15 09:42

@jane-e prave ze on vubec o nejaky zvysrny pitny rezim nemohlo jit, protoze kdyz se mu zvedne, tak zvraci kvuli refluxu :( ale plenecku ma vetsi asi o neco, premium maj 4ky od 7 do 14 kg a ty baby love 4ky od 7 do 18kg… Me prijde hodne vysoka… Kdyz mu ji nezapnu az nad pupik, tak ji ma dole mezi nozkama hodne shrnutou a vypada jak brou pytlik a neprileha mu na sulinka a dupu a kdyz ji dam az nad pupik tak u zapinani je hodne mista u stehen a tam to prave procurava… Nevim jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
6.9.15 09:43

@jednažena no a já je začala používat proto, že pampersky prokadil až na oblečení, latkovky nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí