Plenky - odpad, kam s ním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4380
29.10.21 19:57

No jsem prekvapena ze ti tady nenadava kupa batikovanych bio eko matek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
29.10.21 20:37
@Azeretereza píše:
To mě taky překvapilo, jednou týdně vynáším koš já a to jsem tu sama, někdy přítel něco přihodí, a hlavně jsem deset hodin ze dne mimo domov. Ale myslím že zakladatelka myslela jeden koš plínek.

Jejda, to snad ne :lol:. Vždyť ty papírové pleny strašně smrdí.. Takový biohazard bych si doma tedy týden nenechávala. :D

• Citovat
  • Upravit
3023
29.10.21 22:09

Musis je sbalit a hodne utahnout, pak z toho mam kuličku o velikosti tenisaku a to byla pliny vel. 4.

Do klasicky popelnice se to vzdycky veslo. Zbytek asi musis vic třídit kvuli místu. Kontejnery jsou na kazdym rohu, tak pri prochazce neco capni a odnes, no. At mas vic mista na pliny

A hlavne i v byte jsem vynášela kazdy den. Stejne clovek jde 2-3× ven tak se vzdycky da neco vynést po ceste. Mit tobdoms tyden by me kleplo. Nechutny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77384
29.10.21 22:12
@Kaileee píše:
No jsem prekvapena ze ti tady nenadava kupa batikovanych bio eko matek :mrgreen:

nemají čas, u řeky tlučou pleny palicí a kameny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77384
29.10.21 22:15
@Kolicek95 píše:
Jejda, to snad ne :lol:. Vždyť ty papírové pleny strašně smrdí.. Takový biohazard bych si doma tedy týden nenechávala. :D

přesně - já si zpočátku koupila obrovský koš na pleny, byl u postýlky - a zjistila jsem, že je to naprostý nesmysl - smrad neskutečný, a to jsem pleny zavazovala do voňavých sáčků na pleny, pak jsem inovovala - použité pleny jsem zabalené v tom sáčku házela z okna na dvůr - hned vedle popelnice a až jsem šla ven, tak jsem je dala to té popelnice - pozor - použitelné pouze v rd, kde máte vlastní dvůr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
30.10.21 15:36

Já jsem teda taky prase, máme doma pleny klidně týden, dáváme to do takového většího koše na balkón, takže smrad doma žádný. Je to velmi pohodlné a nemusím každý den chodit s pokaděnou plínou do popelnice, nemůžu si to vynachválit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.11.21 16:07

A přesně tohle byl jeden z důvodů, proč jsem používala látkovky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.12.21 18:45

Jo to také zname pleny zaplní popelnici a ostatní odpad se nevejde musíme mít dvě. Bohužel plenky nosí i muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
6.12.21 18:53

Já látkovala, ale když jsem měla na dovolené jednoráz a přebalovala s frekvencí látkovek, rvala jsem si vlasy, že mám pytel denně. Ale stejně jsme za týden tu popelnici nenaplnili.
Krásně byl rozdíl vidět, když jsme byli na čtyři noci v apartmánu s dítětem na plenách a o pár měsíců později už bez plen. Poprvé jsem tam s tím košem šla třikrát, podruhé byl na konci poloprázdný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí