Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jestli by nebyl zájem o plenky Pampers Premium Care ve velikosti 1,2,3,4,5 cena za balík je 340,– a nebo plenky Dáda také ve velikostech jakýchkoliv za 220,–. Osobní odběr Přeštice/Klatovy/Plzeň. Po domluvě i Praha a další města. V případě zájmu prosím o kontaktování do zprav.
@LenkaW1
Dobry den, mohu vedet kokik plen je v baleni vel.4?
Respektive dcera ted ma 7kg.
@sara1000 píše:
@LenkaW1
Dobry den, mohu vedet kokik plen je v baleni vel.4?
Respektive dcera ted ma 7kg.
Klasická velikost 4 má 7 až 18 kg a pak jsou ještě 4+ a ty mají 9 až 20 kg.
@LenkaW1 píše:
Klasická velikost 4 má 7 až 18 kg a pak jsou ještě 4+ a ty mají 9 až 20 kg.
Dobre, mohu vedet, kolik je Dada plenek v baleni ve velikosti 4? a kolik ve velikosti 4+?
@kopejka ano velikost 1 má 88 ks, vel.2 80 ks, vel.3 60 ks, vel.4 52 ks, vel.5 44 ![]()
@LenkaW1 tak to je koupím i u nás za tu cenu dokonce 339.- takže nic díky
edit admin - uživatel smazán pro spam
Ahoj.
Nechci Ti kazit byznys, ale napsat to musím.
Plenky Dada jsem zkoušela (objednala jsem si je z Feeda v nějaké akci) a hrůza, děs.
Nevím, jak to dělají, ale prakticky každá plena byla pročůraná.
Ahoj Maminky, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s plenkami na začátek po porodu… Sáhli jste po pampers premium care nebo po jiné značce?
. Děkuji za radu.
@Fifi17 píše:
Ahoj Maminky, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s plenkami na začátek po porodu… Sáhli jste po pampers premium care nebo po jiné značce?. Děkuji za radu.
Úplně po porodu do odpadnutí pupíku jsem používala plenky Bella Happy new born, mají výřez na pupík. Byly dobré. Pak jsem přešla na Pampers, ty také vyhovují, nepropustí nic.