Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky dík za tuto diskusi, já se zapomínám na letáky dívat a tak často zjistím, že bylo něco v akci až po. Takže dneska taky letím do Albertu pro Happy ((((-:
![]()
Moje rada ti teda bude naprd, ale vcera manzel privezl Pampers z Makra s tim, ze kdyz koupis 6 baliku, dostanes plazovy oblecek s UV filtrem 50 zdarma. Treba to nekoho bude zajimat. (oblecek je moc hezkej, je na nem ta pampers housenka).
madgirl a na kolik ta plena vyšla? Páč jako esi na 7kč mužou si obleček vložit víškam ![]()
milhaus píše:
DM babylove megapack-479kč. Mají maxi 126ks a junior 108ks.
JJ, zrovna se na něj chystám, ještě se žolíkem budu mít 25 % dolů ![]()
holky jaké jsou ty babylove?dájí se k něčemu přirovnat?ještě jsem je na prcky nikdy neměla,zkoušeli jsme jen pampersky,huggies,tesco a happy ![]()
janac, ja nevim…zeptam se, az prijde z prace, kazdopadne to nebylo mysleno jako pleny v akci, ale jako pleny s „necim“…kdyz uz se kupujou. ![]()
Ajka a Domi píše:
holky jaké jsou ty babylove?dájí se k něčemu přirovnat?ještě jsem je na prcky nikdy neměla,zkoušeli jsme jen pampersky,huggies,tesco a happy
Jára dokázal v noci pročůrat i pemprsky, takže jsem si nechala doporučit bejbylav a fakt fungujou
Tady na té stránce jsou všechny aktuální akční letáky, tam já chodím poměrně často a sleduju
Teď třeba ode dneška v Tetě-drogerii Huggies ve velké slevě, v Rossmannovi od 26.7. ve slevě papání, Hipp věci, apod.
Super napad,porad hledam po netu kde maji nejake akce na plenky.
My kupujeme Pampersky activ baby a max. spokojenost,pry jsou ted v akci i v Intersparu do 27.7 vel.4 82ks za 359kc myslim,zkusim poslat tatku protoze nam dochazi…
Niky, dobrá stránka, přidávám si do záložek
Pemprsky se snažím kupovat jedině po akcích, jinak to leze do peněz děsně.
Niky, ty v Albertu supemarket ale vyjdou levněji než Sparu..(4,18 vs.4,22)
![]()
Akce je do středy.
taky se připojuji k díkům za tipy na nákup…i na tu www stránku na akční ceny…musím se tam podívat, budu potřebovat Sunar a v DM i Rossmannu ho mají za plné ceny ![]()
Jj,ja to davala jen pro info.
Dnes jsem sla do schleckera koupit malymu cajik a mali taky akci,Vsechny pampersky activ i care za 349kc tak jsem jedny vzala a je to ![]()
Nevite,kde by meli treba i UM v akci,konkretne Bebu 3 nebo Bebu junior?
Ahojky,
taky sleduji akce na plenky. Používáme Pampers activ baby. Mám vysledováno, že nejlevněji vycházejí v drogerii Teta (s kartou jejich klubu), když je na ně zrovna akce. Giant pack vychází na 300 Kč.
Zkoušeli jsme i plenky z Lidlu - tehdy byla akce 2+1 zdarma, takže balík vyšel na 153 Kč (počet plenek si nepamatuju, tipuju tak kolem 50, 60 ks - jak která velikost). Nejsou špatné, ale Pampers jsou nejlepší.